Företagets logotyp

Ferdis Renovering

Omdömen (1)

Kontaktperson

Ferdi Sulejmani

  • balladgatan 13, 21571 Malmö
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Ferdis Renovering ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Ferdis Renovering

Målare ledig för uppdrag inom måleri och finsnickeri


-sänka tak spotlights
- köksrenovering
- golvläggning
- byta dörrar eller fönster
- spackling, slipning och målning
- tapetsering
- fönsterrenovering
-fasad isolering och putsning

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Måleriföretagen

Läs mer

Måleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Det gör vi bland annat genom att erbjuda kvalificerade tjänster inom medlemsservice och branschutveckling samt genom att förbättra förutsättningarna och näringsvillkoren för våra medlemsföretag och branschen i stort.

Referenser

Måleri Finsnickeri

Kvalitet handlar om att göra rätt I vår kvalitetspolicy beskrivs tydligt vår syn kvalitet. " Ferdis Renovering ska överlämna med noll fel vid rätt tid till nöjd kund". Kort, koncist och enkelt. För oss är kvalitet en fråga om planering. Kvalitetsplan För att kunna säkerställa den höga kvalitet som vi själva eftersträvar upprättas alltid en unik kvalitetsplan för varje projekt. Vi är också noggranna med att vidarebefordra vår kvalitetspolicy och kvalitetskrav till våra underentreprenörer, leverantörer och konsulter. Det är ett ovillkorligt krav att de accepterar och arbetar enligt samma kvalitetsprinciper som vi själva. Noggrannheten är också stor vad gäller valet av material vi använder oss av. Allt material kvalitetskontrolleras vid ankomsten för att säkerställa att det uppfyller våra krav. Material som inte klarar kraven märks upp, avvisas och skickas tillbaka till leverantören. Kvalitetskontroll Byggprocessernas och slutresultatets kvalitet säkerställs genom egenkontroller.

 

Omdömen

avatar

Duktig målare och mycket noggrann!

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga