DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Bjuv

Hitta företag inom badrumsrenovering i Bjuv snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Bjuv med Dorunner

Funderar du på att renovera badrum i Bjuv? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Genom oss kan du enkelt skapa en förfrågan och få svar från upp till fem intresserade badrumsrenoverare i Bjuv med omnejd. Du kan sedan jämföra offerter, läsa omdömen från tidigare kunder och se bilder på deras referensprojekt för att hitta den hantverkare som passar bäst för din badrumsrenovering i Bjuv.

 • Skapa en förfrågan och få offerter från badrumsrenoverare i Bjuv

  När du ska renovera badrum i Bjuv kan det vara svårt att veta var man ska börja. Genom att skapa en förfrågan hos oss på Dorunner kommer du snabbt igång med din badrumsrenovering i Bjuv. Fyll i vårt enkla formulär med information om ditt projekt, så matchar vi dig med upp till fem badrumsrenoverare i ditt område.

  Inom 24 timmar får du svar från hantverkare som är intresserade av att hjälpa dig med din badrumsrenovering i Bjuv. Du kan sedan jämföra deras offerter för att få en uppfattning om vad det kan kosta att renovera badrum i Bjuv. Hos oss kan du också läsa andra kunders omdömen om hantverkarna, se bilder från deras tidigare badrumsrenoveringar och ta del av deras certifikat och behörigheter.

  För att du ska känna dig trygg med ditt val av badrumsrenoverare i Bjuv kontrollerar vi kontinuerligt att företagen är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några skulder. Allt för att du ska kunna fokusera på det roliga - att förverkliga dina drömmar om ett nytt badrum!

 • Varför renovera badrum i Bjuv?

  Badrummet är en av de viktigaste rummen i hemmet. Det är där vi startar våra dagar och där vi går för att koppla av efter en lång dag. Att renovera badrum kan därför göra stor skillnad för både funktionalitet och trivsel i hemmet. Kanske drömmer du om ett mer stilrent badrum med tidlösa materialval, eller så vill du bygga om badrummet för att få plats med både dusch och badkar.

  Oavsett anledning kan en badrumsrenovering i Bjuv vara en klok investering. Ett fräscht och modernt badrum kan höja värdet på din bostad och göra den mer attraktiv för framtida köpare. Med hjälp av rotavdrag kan du också sänka kostnaderna för din badrumsrenovering i Bjuv.

 • Anlita en professionell badrumsrenoverare i Bjuv

  Att renovera badrum är ett omfattande projekt som kräver både tid, kunskap och rätt verktyg. Genom att anlita en professionell hantverkare för din badrumsrenovering i Bjuv kan du spara både tid och energi, samtidigt som du försäkrar dig om att jobbet blir gjort på ett fackmannamässigt sätt.

  En erfaren badrumsrenoverare vet hur man undviker vanliga misstag och ser till att alla moment i renoveringen utförs korrekt, från rördragning och spackling till plattsättning och montering. De kan också hjälpa dig att välja rätt material och lösningar utifrån dina behov och önskemål, samt ge råd kring sådant som tillgänglighetsanpassning och förvaring.

  Att bygga om badrum är dessutom ett arbete som kräver kunskap om gällande branschregler och säkerhetsföreskrifter. För dig som privatperson kan det vara svårt att hålla koll på allt som gäller, men genom att anlita en professionell badrumsrenoverare i Bjuv kan du vara säker på att din renovering uppfyller alla krav och standarder.

 • Badrumsrenoverarens historia och kompetens

  Yrket som badrumsrenoverare har en lång historia och har utvecklats i takt med att våra badrum har förändrats. Från att ha varit ett rent funktionsrum har badrummet blivit en allt viktigare del av hemmet, där vi spenderar mycket tid och lägger stort fokus på design och komfort.

  För att arbeta som badrumsrenoverare krävs gedigen kunskap inom en rad olika områden, från VVS och el till snickeri och plattsättning. Många badrumsrenoverare är utbildade inom ett specifikt yrke, som rörmokare eller elektriker, och har sedan vidareutbildat sig för att kunna ta sig an kompletta badrumsrenoveringar.

  En skicklig badrumsrenoverare har också kunskap om de senaste trenderna och produkterna på marknaden, och kan guida dig rätt bland alla val du ställs inför i en renovering. Genom att anlita en auktoriserad hantverkare kan du också vara säker på att företaget har den kompetens och erfarenhet som krävs för att genomföra din badrumsrenovering i Bjuv på ett professionellt sätt.

  Många badrumsrenoverare är medlemmar i branschorganisationer som Sveriges Byggindustrier (BI) eller Byggkeramikrådet (BKR). Där kan du enkelt kontrollera om företaget du funderar på att anlita har rätt behörigheter och följer de regler och riktlinjer som gäller för branschen.

  Så om du går i renoveringstankar, tveka inte att skapa en förfrågan hos oss på Dorunner. Vi hjälper dig att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Bjuv, så att du kan förverkliga dina drömmar om ett nytt, fräscht badrum utan stress och huvudbry. Låt oss göra jobbet - så kan du njuta av resultatet!

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 917 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Badrumsrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Badrumsrenovering Båstad

Gå till Båstad

Badrumsrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Badrumsrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Badrumsrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Badrumsrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Badrumsrenovering Hörby

Gå till Hörby

Badrumsrenovering Höör

Gå till Höör

Badrumsrenovering Klippan

Gå till Klippan

Badrumsrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Badrumsrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Badrumsrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Badrumsrenovering Lomma

Gå till Lomma

Badrumsrenovering Lund

Gå till Lund

Badrumsrenovering Malmö

Gå till Malmö

Badrumsrenovering Osby

Gå till Osby

Badrumsrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Badrumsrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Badrumsrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Badrumsrenovering Skurup

Gå till Skurup

Badrumsrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Badrumsrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Badrumsrenovering Svedala

Gå till Svedala

Badrumsrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Badrumsrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Badrumsrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Badrumsrenovering Ystad

Gå till Ystad

Badrumsrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Badrumsrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Badrumsrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Badrumsrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Niklar allservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

SERA BYGG AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

19890522-1134

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Rekick Bygg & Kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Andersson Fastighet & Bygg Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Dream Bygg I Sverige Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

MH Bygg&Renovering

F-skatt

Moms-
berättigad

Perssons Byggservice

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Bygg Tema i Helsingborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Landskrona Murarna

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Rafix Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

EKI SERVICE 74

F-skatt

Moms-
berättigad

Dion Bygg AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Skånes Syd Service & Målericompaniet i Öresund

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

ByggKraft i Helsingborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

InMove AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak