DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Kävlinge

Hitta företag inom badrumsrenovering i Kävlinge snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Kävlinge med Dorunner

Funderar du på att renovera ditt badrum i Kävlinge? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med erfarna och kvalificerade hantverkare som är specialiserade på badrumsrenovering. Genom oss kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan och få svar från upp till fem intresserade hantverkare i Kävlinge med omnejd.

 • Skapa en uppdragsförfrågan för badrumsrenovering i Kävlinge

  För att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Kävlinge kan du skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Då fyller du i ett formulär där du svarar på några enkla frågor om ditt renoveringsprojekt. Utifrån dina svar matchar vi dig sedan med lämpliga hantverkare i Kävlinge-området som är intresserade av att utföra jobbet.

  Ofta får du svar från intresserade hantverkare inom 24 timmar. Du kan sedan läsa om hantverkarna, ta del av andra kunders omdömen, se bilder på tidigare projekt de utfört och även se vilka certifikat och behörigheter de har. Vi kontrollerar kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och om de har några skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med att anlita en seriös och pålitlig hantverkare för din badrumsrenovering i Kävlinge.

 • Fördelar med att anlita hantverkare genom Dorunner

  Genom att anlita en hantverkare för din badrumsrenovering i Kävlinge via Dorunner får du flera fördelar:

  • Du slipper lägga tid på att själv leta efter och kontakta olika hantverkare. Istället kommer intresserade och lämpliga hantverkare att kontakta dig.
  • Du kan enkelt jämföra olika hantverkare innan du bestämmer dig för vem du vill anlita. Du får tillgång till information om företagen samt omdömen från tidigare kunder.
  • Vi utför bakgrundskontroller av hantverkarna. Du kan känna dig trygg med att de är seriösa företag.
  • Hantverkarna är specialiserade på badrumsrenoveringar och har erfarenhet av liknande projekt. De kan ge dig råd och tips utifrån dina förutsättningar och önskemål.
 • Varför renovera badrummet?

  Badrummet är ett av de rum vi använder mest i hemmet och det utsätts för mycket slitage i form av fukt, vatten och värme. En renovering av badrummet kan därför göra stor skillnad för både funktion och trivsel. Genom att renovera badrummet kan du:

  • Få ett modernare och fräschare badrum som passar din stil och dina behov bättre.
  • Öka värdet på din bostad. Ett nyrenoverat badrum är ofta något som uppskattas av potentiella köpare om du skulle vilja sälja.
  • Förebygga fuktskador och undvika läckage. I samband med renoveringen kan hantverkaren se över tätskikt och rörledningar.
  • Få ett mer lättskött och hygieniskt badrum med ytskikt och lösningar som är enkla att rengöra.
 • Anlita en hantverkare för badrumsrenoveringen

  Att renovera ett badrum är ett omfattande projekt som kräver gedigen kunskap och erfarenhet. Förutom VVS-arbeten med rördragningar och installation av nya sanitetsdetaljer som toalett, handfat och dusch kan en badrumsrenovering även innefatta plattsättning av golv och väggar, montering av nytt badrumsskåp, installation av golvvärme, målning och montering av belysning.

  Genom att anlita en professionell hantverkare för din badrumsrenovering kan du vara säker på att alla moment blir korrekt utförda enligt branschregler och att alla material håller hög kvalitet. En hantverkare har också kunskap om vilka tillstånd och intyg som krävs för en badrumsrenovering, till exempel våtrumscertifikat och kvalitetsdokument.

  Att renovera badrummet på egen hand kan verka lockande för att spara pengar, men risken är stor att det blir dyrare i längden om man inte har tillräcklig kunskap och gör misstag som leder till fuktskador eller andra problem. En professionell hantverkare utför jobbet på ett fackmannamässigt sätt och har garantier och försäkringar som skyddar dig som kund.

  Hantverkare som utför badrumsrenoveringar bör ha utbildning och certifiering för våtrum, till exempel Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV) eller GVK:s branschregler för tätskikt i våtrum. Det är också en fördel om hantverkaren har någon form av kvalitetscertifiering, till exempel Tryggbadrum, Säkerbadrum eller Våtrumsmästare.

  Historiskt sett var det vanligt att badrummet var ett litet och trångt utrymme i bostaden, ofta utan fönster och med minimal inredning. I takt med att våra bostäder har blivit större och standarden har höjts har dock badrummet fått en allt viktigare roll. Idag ses badrummet som en plats för avkoppling och återhämtning där vi vill kunna koppla av i ett härligt badkar eller ta en uppfriskande dusch. Många satsar därför på lyxigare material och mer påkostade lösningar när de renoverar badrummet.

  Oavsett om du drömmer om ett spa-inspirerat badrum med lyxig känsla eller ett mer avskalat och funktionellt badrum finns det många möjligheter att skapa ett badrum som passar just dina behov och din stil. En erfaren hantverkare kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar och ge råd kring val av material, färger och lösningar. Tillsammans kan ni skapa ett vackert och funktionellt badrum som du kommer att trivas i under lång tid framöver.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 973 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Badrumsrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Badrumsrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Badrumsrenovering Båstad

Gå till Båstad

Badrumsrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Badrumsrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Badrumsrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Badrumsrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Badrumsrenovering Hörby

Gå till Hörby

Badrumsrenovering Höör

Gå till Höör

Badrumsrenovering Klippan

Gå till Klippan

Badrumsrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Badrumsrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Badrumsrenovering Lomma

Gå till Lomma

Badrumsrenovering Lund

Gå till Lund

Badrumsrenovering Malmö

Gå till Malmö

Badrumsrenovering Osby

Gå till Osby

Badrumsrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Badrumsrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Badrumsrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Badrumsrenovering Skurup

Gå till Skurup

Badrumsrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Badrumsrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Badrumsrenovering Svedala

Gå till Svedala

Badrumsrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Badrumsrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Badrumsrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Badrumsrenovering Ystad

Gå till Ystad

Badrumsrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Badrumsrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Badrumsrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Badrumsrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Niklar allservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

SERA BYGG AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Malmö Byggentreprenad Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

19890522-1134

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Dream Bygg I Sverige Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Rekick Bygg & Kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

MBR BYGG SKÅNE AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dala Gård Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Andersson Fastighet & Bygg Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

MH Bygg&Renovering

F-skatt

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Perssons Byggservice

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Bygg Tema i Helsingborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Skånes Syd Service & Målericompaniet i Öresund

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Landskrona Murarna

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Rafix Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ByggKraft i Helsingborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

EKI SERVICE 74

F-skatt

Moms-
berättigad

Dion Bygg AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak