Företagets logotyp

Engelholms Bygg & Måleri

Omdömen (2)

E

Albin Berisha

  • Vikingagatan 6, 26244 Ängelholm
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Engelholms Bygg & Måleri ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Engelholms Bygg & Måleri

Vi gör stora och små arbeten inom bygg och måleri, både för privatpersoner och företag.
Ring oss för snabb hjälp

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

PER (Plattsättnings Entreprenörers Riksförening)

Läs mer

PER, PlattsättningsEntreprenörers Riksförening grundades av ett flertal plattsättningsföretag i syfte att diskutera och utveckla tekniskt bra lösningar samt att vidareutbilda sina medlemmar inom plattsättningsområdet.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

Omdömen

avatar

Pålitlig snickare!

I en bransch där det finns både det ena och andra så behöver ni inte oroa er om ni väljer Engelholms Bygg och Måleri (Albin). Enkel att kommunicera med, hjälpsam vid frågor/funderingar och lämnar ett väldigt högt slutresultat till kunden. Albin har gjort snickeriarbeten åt oss både utomhus (vindskenorn, trappa till entré, grind och staket) samt inomhus (totalrenoverat sovrum). Vi är väldigt nöjda med Engelholms Bygg och Måleri. Kommer att kontakta Albin även nästa gång vi behöver hjälp.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Resume

via Byte av liggande ytterpanel & bygga litet tak, Helsingborg

Vi är mycket nöjda med utfört arbete.Trevlig o duktig snickare.Framför allt kunnig,noggrann och punktlig.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga