DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Åstorp

Hitta företag inom badrumsrenovering i Åstorp snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Åstorp med Dorunner

Är du på jakt efter en pålitlig och erfaren hantverkare för din badrumsrenovering i Åstorp? Då har du kommit rätt! Vi på Dorunner hjälper dig att hitta rätt hantverkare för ditt projekt. Oavsett om du behöver totalrenovera ditt badrum eller bara vill byta ut några enstaka delar så har vi hantverkarna för jobbet.

 • Be om offert på din badrumsrenovering i Åstorp

  Ett av de enklaste sätten att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Åstorp är att be om offert genom oss på Dorunner. Allt du behöver göra är att fylla i ett formulär på vår hemsida och svara på några enkla frågor om ditt projekt. Därefter matchar vi dig med upp till fem hantverkare i Åstorp som är intresserade av att ta sig an ditt projekt.

  Du kan sedan läsa om hantverkarna, se bilder på deras tidigare projekt och läsa omdömen från andra kunder. Vi kontrollerar också kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med att du får en seriös och pålitlig hantverkare för din badrumsrenovering i Åstorp.

 • Varför renovera badrummet?

  Badrummet är ett av de rum i hemmet som används mest och det utsätts för mycket slitage över tid. En badrumsrenovering kan ge nytt liv åt ett slitet badrum och göra det både fräschare och mer funktionellt. Genom att renovera badrummet kan du också öka värdet på din bostad.

  Det finns många anledningar till att renovera badrummet. Kanske har du flyttat in i ett äldre hus där badrummet känns omodernt och slitet? Eller så kanske du helt enkelt tröttnat på ditt nuvarande badrum och vill ge det ett ansiktslyft. Oavsett anledning så kan en badrumsrenovering i Åstorp göra underverk för både utseendet och funktionaliteten i ditt badrum.

 • Anlita en hantverkare för din badrumsrenovering

  Att renovera badrummet är ett omfattande projekt som kräver både tid, kunskap och rätt verktyg. Därför är det klokt att anlita en professionell hantverkare för jobbet. En hantverkare har den expertis som krävs för att genomföra renoveringen på ett fackmannamässigt sätt och ser till att allt blir rätt från början.

  En hantverkare kan hjälpa dig med allt från planering och design till själva utförandet av renoveringen. De kan ge dig värdefulla råd kring val av material, färger och lösningar som passar just dina behov och önskemål. Med en hantverkare slipper du också lägga massor av tid på att försöka göra jobbet själv, något som ofta tar betydligt längre tid än man tror.

  Att anlita en hantverkare för din badrumsrenovering i Åstorp är också en garanti för att jobbet blir rätt utfört. En hantverkare har koll på alla regler och bestämmelser som gäller och ser till att renoveringen utförs enligt konstens alla regler. Det är extra viktigt i ett badrum där fukt och vatten ställer höga krav på både material och utförande.

 • Viktigt med rätt behörighet

  När det kommer till badrumsrenoveringar är det extra viktigt att anlita en hantverkare med rätt behörighet. Enligt Boverkets byggregler måste den som utför en badrumsrenovering ha ett såkallat våtrumscertifikat. Detta certifikat är ett bevis på att hantverkaren har den kunskap som krävs för att utföra arbetet på ett korrekt och säkert sätt.

  Våtrumscertifikatet utfärdas av olika aktörer på marknaden, till exempel branschorganisationen Byggkeramikrådet (BKR). För att få certifikatet måste hantverkaren genomgå en utbildning och klara av ett teoretiskt och praktiskt prov. Certifikatet måste sedan förnyas vart femte år.

  Genom att anlita en hantverkare med våtrumscertifikat för din badrumsrenovering i Åstorp kan du vara säker på att arbetet utförs enligt branschregler och på ett fackmannamässigt sätt. Be alltid att få se hantverkarens certifikat innan du anlitar dem för jobbet.

 • Badrumsrenoveringens historia

  Badrumsrenoveringar har blivit allt vanligare i takt med att våra badrum fått en allt mer central roll i hemmet. Förr i tiden var badrummet ofta ett litet och trångt utrymme som bara användes för de mest nödvändiga behoven. Idag är badrummet däremot en plats för avkoppling och återhämtning, och många lägger stor vikt vid dess design och funktionalitet.

  Den moderna synen på badrummet började växa fram under 1900-talets andra hälft. Då blev det allt vanligare med badrum som var utrustade med badkar, dusch, toalett och handfat. Badrummet blev en självklar del av bostaden och en plats där man kunde koppla av och njuta av lite egentid.

  Under 1970- och 80-talen blev det populärt med färgglada badrum med kakel i starka kulörer. På 1990-talet blev det istället modernt med mer avskalade och minimalistiska badrum i vitt och svart. Idag går trenden mot mer personliga och ombonade badrum med naturmaterial som trä och sten.

  Oavsett vilken stil man föredrar så är badrummet en viktig del av hemmet. Med en badrumsrenovering i Åstorp kan du skapa ett badrum som passar just din stil och dina behov. Och med hjälp av en professionell hantverkare kan du få ett badrum som du kommer att njuta av i många år framöver.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 890 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Badrumsrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Badrumsrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Badrumsrenovering Båstad

Gå till Båstad

Badrumsrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Badrumsrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Badrumsrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Badrumsrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Badrumsrenovering Hörby

Gå till Hörby

Badrumsrenovering Höör

Gå till Höör

Badrumsrenovering Klippan

Gå till Klippan

Badrumsrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Badrumsrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Badrumsrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Badrumsrenovering Lomma

Gå till Lomma

Badrumsrenovering Lund

Gå till Lund

Badrumsrenovering Malmö

Gå till Malmö

Badrumsrenovering Osby

Gå till Osby

Badrumsrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Badrumsrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Badrumsrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Badrumsrenovering Skurup

Gå till Skurup

Badrumsrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Badrumsrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Badrumsrenovering Svedala

Gå till Svedala

Badrumsrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Badrumsrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Badrumsrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Badrumsrenovering Ystad

Gå till Ystad

Badrumsrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Badrumsrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Badrumsrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Niklar allservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

SERA BYGG AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

19890522-1134

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Andersson Fastighet & Bygg Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Supreme Golv & Kakel AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Rekick Bygg & Kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dream Bygg I Sverige Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Bygg Tema i Helsingborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

MH Bygg&Renovering

F-skatt

Moms-
berättigad

Perssons Byggservice

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

ByggKraft i Helsingborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rafix Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dion Bygg AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Skånes Syd Service & Målericompaniet i Öresund

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

EKI SERVICE 74

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

InMove AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak