DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Lomma

Hitta företag inom badrumsrenovering i Lomma snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Lomma - skapa ditt drömrum med hjälp av Dorunner

Funderar du på att renovera badrum i Lomma? Att renovera badrum är ett av de mest värdeskapande projekten du kan göra i ditt hem. Badrummet är en av de viktigaste rummen i bostaden och en plats där vi spenderar mycket tid. Genom att renovera badrum kan du skapa ett funktionellt och trivsamt utrymme som passar just dina behov och önskemål. Med hjälp av Dorunner kan du hitta professionella hantverkare som kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om ett nytt badrum.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offert från badrumsrenoverare

  Ett enkelt sätt att hitta en badrumsrenoverare i Lomma är att skapa en uppdragsförfrågan via Dorunner. Genom att fylla i ett formulär med information om ditt projekt kan vi matcha dig med upp till fem kvalificerade hantverkare i ditt område. Du kan förvänta dig svar från intresserade hantverkare inom kort, ofta inom 24 timmar.

  När du fått svar kan du jämföra offerter, läsa omdömen från tidigare kunder och se bilder på hantverkarnas tidigare projekt. På så sätt kan du bilda dig en uppfattning om vilken hantverkare som passar bäst för ditt projekt och din budget. Dorunner kontrollerar kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några allvarliga skulder. Det ger dig en extra trygghet när du ska anlita en hantverkare för din badrumsrenovering i Lomma.

 • Fördelarna med att anlita en professionell badrumsrenoverare

  Att renovera badrum är ett omfattande projekt som kräver både kunskap, erfarenhet och rätt verktyg. Genom att anlita en professionell badrumsrenoverare kan du känna dig trygg med att arbetet blir utfört på ett fackmannamässigt sätt. En erfaren hantverkare har kunskap om de senaste trenderna och de bästa materialen för just ditt projekt. De kan också hjälpa dig att optimera ytan i badrummet och komma med förslag på smarta lösningar för förvaring och belysning.

  En annan fördel med att anlita en professionell är att du sparar tid. Att renovera badrum är ett tidskrävande projekt, särskilt om man inte har erfarenhet av liknande arbeten. Genom att överlåta arbetet till en expert kan du istället ägna din tid åt annat. Du slipper också bekymra dig för eventuella problem som kan uppstå längs vägen. En erfaren hantverkare vet hur de ska hantera oväntade situationer och har de verktyg och kunskaper som krävs för att lösa eventuella utmaningar.

 • Vad kostar det att renovera badrum i Lomma?

  Kostnaden för att renovera badrum i Lomma kan variera beroende på flera faktorer, såsom badrummets storlek, materialval och omfattningen av renoveringen. För att få en uppfattning om vad det kan kosta att renovera just ditt badrum kan du skapa en uppdragsförfrågan via Dorunner och få offert från flera olika hantverkare. Tänk på att en badrumsrenovering är en investering i ditt hem som höjer både trivsel och värde.

  Genom att anlita en hantverkare för din badrumsrenovering i Lomma kan du också dra nytta av rotavdraget. Rotavdraget innebär att du kan få upp till 50 000 kronor i skattereduktion för arbetskostnaden vid renoveringar och ombyggnationer. Det gör att du kan få mer badrum för pengarna och att en renovering blir mer prisvärd.

 • Skapa ditt drömrum med en badrumsrenovering

  En badrumsrenovering ger dig möjlighet att skapa ett badrum som är anpassat efter just dina behov och önskemål. Kanske drömmer du om ett spa-liknande badrum med lyxiga material och en avkopplande atmosfär? Eller så kanske du vill ha ett mer funktionellt badrum med gott om förvaring och en effektiv planlösning? Oavsett vad du har för vision för ditt nya badrum kan en professionell badrumsrenoverare hjälpa dig att förverkliga den.

  Att bygga om badrum innebär att du får möjlighet att välja nya material, färger och inredning. Du kan skapa ett helt nytt uttryck och en ny känsla i rummet. Kanske vill du ha ett tidlöst badrum med klassiska material som marmor och kakel? Eller så kanske du föredrar ett mer modernt uttryck med betong och trädetaljer? Möjligheterna är oändliga och en erfaren hantverkare kan hjälpa dig att hitta de material och lösningar som passar bäst för just ditt projekt.

  En badrumsrenovering är också ett utmärkt tillfälle att göra badrummet mer funktionellt och anpassat efter dina behov. Kanske behöver du mer förvaring eller en bättre belysning? Eller så kanske du vill ha en rymligare dusch eller ett friståendekar? Genom att bygga om badrummet kan du skapa ett utrymme som är optimerat för just din livsstil och dina behov.

 • Varför det är viktigt med ett välfungerande badrum

  Ett badrum är en av de mest använda rummen i hemmet och ett utrymme där vi spenderar mycket tid. Det är därför viktigt att badrummet är både funktionellt och trivsamt. Ett välfungerande badrum underlättar vardagen och gör det enkelt att sköta sin hygien och ta hand om sig själv. Ett slitet eller omodernt badrum kan däremot kännas opraktiskt och rent av otrevligt att vistas i.

  Genom att renovera badrummet kan du skapa ett utrymme som är anpassat efter dina behov och som gör vardagen enklare. Kanske behöver du mer förvaring för att hålla ordning på alla hygienartiklar och handdukar? Eller så kanske du vill ha en bättre belysning för att kunna se ordentligt när du sminkar dig eller rakar dig? En professionell badrumsrenoverare kan hjälpa dig att skapa ett badrum som är både funktionellt och estetiskt tilltalande.

  Ett uppdaterat och fräscht badrum höjer också värdet på din bostad. Badrummet är ett av de rum som potentiella köpare tittar extra noga på när de ska köpa en ny bostad. Genom att investera i en badrumsrenovering kan du därför öka värdet på din bostad och göra den mer attraktiv på bostadsmarknaden.

 • Anlita en professionell hantverkare för bästa resultat

  Att renovera badrum är ett komplext projekt som kräver både kunskap och erfarenhet. Genom att anlita en professionell hantverkare kan du känna dig trygg med att arbetet blir utfört på ett fackmannamässigt sätt och enligt alla gällande regler och föreskrifter. En auktoriserad hantverkare har den kompetens och de försäkringar som krävs för att utföra arbetet på ett säkert och korrekt sätt.

  När du anlitar en hantverkare för din badrumsrenovering i Lomma bör du kontrollera att de har rätt certifikat och behörigheter för arbetet. För VVS-arbeten krävs till exempel att hantverkaren har ett intyg om yrkesbevis, så kallat VVS-bevis. För elinstallationer krävs att hantverkaren är registrerad hos Elsäkerhetsverket.

  Genom Dorunner kan du enkelt hitta kvalificerade och certifierade hantverkare för din badrumsrenovering i Lomma. Vi kontrollerar kontinuerligt våra hantverkare för att säkerställa att de har rätt kompetens och behörighet för de arbeten de utför. På så sätt kan du känna dig trygg med att din badrumsrenovering blir utförd på ett professionellt och säkert sätt.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 1094 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Badrumsrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Badrumsrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Badrumsrenovering Båstad

Gå till Båstad

Badrumsrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Badrumsrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Badrumsrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Badrumsrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Badrumsrenovering Hörby

Gå till Hörby

Badrumsrenovering Höör

Gå till Höör

Badrumsrenovering Klippan

Gå till Klippan

Badrumsrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Badrumsrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Badrumsrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Badrumsrenovering Lund

Gå till Lund

Badrumsrenovering Malmö

Gå till Malmö

Badrumsrenovering Osby

Gå till Osby

Badrumsrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Badrumsrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Badrumsrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Badrumsrenovering Skurup

Gå till Skurup

Badrumsrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Badrumsrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Badrumsrenovering Svedala

Gå till Svedala

Badrumsrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Badrumsrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Badrumsrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Badrumsrenovering Ystad

Gå till Ystad

Badrumsrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Badrumsrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Badrumsrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Badrumsrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Malmö Byggentreprenad Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

LPS design AB snickeri

F-skatt

Omdöme (56)

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

IDEHA Inredningar AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Andersson Fastighet & Bygg Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Dala Gård Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Prestigo Väst AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

MBR BYGG SKÅNE AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

MH Bygg&Renovering

F-skatt

Moms-
berättigad

Perssons Byggservice

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Rekick Bygg & Kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rafix Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Landskrona Murarna

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

VSK AB VVS & Rörjour

F-skatt

Moms-
berättigad

ByggKraft i Helsingborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Nikolaj Fergusons Mark Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Schön´s Housekeeping AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

BR entreprenad

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak