DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Hässleholm

Hitta företag inom badrumsrenovering i Hässleholm snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Hässleholm med Dorunner

Är du bosatt i Hässleholm och funderar på att renovera ditt badrum? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med erfarna och professionella hantverkare som är specialiserade på badrumsrenovering i Hässleholm och närliggande områden.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offerter från hantverkare

  Ett enkelt sätt att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Hässleholm är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Du fyller i ett formulär på vår hemsida och svarar på några frågor om ditt projekt. Därefter matchar vi dig med upp till fem hantverkare i ditt område som är intresserade av att utföra jobbet.

  Inom kort får du svar från de intresserade hantverkarna. Du kan sedan läsa om deras erfarenhet, se bilder på tidigare projekt och läsa omdömen från andra kunder. Vi kontrollerar också kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med att anlita en seriös och pålitlig hantverkare för din badrumsrenovering i Hässleholm.

 • Varför renovera badrummet?

  En badrumsrenovering kan göra underverk för både funktionaliteten och trivseln i ditt hem. Ett nyrenoverat badrum är inte bara fräscht och snyggt, utan kan också höja värdet på din bostad. Genom att anlita en professionell hantverkare för jobbet kan du vara säker på att renoveringen blir gjord på ett fackmannamässigt sätt och enligt alla regler och bestämmelser.

  Hantverkarna vi samarbetar med kan hjälpa dig med allt från att byta kakel och klinkers till att installera nya sanitetsdetaljer som toalett, handfat och dusch. De kan också hjälpa till med att dra nya rör, lägga nytt golv och sätta upp nya väggar vid behov. Oavsett om du vill göra en totalrenovering av badrummet eller bara fräscha upp det lite så kan våra hantverkare hjälpa dig.

 • Anlita en professionell hantverkare för bästa resultat

  Att renovera ett badrum är ett omfattande projekt som kräver både kunskap och erfarenhet. Genom att anlita en professionell hantverkare kan du vara säker på att jobbet blir gjort på rätt sätt och att slutresultatet blir som du tänkt dig. Hantverkaren har koll på alla regler och bestämmelser som gäller vid en badrumsrenovering och vet hur man undviker vanliga misstag.

  Att göra renoveringen själv kan verka lockande för att spara pengar, men om något blir fel kan det bli väldigt kostsamt i slutändan. Fuktskador och vattenskador kan bli resultatet om renoveringen inte görs på rätt sätt, och det kan bli väldigt dyrt att åtgärda i efterhand. Genom att anlita en professionell hantverkare från början kan du undvika dessa problem och spara både tid och pengar i längden.

 • Hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Hässleholm

  Om du letar efter en hantverkare för badrumsrenovering i Hässleholm är Dorunner rätt val. Vi har ett stort nätverk av erfarna och professionella hantverkare som är specialiserade på just badrumsrenoveringar. Genom att skapa en uppdragsförfrågan hos oss kan du enkelt få offerter från flera olika hantverkare och välja den som passar bäst för dina behov och din budget.

  Våra hantverkare är måna om att göra ett bra jobb och att kunden ska bli nöjd med slutresultatet. De använder sig av kvalitetsmaterial och följer alla regler och bestämmelser som gäller vid en badrumsrenovering. Du kan känna dig trygg med att ditt badrum blir renoverat på ett professionellt och fackmannamässigt sätt när du anlitar en hantverkare genom oss på Dorunner.

 • Badrumsrenoveringens historia

  Badrumsrenoveringar har blivit allt vanligare i takt med att våra badrumsvanor har förändrats. Förr i tiden var badrum ofta små och enkla, med bara en toalett och ett handfat. I dag vill många ha större och mer påkostade badrum med plats för både dusch, badkar och tvättmaskin.

  Den första vattentoaletten uppfanns redan på 1500-talet, men det dröjde ända till mitten av 1800-talet innan vattentoaletter började bli vanliga i hemmen. Innan dess var det vanligt med utedass eller pottor som tömdes på morgonen. På 1920-talet började man bygga badrum inomhus i större utsträckning, men det var fortfarande ganska ovanligt. Det var först på 1950-talet som badrum började bli standard i nybyggda hus.

  I dag är badrumsrenoveringar något som många väljer att göra för att få ett modernare och mer funktionellt badrum. Nya trender inom badrumsinredning dyker ständigt upp och många vill ha det senaste inom kakel, klinkers och sanitetsdetaljer. Samtidigt blir våra badrum allt viktigare för oss, både som en plats för avkoppling och som en del av hemmets övriga inredning.

 • Viktigt att tänka på vid en badrumsrenovering

  När du planerar för en badrumsrenovering finns det några saker som är extra viktiga att tänka på. Först och främst gäller det att välja rätt material som klarar av fukt och väta. Kakel och klinkers är vanliga val för väggar och golv, men det finns också andra alternativ som våtrumsmatta och våtrumstapet.

  Det är också viktigt att se till att alla rör och avlopp är i bra skick och klarar av den ökade belastningen som en renovering innebär. En professionell hantverkare kan hjälpa till med att kontrollera detta och byta ut gamla rör vid behov.

  Tänk också på att planera för tillräckligt med förvaring i form av skåp och hyllor. Ett välorganiserat badrum är både snyggare och mer funktionellt. Se också till att ha bra belysning, gärna både allmänbelysning och punktbelysning vid spegel och handfat.

  Slutligen är det viktigt att välja en hantverkare som har erfarenhet av badrumsrenoveringar och som följer alla regler och bestämmelser. På Dorunner kan vi hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Hässleholm, så att du kan känna dig trygg med att jobbet blir gjort på rätt sätt.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 965 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Badrumsrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Badrumsrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Badrumsrenovering Båstad

Gå till Båstad

Badrumsrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Badrumsrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Badrumsrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Badrumsrenovering Hörby

Gå till Hörby

Badrumsrenovering Höör

Gå till Höör

Badrumsrenovering Klippan

Gå till Klippan

Badrumsrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Badrumsrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Badrumsrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Badrumsrenovering Lomma

Gå till Lomma

Badrumsrenovering Lund

Gå till Lund

Badrumsrenovering Malmö

Gå till Malmö

Badrumsrenovering Osby

Gå till Osby

Badrumsrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Badrumsrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Badrumsrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Badrumsrenovering Skurup

Gå till Skurup

Badrumsrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Badrumsrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Badrumsrenovering Svedala

Gå till Svedala

Badrumsrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Badrumsrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Badrumsrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Badrumsrenovering Ystad

Gå till Ystad

Badrumsrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Badrumsrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Badrumsrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Badrumsrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Moderna Hus i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Målarent AB

F-skatt

Omdöme (44)

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

Åke Eriksson & Son Byggnadsfirma Aktiebolag

F-skatt

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Andersson Fastighet & Bygg Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Supreme Golv & Kakel AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

EUROBYGGFIX AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Em bygg & montage

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Dream Bygg I Sverige Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Perssons Byggservice

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

MH Bygg&Renovering

F-skatt

Moms-
berättigad

Rafix Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rekick Bygg & Kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nikolaj Fergusons Mark Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

InMove AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bosser AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Teckenkraft AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Schön´s Housekeeping AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

BR entreprenad

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak