DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Malmö

Hitta företag inom badrumsrenovering i Malmö snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Malmö med Dorunner

Är det dags att ge ditt badrum nytt liv? En badrumsrenovering kan förvandla ditt badrum till en oas av avkoppling och välbefinnande. Vi på Dorunner hjälper dig att hitta professionella hantverkare för din badrumsrenovering i Malmö. Oavsett om du drömmer om ett lyxigt spa-badrum eller ett funktionellt familjebadrum så har vi de rätta experterna för jobbet.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offerter från intresserade hantverkare

  Ett enkelt sätt att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Malmö är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Fyll i vårt formulär och svara på några frågor om ditt renoveringsprojekt. Vi matchar sedan din förfrågan med lämpliga hantverkare i Malmöområdet. Inom kort får du svar från upp till fem intresserade hantverkare som är redo att ta sig an din badrumsrenovering.

  När du fått svar från intresserade hantverkare kan du i lugn och ro läsa om deras erfarenhet, se bilder från tidigare badrumsrenoveringar och ta del av omdömen från andra kunder. Du kan också se vilka certifikat och behörigheter de har. För din trygghet kontrollerar vi regelbundet att hantverkarna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några anmärkningar hos kronofogden.

 • Därför ska du anlita proffs för din badrumsrenovering

  En badrumsrenovering är ett omfattande projekt som kräver både kunskap och erfarenhet. Badrummet är en av de mest komplexa delarna av hemmet med många olika installationer och material som ska samverka. Fukt, vatten och el ställer höga krav på utförandet för att undvika framtida problem med exempelvis vattenskador.

  Genom att anlita professionella hantverkare för din badrumsrenovering i Malmö kan du känna dig trygg med att arbetet blir fackmannamässigt utfört enligt gällande branschregler och bygglagstiftning. Hantverkarna har den expertis som krävs för att genomföra din badrumsrenovering på ett säkert och korrekt sätt, oavsett om det gäller VVS-arbeten, el, plattsättning eller montering av badrumsinredning.

  En erfaren hantverkare kan också ge dig värdefulla råd och tips kring val av material, planlösning och smarta lösningar för just ditt badrum. De vet vad som fungerar bra och kan rekommendera produkter och lösningar som passar dina behov och din budget. Med hjälp av en professionell badrumsrenovering kan du maximera funktionaliteten och trivseln i ditt badrum.

  Att renovera badrummet på egen hand kan verka lockande för den händige, men det är lätt att underskatta komplexiteten i ett sådant projekt. Förutom att slutresultatet kanske inte blir som du tänkt dig så riskerar du också att göra misstag som kan bli kostsamma att åtgärda i efterhand. Med tanke på alla fördelar är en badrumsrenovering definitivt ett projekt som lönar sig att lämna över till proffs.

 • Behörigheter och branschorganisationer för badrumsrenoverare

  För att få utföra en badrumsrenovering krävs egentligen ingen speciell behörighet eller certifiering. Däremot finns det olika typer av branschcertifieringar som visar att hantverkaren har rätt kompetens och följer branschens riktlinjer för våtrum. Två vanliga certifieringar är Byggkeramikrådets Behörighet för våtrum (BBV) och GVKs Tätskiktsentreprenör.

  Branschorganisationen Byggkeramikrådet auktoriserar hantverkare för arbete med kakel, klinker och mosaik. För att bli auktoriserad krävs både teoretisk och praktisk utbildning samt erfarenhet av arbete i våtrum. GVK, Golvbranschens Våtrumskontroll, har ett system för auktorisation av tätskiktsarbeten i våtrum. Även här ställs krav på utbildning och erfarenhet.

  Utöver dessa frivilliga branschcertifieringar så är det viktigt att de hantverkare som utför el- och VVS-arbeten i samband med din badrumsrenovering har rätt behörigheter från Elsäkerhetsverket respektive Säker Vatten. För elinstallationer krävs behörighet som elinstallatör och för VVS-arbeten krävs Säker Vatteninstallation.

 • Historik och utveckling inom badrumsrenoveringar

  Badrum har funnits i svenska hem sedan mitten av 1900-talet, men standarden och utformningen har förändrats mycket genom åren. Från enkla badrum med badkar och tvättställ till dagens moderna spa-inspirerade badrum med duschväggar, kommod, handdukstork och golvvärme.

  Även materialen har utvecklats. Förr var det vanligt med våtrumstapeter och våtrumsmatta på golvet. Idag är kakel och klinker de vanligaste materialen i badrum, tillsammans med moderna tätskiktssystem. Utvecklingen av tätskikt och branschregler kring våtrum har gjort att vi idag kan skapa betydligt säkrare badrum än tidigare.

  En annan trend är att badrummen har blivit större. Från att ha varit små och kompakta har badrummet fått en allt viktigare roll i hemmet. Idag är badrummet en plats för avkoppling och återhämtning, och många väljer att investera i lyxiga material och spa-känsla. Badrumsrenoveringen har blivit ett sätt att höja standarden och värdet på hela bostaden.

  Oavsett om du vill skapa ett tidlöst badrum i klassisk stil eller ett trendigt badrum med det senaste inom design och funktionalitet så kan en badrumsrenovering i Malmö förverkliga dina drömmar. Med Dorunner hittar du enkelt och smidigt professionella hantverkare som kan genomföra ditt projekt från start till mål. Låt din badrumsrenovering bli verklighet - skapa din uppdragsförfrågan idag!

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 1084 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Badrumsrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Badrumsrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Badrumsrenovering Båstad

Gå till Båstad

Badrumsrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Badrumsrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Badrumsrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Badrumsrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Badrumsrenovering Hörby

Gå till Hörby

Badrumsrenovering Höör

Gå till Höör

Badrumsrenovering Klippan

Gå till Klippan

Badrumsrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Badrumsrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Badrumsrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Badrumsrenovering Lomma

Gå till Lomma

Badrumsrenovering Lund

Gå till Lund

Badrumsrenovering Osby

Gå till Osby

Badrumsrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Badrumsrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Badrumsrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Badrumsrenovering Skurup

Gå till Skurup

Badrumsrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Badrumsrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Badrumsrenovering Svedala

Gå till Svedala

Badrumsrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Badrumsrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Badrumsrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Badrumsrenovering Ystad

Gå till Ystad

Badrumsrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Badrumsrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Badrumsrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Badrumsrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

LPS design AB snickeri

F-skatt

Omdöme (56)

Moms-
berättigad

Malmö Byggentreprenad Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

IDEHA Inredningar AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ferdis Renovering

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dala Gård Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

MBR BYGG SKÅNE AB

F-skatt

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Byggex Construction AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

AZ Bygg & Inredning

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Perssons Byggservice

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

MH Bygg&Renovering

F-skatt

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

VSK AB VVS & Rörjour

F-skatt

Moms-
berättigad

Rafix Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ByggKraft i Helsingborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Teckenkraft AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Schön´s Housekeeping AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

BR entreprenad

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Nikolaj Fergusons Mark Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak