Logo plain

Årets Hantverkare 2023

Tävlingen startar om:

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Tävlingen har startat!
Pokalikon

Utmärkelsen

Utmärkelsen Årets Hantverkare är branschens mest prestigefyllda pris. Varje år delas det ut i sex olika kategorier och har till syfte att identifiera och hylla branschens bästa hantverkare.

Priset grundar sig på omröstning och företagets professionalism (välskött ekonomi, branschcertifieringar etc.).

Ikon med skålande vinglas

Galan

Vinnarna av Årets Hantverkare koras på den årliga Hantverkargalan – en helkväll av festligheter, god mat, underhållning och prisutdelning.

Galan är en motvikt till all negativ publicitet kring branschen (så som Fuskbyggarna, Byggfällan osv.). Istället fokuserar vi på att lyfta och hylla landets alla hantverkare.

Är du Årets
Hantverkare 2023?

Ni kommer när man ringer och ni löser våra akuta problem. Ni har hyllats av era kunder och nu är det dags att få svenska folkets uppmärksamhet.

Varför bli Årets Hantverkare?

Branschens finaste utmärkelse

Priset Årets Hantverkare är ett unikt pris i branschen och är ett kvitto på att ni har gjort ett bra jobb med nöjda kunder och fint rykte. Utmärkelsen ger er dessutom något som utmärker er från konkurenterna.

Exponering och
ökad tillväxt

Inte nog med att vinnare av Årets Hantverkare blir uppmärksammande på galan och för branschkollegor, utan det ger er även stor medial uppmärksamhet i lokala tidningar, via pressutskick och genom sociala medier. Detta har visat sig vara ett stort extra mervärde för tidigare vinnare.

Intervju med Patrik Larsson

Ta emot pris på årets Hantverkargala

Vinnare av Årets Hantverkare blir välkomnade upp på scen och får ta emot pris, äran och applåder. Ta med anställda, respektive och partners på årets galakväll! Ett fint sätt att fira framgångarna tillsammans med hela företaget och visa tacksamhet till dina anställda. Biljetter till årets gala kan du köpa här.

Sponsorer

Partners

Logga Dorunner
Logga DePalma
Logga BigBag
Logga Hantverkarkoll
Logga Badrumsbesiktningar
Logga CapitalBox

Mediapartners

Logga Rockklassiker
Logga Byggvärlden
Logga HantverkarenByggvärlden
Logga Fastighetsfakta
Logga Byggfakta