DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Kristianstad

Hitta företag inom badrumsrenovering i Kristianstad snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Kristianstad med Dorunner

Funderar du på att renovera badrum i Kristianstad? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med duktiga badrumsrenoverare i Kristianstad som kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om ett nytt badrum.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offerter från badrumsrenoverare

  Ett enkelt sätt att hitta en badrumsrenoverare i Kristianstad är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Då fyller du i ett formulär och svarar på några frågor om ditt projekt. Utifrån dina svar matchar vi dig med upp till fem hantverkare i Kristianstad som är intresserade av att ta sig an ditt uppdrag.

  Inom kort får du svar från de intresserade hantverkarna. Då kan du i lugn och ro läsa om företagen, se bilder på tidigare projekt de genomfört och läsa omdömen från andra kunder. Du kan också se vilka certifikat och behörigheter de har.

  Att begära offerter är ett bra sätt att få en uppfattning om vad det kostar att renovera badrum i Kristianstad. Du kan jämföra offerterna från olika hantverkare och välja den som passar bäst för din budget. Tänk dock på att priset inte är allt - se också till företagets erfarenhet, kompetens och kundnöjdhet när du väljer vem du ska anlita.

 • Därför är det smart att anlita proffs för badrumsrenovering

  Att renovera badrum är ett omfattande projekt som kräver både tid, kunskap och rätt verktyg. Genom att anlita en erfaren badrumsrenoverare kan du känna dig trygg med att arbetet blir professionellt utfört.

  En badrumsrenovering innefattar ofta både rivning, ombyggnation och installation av nya ytskikt, möbler och vitvaror. Det är många moment som ska klaffa och det är lätt hänt att det blir fel om man inte har koll. Fuktskador är tyvärr vanliga i badrum och det kan bli kostsamt om arbetet inte utförs korrekt.

  En badrumsrenoverare har stor erfarenhet av att bygga om badrum och vet vilka material och metoder som fungerar bäst i just ditt badrum. De kan också komma med förslag på smarta lösningar och råd kring val av inredning och utrustning. Genom att ta hjälp av proffs slipper du göra misstag som kan bli dyra att åtgärda i efterhand.

  Att renovera badrum tar också mycket tid i anspråk. Genom att lämna över arbetet till en hantverkare frigör du värdefull tid som du kan lägga på annat. Du slipper också tänka på att införskaffa alla verktyg och material som behövs.

 • Välj en hantverkare med rätt kompetens

  När du ska anlita någon för badrumsrenovering i Kristianstad är det viktigt att välja ett seriöst företag med rätt kompetens. Se till att företaget har F-skatt och är momsregistrerat. Kontrollera också att de har en giltig ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador som kan uppstå under arbetets gång.

  För vissa moment i en badrumsrenovering krävs särskild behörighet. Till exempel måste den som utför VVS- och elinstallationer ha rätt certifiering för detta. Hantverkaren bör också ha utbildning och erfarenhet av våtrumsarbete för att säkerställa att alla tätskikt och genomföringar blir rätt utförda.

  Många seriösa badrumsrenoverare är medlemmar i branschorganisationer som Sveriges Byggindustrier eller Byggkeramikrådet. Där kan du enkelt kontrollera om företaget du funderar på att anlita har rätt kompetens och följer branschens riktlinjer.

 • Gör ROT-avdrag på badrumsrenoveringen

  När du anlitar en hantverkare för att renovera badrum i Kristianstad har du möjlighet att utnyttja ROT-avdraget. Det innebär att du kan dra av 30 procent av arbetskostnaden på din skatt. Tänk dock på att ROT-avdraget är begränsat till 50 000 kronor per person och år. Om du anlitar hantverkare genom Dorunner sköter vi all administration kring ROT-avdraget åt dig.

 • Historien om badrumsrenoveringar

  Att ha ett eget badrum i bostaden är en relativt ny företeelse. Länge var badrum något som endast överklassen hade tillgång till. Gemene man fick nöja sig med att tvätta sig i en balja eller ett tvättfat.

  På 1920-talet började man bygga badrum i de nya lägenheterna som uppfördes. Då var standarden ett badkar på tassar, ett tvättställ och en toalettstol. På 1950-talet höjdes standarden ytterligare och badrummen utrustades med kakel, klinkers och rörinstallationer.

  Idag är badrummet en självklar del av våra hem. För många är det en plats för avkoppling och återhämtning. Spa-känsla med lyxiga material, härlig belysning och bekvämligheter som golvvärme står högt upp på mångas önskelista när de ska renovera badrum.

  Nya trender kommer och går men funktionaliteten är alltid viktigast i badrummet. Att ha gott om förvaring, bra belysning och ytskikt som är lätta att hålla rena är avgörande för att man ska trivas i sitt badrum i längden. Med hjälp av en kunnig badrumsrenoverare kan du skapa ett vackert och funktionellt badrum som håller i många år framöver.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 852 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Badrumsrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Badrumsrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Badrumsrenovering Båstad

Gå till Båstad

Badrumsrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Badrumsrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Badrumsrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Badrumsrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Badrumsrenovering Hörby

Gå till Hörby

Badrumsrenovering Höör

Gå till Höör

Badrumsrenovering Klippan

Gå till Klippan

Badrumsrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Badrumsrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Badrumsrenovering Lomma

Gå till Lomma

Badrumsrenovering Lund

Gå till Lund

Badrumsrenovering Malmö

Gå till Malmö

Badrumsrenovering Osby

Gå till Osby

Badrumsrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Badrumsrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Badrumsrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Badrumsrenovering Skurup

Gå till Skurup

Badrumsrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Badrumsrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Badrumsrenovering Svedala

Gå till Svedala

Badrumsrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Badrumsrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Badrumsrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Badrumsrenovering Ystad

Gå till Ystad

Badrumsrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Badrumsrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Badrumsrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Badrumsrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Moderna Hus i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Åke Eriksson & Son Byggnadsfirma Aktiebolag

F-skatt

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Supreme Golv & Kakel AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Em bygg & montage

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Andersson Fastighet & Bygg Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Perssons Byggservice

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

MH Bygg&Renovering

F-skatt

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rafix Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bosser AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nikolaj Fergusons Mark Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

InMove AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Teckenkraft AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

EM Total

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

PR's Måleri AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

BR entreprenad

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Schön´s Housekeeping AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

FramtidsFönster

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak