DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Sjöbo

Hitta företag inom badrumsrenovering i Sjöbo snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Sjöbo med Dorunner

Är du bosatt i Sjöbo och funderar på att renovera ditt badrum? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med erfarna och kvalificerade hantverkare som är specialiserade på badrumsrenovering i Sjöbo och omgivande områden.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offerter från hantverkare

  Ett enkelt sätt att komma igång med din badrumsrenovering i Sjöbo är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Du fyller i ett formulär och svarar på några frågor om ditt renoveringsprojekt, till exempel vad du vill ha gjort och när du vill att arbetet ska påbörjas. Sedan matchar vi dig med upp till fem hantverkare i Sjöbo som är intresserade av att utföra din badrumsrenovering.

  Inom kort får du svar från hantverkarna med deras offerter. Du kan sedan jämföra offerterna, läsa om hantverkarnas erfarenheter och se bilder från deras tidigare badrumsrenoveringar. Vi kontrollerar regelbundet att hantverkarna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några skulder, så att du kan känna dig trygg med ditt val.

 • Varför renovera badrummet?

  En badrumsrenovering kan göra underverk för både funktionaliteten och trivseln i ditt hem. Kanske behöver du mer förvaring, vill byta till en modernare inredning eller åtgärda fuktskador. Oavsett anledning kan en renovering av badrummet vara en god investering som höjer värdet på din bostad.

  Några exempel på vad som kan ingå i en badrumsrenovering är:

  • Byte av kakel och klinker
  • Installation av nya sanitetsvaror som toalett, handfat och dusch
  • Montering av nytt badkar eller duschkabin
  • Dragning av nya rör och el
  • Uppsättning av ny belysning och förvaring
 • Anlita en professionell hantverkare för din badrumsrenovering

  Att renovera badrummet är ett omfattande projekt som kräver både tid, kunskap och rätt verktyg. Genom att anlita en professionell hantverkare för din badrumsrenovering i Sjöbo kan du spara mycket tid och energi. Hantverkaren har erfarenhet av liknande projekt och vet hur man undviker vanliga misstag. De kan också ge värdefulla råd kring val av material och lösningar som passar just dina behov och önskemål.

  En annan fördel med att anlita en hantverkare är att de har koll på alla regler och bestämmelser som gäller för badrumsrenoveringar. Till exempel finns det särskilda branschregler för tätskikt och rörinstallationer som måste följas för att försäkringar ska gälla. En auktoriserad hantverkare har den kompetens som krävs för att utföra arbetet på ett korrekt och säkert sätt.

 • Viktigt att tänka på vid badrumsrenovering

  Innan du sätter igång med din badrumsrenovering i Sjöbo är det några saker som är bra att känna till. Först och främst bör du kontrollera om du behöver bygglov eller gör en bygganmälan till kommunen. Det beror på hur omfattande renoveringen är och om du till exempel ska ändra planlösningen eller göra ingrepp i bärande konstruktioner.

  Det är också klokt att ha en plan för hur du ska lösa logistiken under renoveringstiden. Ett badrum är ju en central del av hemmet som används dagligen av alla i hushållet. Kanske kan ni använda ett annat badrum eller dusch under tiden, eller behöver ni hyra en tillfällig toalett? Tänk även på att en del moment kan vara bullriga och dammiga, så förbered familjen på vad som komma skall.

  En annan viktig aspekt är att välja rätt material för badrummet. Det ska vara fukttåligt, slitstarkt och lätt att hålla rent. Kakel och klinker är populära val som finns i många olika stilar och prisklasser. Om du har ett litet badrum kan det vara smart att välja större plattor för att få en luftigare känsla. Glöm inte heller bra belysning och praktisk förvaring!

 • Hantverkarens kompetens och behörigheter

  När du anlitar en hantverkare för din badrumsrenovering i Sjöbo bör du kontrollera att de har rätt kompetens för jobbet. Företaget ska vara registrerat för F-skatt och ha en giltig ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador. För arbeten som rör VVS och el krävs särskilda behörigheter.

  VVS-montörer som utför arbeten i badrum bör ha branschlegitimation, till exempel Säker Vatten. Det är en kvalitetsmärkning som visar att montören har rätt kunskaper och följer branschens regler för säkerhet och miljö. För elinstallationer krävs att elektriker har behörighet från Elsäkerhetsverket.

  Många seriösa hantverkare är också medlemmar i branschorganisationer som Sveriges Byggindustrier eller Byggkeramikrådet. Där kan du enkelt kontrollera om företaget följer de regler och riktlinjer som gäller för branschen.

 • Badrumsrenoveringens historia och utveckling

  Att ha ett eget badrum i bostaden är en relativt modern företeelse. Länge var det vanligt att man delade badrum med andra hushåll eller tvättade sig i en balja. På 1920-talet började man bygga badrum i de finare lägenheterna, men det dröjde ända till 60-talet innan de flesta bostäder hade ett eget badrum.

  Sedan dess har våra badrum genomgått en stor utveckling. Standarden och komforten har höjts avsevärt med modernare material, bättre ventilation och mer påkostade lösningar. Idag ses badrummet som en plats för avkoppling och välbefinnande, och många lägger stort fokus på design och inredning.

  Trots alla förändringar består grundfunktionerna för ett badrum. Det ska vara en praktisk plats för personlig hygien och skapa en känsla av renhet och fräschör. Med en välplanerad badrumsrenovering i Sjöbo kan du få ett modernt och trivsamt badrum som passar just dina behov och din livsstil.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 848 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Badrumsrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Badrumsrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Badrumsrenovering Båstad

Gå till Båstad

Badrumsrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Badrumsrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Badrumsrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Badrumsrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Badrumsrenovering Hörby

Gå till Hörby

Badrumsrenovering Höör

Gå till Höör

Badrumsrenovering Klippan

Gå till Klippan

Badrumsrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Badrumsrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Badrumsrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Badrumsrenovering Lomma

Gå till Lomma

Badrumsrenovering Lund

Gå till Lund

Badrumsrenovering Malmö

Gå till Malmö

Badrumsrenovering Osby

Gå till Osby

Badrumsrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Badrumsrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Badrumsrenovering Skurup

Gå till Skurup

Badrumsrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Badrumsrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Badrumsrenovering Svedala

Gå till Svedala

Badrumsrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Badrumsrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Badrumsrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Badrumsrenovering Ystad

Gå till Ystad

Badrumsrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Badrumsrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Badrumsrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Badrumsrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Niklar allservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

19890522-1134

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Engeseth byggservice

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

AZ Bygg & Inredning

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Andersson Fastighet & Bygg Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

MH Bygg&Renovering

F-skatt

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Perssons Byggservice

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Bygg Tema i Helsingborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

VSK AB VVS & Rörjour

F-skatt

Moms-
berättigad

Skånes Syd Service & Målericompaniet i Öresund

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Rafix Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Dion Bygg AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Teckenkraft AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

InMove AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bosser AB

F-skatt

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nikolaj Fergusons Mark Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak