DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Perstorp

Hitta företag inom badrumsrenovering i Perstorp snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Perstorp med Dorunner

Är du på jakt efter en pålitlig och erfaren hantverkare för din badrumsrenovering i Perstorp? Då har du kommit rätt! Vi på Dorunner hjälper dig att hitta rätt hantverkare för ditt projekt. Oavsett om du behöver totalrenovera ditt badrum eller bara göra mindre förbättringar kan vi matcha dig med duktiga hantverkare i Perstorp.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offerter från hantverkare

  Ett enkelt sätt att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Perstorp är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Genom att fylla i ett formulär på vår hemsida och svara på några frågor om ditt projekt kan vi matcha dig med upp till fem intresserade hantverkare i ditt område. Du kan förvänta dig svar från hantverkarna inom kort, ofta inom ett dygn.

  När du fått svar från intresserade hantverkare kan du i lugn och ro läsa om dem, ta del av andra kunders omdömen, se bilder på tidigare projekt de genomfört och även se vilka certifikat och behörigheter de har. För att du ska känna dig trygg med ditt val av hantverkare kontrollerar vi kontinuerligt att de är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och om de har några skulder. Allt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt av din badrumsrenovering i Perstorp!

 • Varför välja Dorunner för din badrumsrenovering i Perstorp?

  Genom att anlita en hantverkare via Dorunner för din badrumsrenovering i Perstorp kan du spara både tid och energi. Istället för att lägga massor av tid på att leta reda på hantverkare själv, be om offerter och jämföra dem kan du genom oss få hjälp med detta. Vi samlar alla offerter på ett och samma ställe vilket gör det enkelt för dig att jämföra dem. Du kan känna dig trygg med ditt val eftersom vi endast samarbetar med seriösa aktörer inom branschen.

  En annan fördel med att anlita en hantverkare via oss är att du kan läsa tidigare kunders omdömen om hantverkarna. Genom omdömena får du en bra bild av vad du kan förvänta dig av respektive hantverkare. Du kan också se bilder på badrumsrenoveringar de tidigare genomfört för att få inspiration till ditt eget projekt.

 • Badrumsrenovering - en investering som höjer värdet på ditt hem

  Att renovera badrummet är en klok investering då det höjer värdet på ditt hem. Ett fräscht och modernt badrum är något som uppskattas av de allra flesta. Och med tanke på att badrummet är ett av de rum vi spenderar mest tid i är det inte konstigt att det är högt upp på mångas önskelista när det kommer till renoveringar.

  En badrumsrenovering kan innefatta allt från att byta ut enstaka detaljer till att göra en totalrenovering. Vanliga åtgärder vid en badrumsrenovering är att byta ut badkar eller dusch, kakla om, lägga nytt golv, byta ut möbler och installera ny belysning. Vad du väljer att göra beror på din budget och vad du vill uppnå med renoveringen.

  Oavsett omfattning på din badrumsrenovering är det klokt att anlita professionella hantverkare för jobbet. De har den kunskap och erfarenhet som krävs för att genomföra jobbet på ett fackmannamässigt sätt. Dessutom har de koll på alla regler och bestämmelser som gäller vid en badrumsrenovering.

  Genom att anlita en hantverkare via Dorunner för din badrumsrenovering i Perstorp kan du känna dig trygg med att jobbet blir professionellt utfört. Du slipper lägga tid och energi på att leta reda på hantverkare själv och kan istället lägga krut på att planera din drömrenovering. Tveka inte att skapa en uppdragsförfrågan hos oss idag, så hjälper vi dig att förverkliga dina badrumsdrömmar!

 • Viktigt att tänka på vid badrumsrenovering

  Vid en badrumsrenovering är det viktigt att tänka på att alla våtrum måste uppfylla särskilda krav gällande tätskikt och ventilation. Detta för att undvika fuktskador som kan bli kostsamma att åtgärda i efterhand. Anlitar du en professionell hantverkare för din badrumsrenovering kan du vara säker på att alla regler och krav följs.

  Det är också bra att tänka på funktionaliteten när du renoverar ditt badrum. Se till att planera för gott om förvaring och bra belysning. Tänk även på tillgängligheten och välj lösningar som fungerar för alla i familjen, även på lång sikt. En hantverkare kan ge dig råd och tips kring smarta lösningar för just ditt badrum.

  Att renovera badrummet är ett stort projekt och det är inte ovanligt att det dyker upp oväntade saker längs vägen. Då är det en stor fördel att ha anlitat en erfaren hantverkare som vet hur de ska lösa eventuella problem som uppstår. De kan också komma med värdefulla råd kring materialval och olika lösningar som kan passa just ditt badrum och din budget.

  Så om du går i renoveringstankar, tveka inte att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Vi hjälper dig att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Perstorp, så att du kan förverkliga dina drömmar om ett nytt, fräscht badrum!

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 894 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Badrumsrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Badrumsrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Badrumsrenovering Båstad

Gå till Båstad

Badrumsrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Badrumsrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Badrumsrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Badrumsrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Badrumsrenovering Hörby

Gå till Hörby

Badrumsrenovering Höör

Gå till Höör

Badrumsrenovering Klippan

Gå till Klippan

Badrumsrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Badrumsrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Badrumsrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Badrumsrenovering Lomma

Gå till Lomma

Badrumsrenovering Lund

Gå till Lund

Badrumsrenovering Malmö

Gå till Malmö

Badrumsrenovering Osby

Gå till Osby

Badrumsrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Badrumsrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Badrumsrenovering Skurup

Gå till Skurup

Badrumsrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Badrumsrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Badrumsrenovering Svedala

Gå till Svedala

Badrumsrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Badrumsrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Badrumsrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Badrumsrenovering Ystad

Gå till Ystad

Badrumsrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Badrumsrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Badrumsrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Badrumsrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Niklar allservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

SERA BYGG AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

19890522-1134

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

Åke Eriksson & Son Byggnadsfirma Aktiebolag

F-skatt

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Dream Bygg I Sverige Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Rekick Bygg & Kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Supreme Golv & Kakel AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Andersson Fastighet & Bygg Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

MH Bygg&Renovering

F-skatt

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Perssons Byggservice

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Bygg Tema i Helsingborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dion Bygg AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Rafix Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Skånes Syd Service & Målericompaniet i Öresund

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

EKI SERVICE 74

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bosser AB

F-skatt

Moms-
berättigad

InMove AB

F-skatt

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak