DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Trelleborg

Hitta företag inom badrumsrenovering i Trelleborg snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Trelleborg med Dorunner

Funderar du på att renovera ditt badrum i Trelleborg? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Genom vår plattform kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan och få svar från upp till fem intresserade och kvalificerade hantverkare i Trelleborgsområdet.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offerter från hantverkare

  När du skapar en uppdragsförfrågan för badrumsrenovering i Trelleborg fyller du i ett formulär på vår hemsida där du svarar på några enkla frågor om ditt projekt. Utifrån dina svar matchar vi dig med lämpliga hantverkare i ditt område. Ofta får du svar från intresserade hantverkare inom 24 timmar, men ibland kan det ta lite längre tid.

  När du fått svar från hantverkarna kan du i lugn och ro läsa om dem, ta del av andra kunders omdömen, se bilder på tidigare projekt de genomfört och även se vilka certifikat och behörigheter de har. Vi kontrollerar regelbundet att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och om de har några skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med att anlita en seriös aktör för din badrumsrenovering i Trelleborg.

  Genom att begära offerter via Dorunner kan du enkelt jämföra olika hantverkare och deras erbjudanden. Du kan ställa frågor direkt till hantverkarna och få en bra bild av vem som passar bäst för just ditt projekt. När du hittat en hantverkare du vill anlita är det bara att acceptera deras offert och komma överens om en startdag för renoveringen.

 • Varför renovera badrummet?

  Badrummet är en av de viktigaste rummen i hemmet och det rum som ofta är mest utsatt för slitage. En badrumsrenovering kan göra underverk för både funktionalitet och trivsel. Genom att renovera ditt badrum i Trelleborg kan du få ett modernt och fräscht badrum anpassat efter dina behov och önskemål.

  En badrumsrenovering kan innefatta allt från att byta ut enstaka delar som handfat eller toalettstol till att göra en totalrenovering där man byter ut alla ytskikt, våtrumstätar, installerar nya rör och sanitetsporslin. Oavsett omfattning kan en badrumsrenovering i Trelleborg höja standarden och värdet på din bostad.

 • Anlita proffs för din badrumsrenovering

  För de flesta är en badrumsrenovering ett stort och viktigt projekt. Att anlita professionella hantverkare är ofta det bästa sättet att säkerställa att jobbet blir gjort på ett korrekt och fackmannamässigt sätt. Hantverkare som är specialiserade på badrumsrenoveringar har gedigen erfarenhet och vet hur man undviker vanliga misstag. De kan också ge värdefulla råd kring materialval, planlösning och praktiska lösningar.

  Att renovera ett badrum är ett omfattande projekt som kräver många olika kompetenser. Ofta behöver man anlita både rörmokare, elektriker, plattsättare och snickare för att få ett perfekt slutresultat. Genom att anlita professionella hantverkare slipper du lägga massor av tid på att sätta dig in i regelverk och branschrekommendationer. Du kan också vara säker på att renoveringen utförs enligt konstens alla regler och att alla inblandade hantverkare har rätt kompetens för sina respektive arbetsuppgifter.

  En annan fördel med att anlita proffs är att det ofta går mycket snabbare än om man försöker göra jobbet själv. Hantverkarna har tillgång till rätt verktyg, material och maskiner och vet precis hur de ska gå tillväga. De kan också upptäcka och åtgärda eventuella problem längs vägen, något som kan vara svårt för en lekman att göra.

 • Viktigt med rätt kompetens vid badrumsrenovering

  Vid en badrumsrenovering är det viktigt att anlita hantverkare med rätt kompetens och behörighet. Eftersom arbetet omfattar både VVS- och elinstallationer finns det särskilda krav och regler som måste följas. Fel utförda installationer kan i värsta fall leda till vattenskador eller bli en säkerhetsrisk.

  När du anlitar en rörmokare för din badrumsrenovering i Trelleborg är det viktigt att kontrollera att de har Säker Vatten-utbildning och är auktoriserade enligt branschreglerna Säker Vatteninstallation. För elinstallationer krävs att elektrikern har behörighet enligt elsäkerhetslagen. Kolla gärna också om företagen är medlemmar i branschorganisationer som Sveriges Byggindustrier, VVS-Företagen eller Elektriska Installatörsorganisationen (EIO).

  Förutom VVS- och elinstallationer är det viktigt att tätskiktet i badrummet är korrekt utfört. Från och med 2021 krävs ett särskilt våtrumsintyg för badrum och andra våtutrymmen vid nybyggnation eller omfattande renovering. Intyget ska utfärdas av en behörig intygsutfärdare och fungerar som en kvalitetsstämpel på arbetet.

 • Historia och utveckling av badrum

  Badrum, som vi känner dem idag, är en relativt modern företeelse. Länge var det vanligt med utedass och badrum i bostäder var ovanligt före mitten av 1900-talet. De första standardiserade badrummen började dyka upp i Sverige på 1920-talet, men det dröjde till 1950- och 60-talen innan de blev vanliga i de flesta bostäder.

  Idag är badrummet en självklar del av våra hem och har utvecklats från att vara ett rent funktionsrum till att bli ett rum för avkoppling, återhämtning och välbefinnande. Moderna badrum är ofta inredda med påkostade material, spa-känsla och tekniska finesser som golvvärme, dimbar belysning och vattenburen handdukstork.

  Utvecklingen inom byggnadsteknik och material har också gjort att vi idag kan skapa i princip vilka badrum vi vill. Stora fönsterpartier, skräddarsydda lösningar och ovanliga planlösningar är fullt möjliga med dagens teknik och kunnande. Samtidigt har kraven på tillgänglighet, säkerhet och hållbarhet ökat. Vid en badrumsrenovering idag är det viktigt att tänka på framtida behov och välja lösningar som är långsiktigt hållbara både för plånboken och miljön.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 935 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Badrumsrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Badrumsrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Badrumsrenovering Båstad

Gå till Båstad

Badrumsrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Badrumsrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Badrumsrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Badrumsrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Badrumsrenovering Hörby

Gå till Hörby

Badrumsrenovering Höör

Gå till Höör

Badrumsrenovering Klippan

Gå till Klippan

Badrumsrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Badrumsrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Badrumsrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Badrumsrenovering Lomma

Gå till Lomma

Badrumsrenovering Lund

Gå till Lund

Badrumsrenovering Malmö

Gå till Malmö

Badrumsrenovering Osby

Gå till Osby

Badrumsrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Badrumsrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Badrumsrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Badrumsrenovering Skurup

Gå till Skurup

Badrumsrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Badrumsrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Badrumsrenovering Svedala

Gå till Svedala

Badrumsrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Badrumsrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Badrumsrenovering Ystad

Gå till Ystad

Badrumsrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Badrumsrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Badrumsrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Badrumsrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Niklar allservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

LPS design AB snickeri

F-skatt

Omdöme (56)

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Malmö Byggentreprenad Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

19890522-1134

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Engeseth byggservice

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

MBR BYGG SKÅNE AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Andersson Fastighet & Bygg Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Byggex Construction AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

MH Bygg&Renovering

F-skatt

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Perssons Byggservice

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Bygg Tema i Helsingborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dion Bygg AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Rafix Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

VSK AB VVS & Rörjour

F-skatt

Moms-
berättigad

Skånes Syd Service & Målericompaniet i Öresund

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

BR entreprenad

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Nikolaj Fergusons Mark Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Schön´s Housekeeping AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak