DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Bromölla

Hitta företag inom badrumsrenovering i Bromölla snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Bromölla - skapa ditt drömrum med hjälp av Dorunner

Är du på jakt efter en badrumsrenoverare i Bromölla? Att renovera badrum är ett av de mest populära renoveringsprojekten i hemmet. Det är inte så konstigt, eftersom badrummet är ett av de rum vi spenderar mycket tid i varje dag. Genom Dorunner kan du hitta professionella hantverkare som kan hjälpa dig att bygga om badrum och skapa ditt drömrum.

 • Hitta badrumsrenoverare genom att skapa en uppdragsförfrågan

  Ett sätt att hitta en badrumsrenoverare i Bromölla är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Då fyller du i ett formulär på vår hemsida och svarar på några enkla frågor om ditt projekt. Vi matchar sedan dig med upp till fem intresserade hantverkare i ditt område.

  Ofta får du svar från de intresserade hantverkarna inom ett dygn. Därefter kan du i lugn och ro läsa om hantverkarna, se omdömen från tidigare kunder, titta på bilder från deras referensprojekt och se vilka certifikat och behörigheter de har. Vi kontrollerar kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och om de har några skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med ditt val av hantverkare.

  En stor fördel med att skapa en uppdragsförfrågan är att du kan jämföra offerter från flera olika hantverkare. Då kan du välja den hantverkare som passar bäst för just ditt projekt, både när det gäller pris, tidsplan och personkemi. Att få in flera offerter är ett bra sätt att få en uppfattning om vad en badrumsrenovering kostar.

 • Varför renovera badrummet?

  Badrummet är ett av de rum i hemmet som slits mest. Fukt, värme och frekvent användning gör att badrummet åldras snabbare än många andra rum. Genom att renovera badrum kan du få ett mer funktionellt och trivsamt badrum som håller längre.

  En badrumsrenovering kan innebära allt från att byta ut enstaka delar som handfat eller toalett, till att göra en totalrenovering där allt rivs ut och byggs nytt. Oavsett omfattning så blir ett nyrenoverat badrum som ett lyft för hela hemmet.

  Förutom att höja trivseln och funktionaliteten, kan en badrumsrenovering också höja värdet på din bostad. Badrummet är ett av de rum som spekulanter tittar extra noga på när de ska köpa bostad. Ett fräscht och modernt badrum kan därför göra din bostad mer attraktiv på marknaden.

 • Vad kan ingå i en badrumsrenovering?

  En badrumsrenovering kan innefatta många olika moment beroende på hur omfattande renoveringen är. Här är några exempel på vad som kan ingå när du ska renovera badrum:

  • Montering av nytt kakel och klinker
  • Installation av nytt badkar eller dusch
  • Byte av toalettstol och handfat
  • Montering av nya badrumsmöbler
  • Byte av blandare och vattenkranar
  • Nytt golv med golvvärme
  • Byte av dörrar och fönster
  • Målning av väggar och tak
  • Ny belysning och elinstallationer
  • Nya rör för vatten och avlopp

  Beroende på vad du vill ha utfört i ditt badrum, kan det vara bra att ta in offerter från olika typer av hantverkare. En VVS-montör kan hjälpa till med rördragningar och installation av badkar, dusch, toalett och handfat. En elektriker kan hjälpa till med elinstallationer som belysning och golvvärme. En plattsättare kan montera nytt kakel och klinker. Och en snickare kan bygga nya badrumsmöbler eller byta dörrar och fönster.

 • Varför anlita en professionell hantverkare?

  Att renovera badrum är ett omfattande projekt som kräver både tid, kunskap och rätt verktyg. Därför kan det vara klokt att anlita en professionell hantverkare istället för att göra jobbet själv.

  En professionell badrumsrenoverare har den erfarenhet och kunskap som krävs för att genomföra renoveringen på ett fackmannamässigt sätt. De vet vilka material som passar bäst i olika situationer och hur man undviker vanliga fallgropar. De har också rätt verktyg och utrustning för att kunna utföra jobbet effektivt och säkert.

  Genom att anlita en professionell hantverkare kan du spara mycket tid jämfört med om du skulle göra jobbet själv. Och skulle det dyka upp några problem längs vägen, har en erfaren hantverkare strategier för att lösa dem. De kan också ge ovärderliga råd kring materialval, färgsättning och olika lösningar för just ditt badrum.

  Vissa moment i en badrumsrenovering kräver dessutom att man har rätt behörighet enligt lag. Till exempel måste alla vatteninstallationer utföras av en utbildad VVS-montör. Och elinstallationer måste göras av en behörig elektriker. Genom att anlita professionella hantverkare kan du vara säker på att renoveringen utförs enligt alla regler och föreskrifter.

 • Hantverkarens historia

  Hantverksyrken har en lång historia som sträcker sig flera hundra år tillbaka i tiden. Förr var hantverkare organiserade i skrån, som var föreningar för personer inom samma yrke. Skråväsendet hade stor makt och kontrollerade vilka som fick utöva yrket genom lärlingsutbildningar och mästarprov.

  Idag finns det inte längre några skrån, men många hantverksyrken lever kvar. Och precis som förr krävs det ofta fleråriga utbildningar för att bli behörig inom sitt yrke. Många hantverkare väljer också att vidareutbilda sig och specialisera sig inom sitt område för att hänga med i utvecklingen.

 • Viktigt att välja en seriös hantverkare

  När du ska anlita en hantverkare för badrumsrenovering i Bromölla är det viktigt att välja en seriös och erfaren hantverkare. En seriös hantverkare har rätt utbildning, behörighet och försäkringar för sitt yrke. De följer också branschregler och riktlinjer för kvalitet och säkerhet.

  Många hantverkare är medlemmar i branschorganisationer som ställer krav på sina medlemmar. Till exempel måste medlemmar i Sveriges Byggindustrier följa vissa etiska regler och ha en ansvarsförsäkring. Genom att välja en hantverkare som är medlem i en branschorganisation, kan du vara säker på att du anlitar en seriös aktör.

  Andra saker att kolla upp när du ska anlita en hantverkare är om de har F-skattsedel, är momsregistrerade och om de har några anmärkningar hos Kronofogden eller andra myndigheter. Hos oss på Dorunner gör vi den här typen av kontroller på alla hantverkare vi samarbetar med. På så sätt kan du känna dig trygg när du anlitar en hantverkare genom oss.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 881 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Badrumsrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Badrumsrenovering Båstad

Gå till Båstad

Badrumsrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Badrumsrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Badrumsrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Badrumsrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Badrumsrenovering Hörby

Gå till Hörby

Badrumsrenovering Höör

Gå till Höör

Badrumsrenovering Klippan

Gå till Klippan

Badrumsrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Badrumsrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Badrumsrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Badrumsrenovering Lomma

Gå till Lomma

Badrumsrenovering Lund

Gå till Lund

Badrumsrenovering Malmö

Gå till Malmö

Badrumsrenovering Osby

Gå till Osby

Badrumsrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Badrumsrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Badrumsrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Badrumsrenovering Skurup

Gå till Skurup

Badrumsrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Badrumsrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Badrumsrenovering Svedala

Gå till Svedala

Badrumsrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Badrumsrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Badrumsrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Badrumsrenovering Ystad

Gå till Ystad

Badrumsrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Badrumsrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Badrumsrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Badrumsrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Niklar allservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

19890522-1134

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Moderna Hus i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

Åke Eriksson & Son Byggnadsfirma Aktiebolag

F-skatt

Moms-
berättigad

Em bygg & montage

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Supreme Golv & Kakel AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Olaussons Byggtjänst AB

F-skatt

Omdöme (18)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Perssons Byggservice

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Tores Byggtjänst Backaryd AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rafix Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Kajling & Son Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

BR entreprenad

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Nikolaj Fergusons Mark Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Schön´s Housekeeping AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Teckenkraft AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

EM Total

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

FramtidsFönster

F-skatt

Moms-
berättigad

Andersson Fastighet & Bygg Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak