DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Vellinge

Hitta företag inom badrumsrenovering i Vellinge snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Vellinge med Dorunner

Funderar du på att renovera badrummet i Vellinge? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med erfarna och professionella hantverkare som är experter på badrumsrenovering. Oavsett om du vill göra en totalrenovering eller bara fräscha upp badrummet så har vi någon som kan hjälpa dig.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offerter från hantverkare

  Ett enkelt sätt att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Vellinge är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Då fyller du i ett formulär och svarar på några frågor om ditt projekt. Utifrån dina svar matchar vi dig sedan med upp till fem hantverkare i Vellinge som är intresserade av att utföra arbetet.

  Du kan sedan läsa om hantverkarna, se omdömen från tidigare kunder, titta på bilder från deras referensprojekt och se vilka certifikat och behörigheter de har. Vi kontrollerar också regelbundet att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med att anlita en seriös hantverkare.

  När du fått offerter från intresserade hantverkare är det enkelt att jämföra dem för att se vilken som passar bäst för din badrumsrenovering i Vellinge. Tänk på att det lägsta priset inte alltid är det bästa. En dyrare hantverkare kan ha mer erfarenhet eller använda bättre material. Välj den hantverkare som du känner förtroende för och som verkar kunna genomföra arbetet på bästa sätt.

 • Varför renovera badrummet?

  Badrummet är ett av de rum vi spenderar mest tid i varje dag. Det är där vi gör oss i ordning på morgonen och varvar ner på kvällen. Därför är det viktigt att badrummet är funktionellt och trivsamt. En badrumsrenovering kan göra underverk för både funktion och trivsel.

  Med en renovering kan du få ett badrum som är anpassat efter dina behov och önskemål. Du kan till exempel välja att installera en rymligare dusch, ett badkar eller dubbla handfat. Du kan också passa på att göra badrummet mer lättskött genom att välja ytskikt som är enkla att hålla rena, som kakel och klinkers.

  En badrumsrenovering är också ett bra tillfälle att åtgärda eventuella fuktskador eller andra problem. Fukt är en vanlig orsak till skador i badrum och kan leda till både ohälsosam inomhusmiljö och dyra reparationer om det inte åtgärdas i tid. En professionell hantverkare kan hjälpa dig att upptäcka och åtgärda fuktskador innan de blir värre.

 • Anlita en expert på badrumsrenovering

  Att renovera badrummet är ett stort projekt som kräver både kunskap och erfarenhet. Därför är det klokt att anlita en professionell hantverkare som är expert på badrumsrenovering. De vet hur man planerar och genomför en renovering på bästa sätt och kan hjälpa dig undvika misstag som kan bli kostsamma.

  En hantverkare har också tillgång till de verktyg och material som krävs för att göra ett riktigt bra jobb. De kan rekommendera produkter och lösningar som passar just dina behov och din budget. Dessutom går arbetet ofta mycket snabbare när det utförs av en van hantverkare jämfört med om du skulle göra det själv.

  Tänk också på att en badrumsrenovering ofta kräver ingrepp i vatten- och avloppssystemet samt elinstallationer. Det är arbeten som kräver särskild behörighet och som kan vara både olagliga och farliga att utföra på egen hand. Anlitar du en professionell hantverkare kan du vara säker på att allt blir rätt gjort enligt gällande regler och branschstandarder.

 • Hantverkarens kompetens och behörighet

  När du anlitar en hantverkare för badrumsrenovering i Vellinge är det viktigt att kontrollera att de har rätt kompetens och behörighet för arbetet. För VVS-arbeten krävs till exempel att hantverkaren har ett certifikat från branschorganisationen Säker Vatten. Det visar att de har den kunskap som krävs för att utföra VVS-installationer på ett säkert och korrekt sätt.

  För elinstallationer krävs att hantverkaren är registrerad hos Elsäkerhetsverket. Det innebär att de har den utbildning och erfarenhet som krävs för att utföra elarbeten på ett säkert sätt. Du kan enkelt kontrollera om ett företag är registrerat genom att söka i Elsäkerhetsverkets företagsregister.

  Andra certifieringar som kan vara bra att hålla utkik efter är till exempel våtrumscertifikat och plattsättningscertifikat. De visar att hantverkaren har särskild kompetens inom just de områdena. Genom att välja en certifierad hantverkare kan du känna dig trygg med att din badrumsrenovering i Vellinge blir rätt utförd.

 • Badrumsrenoveringens historia

  Badrum har funnits i olika former i tusentals år, men de badrum vi har idag började ta form under 1900-talet. Innan dess var det vanligt med utedass och badkar som flyttades fram vid behov. På 1920-talet blev det allt vanligare med vattentoalett inomhus och på 1950-talet började man kakla väggarna för att göra badrummen mer lättskötta.

  Idag är badrummet ofta ett av hemmets finaste rum med påkostade materialval och spa-känsla. Många väljer att ha dusch istället för badkar för att få mer plats och en modernare känsla. Handdukstorkar, vägghängda toaletter och dubbla handfat är andra populära inslag i dagens badrum.

  Oavsett hur du vill att ditt nya badrum ska se ut så kan vi på Dorunner hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Vi har hantverkare som är experter på allt från klassiska badrumsrenoveringar till moderna lösningar med det lilla extra. Skapa en uppdragsförfrågan idag, så hjälper vi dig att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Vellinge!

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 987 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Badrumsrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Badrumsrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Badrumsrenovering Båstad

Gå till Båstad

Badrumsrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Badrumsrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Badrumsrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Badrumsrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Badrumsrenovering Hörby

Gå till Hörby

Badrumsrenovering Höör

Gå till Höör

Badrumsrenovering Klippan

Gå till Klippan

Badrumsrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Badrumsrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Badrumsrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Badrumsrenovering Lomma

Gå till Lomma

Badrumsrenovering Lund

Gå till Lund

Badrumsrenovering Malmö

Gå till Malmö

Badrumsrenovering Osby

Gå till Osby

Badrumsrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Badrumsrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Badrumsrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Badrumsrenovering Skurup

Gå till Skurup

Badrumsrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Badrumsrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Badrumsrenovering Svedala

Gå till Svedala

Badrumsrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Badrumsrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Badrumsrenovering Ystad

Gå till Ystad

Badrumsrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Badrumsrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Badrumsrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Badrumsrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Niklar allservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

LPS design AB snickeri

F-skatt

Omdöme (56)

Moms-
berättigad

Malmö Byggentreprenad Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

IDEHA Inredningar AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

19890522-1134

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Ferdis Renovering

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

Byggex Construction AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

MBR BYGG SKÅNE AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Andersson Fastighet & Bygg Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Dala Gård Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

MH Bygg&Renovering

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bygg Tema i Helsingborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Perssons Byggservice

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

VSK AB VVS & Rörjour

F-skatt

Moms-
berättigad

Skånes Syd Service & Målericompaniet i Öresund

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Rafix Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dion Bygg AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Schön´s Housekeeping AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak