Det ska vara enkelt att hitta och jämföra offerter från bra hantverkare och tjänsteföretag.

Hur fungerar Dorunner?

Dorunner hjälper dig att få kostnadsförslag så att du kan jämföra offerter från bra bygg-, flytt-, catering- och städfirmor, samt konsulter och andra tjänsteföretag. Du behöver bara tala om vad du behöver hjälp med genom att fylla i vår enkla mall för offertförfrågan.

För dig som är företagare är Dorunner det perfekta sättet att hitta nya kunder och uppdragsgivare utan att behöva leta eller marknadsföra dig aktivt. Vi skickar dagligen offertförfrågningar från våra användare till våra medlemsföretag.

Vi på Dorunner har som mål att alltid erbjuda den bästa tjänsten för våra användare och medlemsföretag. Vi jobbar ständigt för att förbättra oss och ligga i framkant.

Hur startade det?

Dorunner AB grundades sommaren 2007 och startade samtidigt HyraHyra som snabbt blev Sveriges största och snabbast växande marknadsplats för uthyrning

Sommaren 2009 lanserades Dorunner, en förmedlingstjänst där du som privatperson, bostadsrättsförening eller företag enkelt kan lämna en förfrågan på t.ex. snickare, murare, trädgårdsmästare eller städning, och på kort tid få offert från företag som är intresserade av att hjälpa dig.

Genom Dorunner slipper du att leta efter tillgängliga företag, utan du låter istället dem komma till dig. Via Dorunner får du enbart svar av kvalitetssäkrade företag som är intresserade av att hjälpa just dig.

Baserat på framgångarna i Sverige, öppnade vi Dorunner på den danska marknaden 2012, och i Norge 2013.

Vi som jobbar på Dorunner

heimar svensson VD

Heimar Svensson

heimar@dorunner.se
johan hernkvist Försäljningschef

Johan Hernkvist

johan@dorunner.se
magnus söderling IT chef

Magnus Söderling

magnus@dorunner.se
jonas melin Ekonomiansvarig

Jonas Melin

jonas.melin@dorunner.se
samantha grönblad Digital Marknadsföring

Samantha Grönblad

samantha@dorunner.se