Företagets logotyp

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

Omdömen (1)

S

Stanislaw Niemotko

  • Medlem på Dorunner sedan: 2010
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

Vi erbjuder dig totalentreprenad och kan således hjälpa dig med alla steg mot ditt nya hem - från design till färdigt projekt. Det innebär att du som kund har en kontaktperson, sen sköter vi resten. Vi har stor erfarenhet av tillbyggnation, renovering, måleri, mureri och kakelarbete. När det gäller VVS och elarbete har vi goda samarbetspartner vars utfört arbete vi självklart ansvarar för.

Vi finns i Hässleholm och utför i arbete i hela Skåne.

Sedan 2008 har vi ROT-avdrag i Sverige. Det innebär att du kan få avdrag för halva arbetskostnaden upp till 100 000 kr/person och fastighetsägare varje år. Vi sköter administrationen runt detta, så ni får en faktura där avdraget redan är gjort.

Vi hjälper dig gärna med kataloger, prover och beställningar. Tveka inte att höra av dig!

Vi har behörighet att utföra våtrumsarbete genom BKR

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

PER (Plattsättnings Entreprenörers Riksförening)

Läs mer

PER, PlattsättningsEntreprenörers Riksförening grundades av ett flertal plattsättningsföretag i syfte att diskutera och utveckla tekniskt bra lösningar samt att vidareutbilda sina medlemmar inom plattsättningsområdet.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

Referenser

BADRUM

.

 

TAK

.

 

TILLBYGGNAD

.

 

Omdömen

avatar

Mycket nöjd. Rekomenderas.

via Byte av papp/läckte/takpannor, Tomelilla

Svar från Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

Tack, alltid trevligt att bli uppskattad. Vi arbetar ständigt med förbättringar, så att alla kunder ska känna sig nöjda. Mvh Stanislaw & Morgan Stanislaw N. bygg&städservice AB

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga