DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Ängelholm

Hitta företag inom badrumsrenovering i Ängelholm snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Ängelholm med Dorunner

Funderar du på att renovera badrummet i Ängelholm? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta professionella hantverkare som är experter på badrumsrenovering. Vi för samman dig som uppdragsgivare med utförare i form av skickliga och erfarna hantverkare. Oavsett om du vill byta kakel, installera en ny dusch eller göra en totalrenovering av badrummet så har vi rätt hantverkare för jobbet.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offert på badrumsrenovering i Ängelholm

  Ett enkelt sätt att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Ängelholm är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Du fyller i ett formulär på vår hemsida och svarar på några frågor om ditt projekt. Vi matchar sedan din förfrågan med lämpliga hantverkare i Ängelholm som är intresserade av att utföra jobbet.

  Du kan få svar från upp till fem intresserade hantverkare, ofta inom 24 timmar. Därefter kan du i lugn och ro läsa om hantverkarna, se omdömen från tidigare kunder, titta på bilder från referensprojekt och se vilka certifikat och behörigheter de har. Vi kontrollerar också kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder.

  När du hittat en hantverkare som du känner förtroende för kan ni tillsammans planera för din badrumsrenovering i Ängelholm. Ni kan diskutera detaljer kring projektet, material, tidsplan och få en offert på arbetet. Genom att jämföra offerter från flera hantverkare kan du hitta den som passar bäst för dina behov och din budget.

 • Varför renovera badrummet?

  Badrummet är ett av de viktigaste rummen i hemmet och används dagligen av alla i familjen. En badrumsrenovering kan göra stor skillnad både för funktionaliteten och trivseln i badrummet. Här är några anledningar till att renovera badrummet:

  • Öka värdet på bostaden: Ett nyrenoverat badrum höjer värdet på bostaden och gör den mer attraktiv vid en eventuell försäljning.

  • Förbättra funktionaliteten: En renovering ger möjlighet att anpassa badrummet efter familjens behov, till exempel genom att installera en extra toalett, ett badkar eller en rymligare dusch.

  • Skapa en trivsam miljö: Med nya ytskikt, färger och inredning kan du skapa ett badrum som känns fräscht, modernt och inbjudande.

  • Åtgärda fuktskador: Fukt och mögel är vanliga problem i badrum. En renovering ger möjlighet att åtgärda eventuella fuktskador och förebygga framtida problem.

 • Exempel på renoveringsarbeten i badrum

  En badrumsrenovering kan omfatta allt från små förändringar till en totalrenovering. Här är några exempel på vanliga renoveringsarbeten i badrum:

  • Byte av kakel och klinker på väggar och golv
  • Installation av ny dusch, badkar eller toalett
  • Byte av handfat och blandare
  • Montering av nya skåp och förvaring
  • Installation av golvvärme och handdukstork
  • Byte av belysning och eluttag
  • Målning av väggar och tak
  • Montering av badrumsinredning som speglar och hyllor
 • Anlita proffs för badrumsrenovering

  Att renovera badrummet är ett omfattande projekt som kräver både kunskap och erfarenhet. Genom att anlita professionella hantverkare för jobbet kan du känna dig trygg med att renoveringen blir korrekt utförd och håller hög kvalitet. Hantverkarna har rätt verktyg, material och kompetens för att genomföra renoveringen på ett fackmannamässigt sätt.

  Att anlita proffs sparar också tid och energi. En badrumsrenovering tar mycket tid och kraft om man gör den själv. Hantverkarna vet hur de ska planera och genomföra arbetet på ett effektivt sätt och kan ofta slutföra renoveringen snabbare än vad man själv skulle göra. De kan också ge värdefulla råd kring val av material, lösningar och utformning av badrummet.

  Vid en badrumsrenovering finns det vissa arbeten som kräver behörighet, till exempel el- och VVS-arbeten. Genom att anlita behöriga hantverkare säkerställer du att renoveringen utförs enligt gällande regler och branschstandarder.

 • Yrket som plattsättare

  En viktig del av badrumsrenoveringen är plattsättningen av väggar och golv. Plattsättare är specialister på att lägga kakel, klinker och mosaik och har en central roll vid en badrumsrenovering. Yrket som plattsättare har en lång historia och har funnits i Sverige sedan medeltiden.

  För att arbeta som plattsättare krävs noggrannhet, känsla för detaljer och god fysik. Plattsättaren ansvarar för att mäta, kapa och montera plattor på ett korrekt och estetiskt tilltalande sätt. De arbetar med olika typer av fix och fog för att fästa plattorna och täta ytorna.

  En skicklig plattsättare har kunskap om olika material, underlag och limtyper och kan ge råd till kunden om val av plattor och design. De har också kunskap om gällande branschregler och standarder för våtrum och säkerställer att plattsättningen utförs enligt dessa.

  För att bli behörig plattsättare krävs en gymnasieutbildning inom bygg och anläggning samt en lärlingsperiod på minst 2 år. Många plattsättare väljer också att vidareutbilda sig och skaffa specialistkunskaper inom till exempel design, restaurering eller komplicerade konstruktioner.

  Plattsättning är ett hantverk som kräver precision, tålamod och kreativitet. En välgjord plattsättning kan lyfta hela badrummet och skapa en vacker och funktionell yta som håller i många år. Genom att anlita en professionell plattsättare för din badrumsrenovering i Ängelholm kan du känna dig trygg med att få ett badrum du kommer att trivas i länge.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 896 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Badrumsrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Badrumsrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Badrumsrenovering Båstad

Gå till Båstad

Badrumsrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Badrumsrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Badrumsrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Badrumsrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Badrumsrenovering Hörby

Gå till Hörby

Badrumsrenovering Höör

Gå till Höör

Badrumsrenovering Klippan

Gå till Klippan

Badrumsrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Badrumsrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Badrumsrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Badrumsrenovering Lomma

Gå till Lomma

Badrumsrenovering Lund

Gå till Lund

Badrumsrenovering Malmö

Gå till Malmö

Badrumsrenovering Osby

Gå till Osby

Badrumsrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Badrumsrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Badrumsrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Badrumsrenovering Skurup

Gå till Skurup

Badrumsrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Badrumsrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Badrumsrenovering Svedala

Gå till Svedala

Badrumsrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Badrumsrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Badrumsrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Badrumsrenovering Ystad

Gå till Ystad

Badrumsrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Badrumsrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Badrumsrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Niklar allservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

SERA BYGG AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

TZ Byggservice AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

19890522-1134

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Rekick Bygg & Kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Dream Bygg I Sverige Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Supreme Golv & Kakel AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Andersson Fastighet & Bygg Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Perssons Byggservice

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

MH Bygg&Renovering

F-skatt

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Bygg Tema i Helsingborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

EKI SERVICE 74

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dion Bygg AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Skånes Syd Service & Målericompaniet i Öresund

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

ByggKraft i Helsingborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rafix Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak