DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Burlöv

Hitta företag inom badrumsrenovering i Burlöv snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Burlöv - skapa ditt drömrum med hjälp av proffs

Är du sugen på att renovera badrummet? Då har du kommit rätt! Vi på Dorunner kan hjälpa dig att hitta professionella hantverkare som utför badrumsrenovering i Burlöv. Oavsett om du vill byta ut några enstaka detaljer eller göra en totalrenovering av ditt badrum så finns våra duktiga hantverkare här för dig.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få svar från intresserade hantverkare

  Ett enkelt sätt att komma igång med din badrumsrenovering i Burlöv är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Genom att fylla i ett formulär på vår hemsida och svara på några frågor om ditt projekt så matchar vi ihop dig med hantverkare i ditt område. Du kan få svar från upp till fem intresserade hantverkare som är redo att hjälpa dig med din badrumsrenovering.

  När du fått svar från intresserade hantverkare kan du i lugn och ro läsa om företagen, se tidigare kunders omdömen och titta på bilder från deras tidigare renoveringsprojekt. Vi kontrollerar regelbundet att företagen är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och om de har några anmärkningar eller skulder. Det gör att du kan känna dig trygg med ditt val av hantverkare.

 • Varför renovera badrummet?

  Badrummet är en viktig del av hemmet och ett rum som används flitigt varje dag. Genom att renovera ditt badrum kan du skapa ett rum som både är funktionellt och trivsamt. Kanske vill du ha mer förvaring, bättre belysning eller varför inte lyxa till det med en härlig dusch eller ett vackert badkar?

  En badrumsrenovering kan också höja värdet på din bostad. Ett fräscht och modernt badrum är något som många uppskattar och kan vara avgörande när det är dags att sälja. Så en renovering av badrummet är inte bara en investering i ditt eget välmående utan kan också vara en lönsam affär.

 • Anlita proffs för bästa resultat

  Att renovera ett badrum är ett omfattande projekt som kräver både kunskap och erfarenhet. Genom att anlita en professionell hantverkare kan du känna dig trygg med att arbetet blir utfört på ett fackmannamässigt sätt. En hantverkare har koll på alla regler och bestämmelser som gäller vid en badrumsrenovering och ser till att allt blir rätt från början.

  En hantverkare kan också hjälpa dig med alla delar av renoveringen, från planering och design till slutförande. De kan komma med värdefulla råd kring val av material, färger och lösningar som passar just dina behov och önskemål. Och skulle det dyka upp några oväntade problem längs vägen så vet en erfaren hantverkare hur de ska hantera det på bästa sätt.

  Att göra en badrumsrenovering på egen hand kan verka lockande för att spara pengar, men i längden kan det ofta bli dyrare. Risken är stor att man gör misstag som kan bli kostsamma att åtgärda i efterhand. Och tidsbesparingen med att anlita proffs ska heller inte underskattas. En badrumsrenovering tar mycket tid och energi och genom att lämna över arbetet till en hantverkare frigör du massor av tid till annat.

 • Viktigt med auktoriserad hantverkare

  För att få utföra en badrumsrenovering krävs att man har behörighet som våtrumsinstallatör. Det är ett krav från Byggkeramikrådet (BKR) som är en branschorganisation för företag som arbetar med kakel, klinker och mosaik. Behörigheten kallas BBV, Behörighet för våtrum, och innebär att hantverkaren har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra arbetet enligt branschreglerna.

  Sedan 2021 finns också en certifiering för våtrum som heter MVK, Mekaniska VVS-produkter i Kvalitetssäkrade våtrum. Den har tagits fram av VVS-Fabrikanternas Råd och ställer ännu högre krav på hantverkaren och arbetsprocessen. Bland annat ska en tredjepartskontroll genomföras av en oberoende besiktningsman.

  Så när du anlitar en hantverkare för din badrumsrenovering i Burlöv, kolla upp att de har rätt behörighet och gärna certifiering. Det är en extra trygghet för dig som kund att veta att hantverkaren har rätt kompetens för uppdraget. På Dorunner kan du enkelt se hantverkarnas behörigheter och certifieringar när du ska välja vem du ska anlita.

 • Badrumsrenoveringens historia

  Att ha ett eget badrum i bostaden är en relativt ny företeelse. Länge var det vanligt att man delade badrum med andra i huset eller använde offentliga badhus. På 1920-talet började man bygga badrum i de nybyggda lägenheterna men det var först på 1950-talet som det blev standard att ha badrum i bostaden.

  Från början var badrummen ofta små och enkelt inredda med badkar, handfat och toalett. På 1970-talet blev det populärt med färgglada badrum med kakel i starka färger och mönster. Plastmattan gjorde också sitt intåg i badrummen.

  Idag är trenden ett mer avskalat och tidlöst uttryck med naturmaterial som trä och sten. Dusch är mer populärt än badkar och det finns ett stort fokus på förvaring och funktionalitet. Många väljer att skapa en spa-känsla i badrummet med lyxiga detaljer och belysning. Oavsett stil så är ett välplanerat och fräscht badrum högt upp på mångas önskelista.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 1097 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Badrumsrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Badrumsrenovering Båstad

Gå till Båstad

Badrumsrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Badrumsrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Badrumsrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Badrumsrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Badrumsrenovering Hörby

Gå till Hörby

Badrumsrenovering Höör

Gå till Höör

Badrumsrenovering Klippan

Gå till Klippan

Badrumsrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Badrumsrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Badrumsrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Badrumsrenovering Lomma

Gå till Lomma

Badrumsrenovering Lund

Gå till Lund

Badrumsrenovering Malmö

Gå till Malmö

Badrumsrenovering Osby

Gå till Osby

Badrumsrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Badrumsrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Badrumsrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Badrumsrenovering Skurup

Gå till Skurup

Badrumsrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Badrumsrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Badrumsrenovering Svedala

Gå till Svedala

Badrumsrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Badrumsrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Badrumsrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Badrumsrenovering Ystad

Gå till Ystad

Badrumsrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Badrumsrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Badrumsrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Badrumsrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

LPS design AB snickeri

F-skatt

Omdöme (56)

Moms-
berättigad

Moderna Hus i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Ferdis Renovering

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

MBR BYGG SKÅNE AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggex Construction AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Andersson Fastighet & Bygg Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Perssons Byggservice

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

MH Bygg&Renovering

F-skatt

Moms-
berättigad

VSK AB VVS & Rörjour

F-skatt

Moms-
berättigad

Rafix Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rekick Bygg & Kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Teckenkraft AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Bosser AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Schön´s Housekeeping AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

InMove AB

F-skatt

Moms-
berättigad

BR entreprenad

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Nikolaj Fergusons Mark Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak