DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

VSK AB VVS & Rörjour

Om VSK AB VVS & Rörjour

  • Shahin .

  • Måsvägen 4,274 36 Skurup

  • Medlem sedan 2022-11-09

VSK AB är ett certifierat VVS-företag som utförs VVS-installationer inom hela Skåne och jobbet utförs utav certifierade personer.
Vår jourtjänst 24/7 hjälper dig vid akuta problem inom VVS i Skurup.
Våra erfarande rörmokare löser alla dina VVS-behov oavsett vad problemet är, litet eller stort.
Vi strävar efter att hålla våra kunder nöjda, och det betyder att vi alltid försöker upprätthålla de högsta standarderna för vårt team av rörmokare
Vi har många års erfarenhet i VVS-branschen och vi utbildade proffs som löser alla dina VVS-behov oavsett vad problemet är. Vi strävar efter att hålla våra kunder nöjda, och det betyder att vi alltid försöker upprätthålla de högsta standarderna för vårt team av servicepersonal. Som rörmokare i VSK AB har vi kunskapen och förståelsen för vad som krävs för att få jobbet gjort rätt och följer Branschreglerna för säkra vatteninstallationer. Du kan därför känna dig lugn när du får en av våra anställda hemma hos dig.
Vi har redan många nöjda kunder inom hela Skåne

Företaget har även ansvarsförsäkring, certifikat VVS-montör, Heta arbeten och ID06.

Certifikat & intyg

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten logotyp

Heta Arbeten

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

Säker vatten logotyp

Säker vatten

Säker vatten logotyp

Säker vatten

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

Områden

Burlöv
Eslöv
Hörby
Lomma
Lund
Malmö
Sjöbo
Skurup
Staffanstorp
Svedala
Tomelilla
Trelleborg
Vellinge
Ystad

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.