{[ message.text ]}

Isolering – få offerter, jämför och välj företag

Ge oss information om var jobbet ska genomföras samt en kortfattad beskrivning (det tar 30 sekunder). Därefter kan du invänta kontakt och offerter från rekommenderade firmor (oftast inom 48 timmar). Jämför och välj det företag som känns bäst. Vår tjänst är gratis, busenkel och du är inte bunden att välja något företag.

  1. Uppdragstyp
  2. Plats
  3. Beskrivning
  4. Bli kontaktad
  5. Välj företag
  • Över 20 000 kundrekommendationer
  • Vi har hjälpt över 500 000
  • Mer än 25 000 kontrollerade företag

Så här fungerar Dorunner Offert

1. Beskriv vad du behöver hjälp med

Vi kontaktar lokala leverantörer

2. Jämför och välj bland flera leverantörer

Läs omdömen och referenser

3. Få jobbet utfört av ett kvalitetssäkrat proffs

Exempelguide för utformning av din beskrivning

Beskriv ditt projekt så utförligt som möjligt. Då blir det lättare för företagen att ge dig en offert. I regel är det bra att uppge; yta, antal, avstånd, modell, underlag osv. men det varierar naturligtvis beroende på vad du vill ha hjälp med. Nedan ser du ett par exempel på andra som efterfrågat hjälp med Isolering

Relevanta artiklar - Isolering

Dags att byta ytterdörr? Tänk på det här.

Har du kanske tröttnat på din dörr eller har den helt enkelt blivit för sliten? Att byta ytterdörr kan ge hela huset ett ansiktslyft. Innan du bestämmer dig för en ytterdörr är det viktigt att du ser till att den är isolerande, står emot regn och ljud. Här går vi igenom alla de olika funktionerna din nya ytterdörr bör ha. Isolering & säkerhet Det finns flera fördelar med att välja en dörr som har en isolerande kärna. Har du en isolerad dörr minskar ofta energiförbrukning i ditt hem. Det är vanligast att ytterdörrar isoleras med cellplast eller träfiber. En dörr ska ha ett lås som är godkänt av Stöldskyddsföreningen. Innan du väljer dörr bör du också kolla vad ditt försäkringsbolag säger – de kan ha restriktioner och krav på ytterdörrens säkerhet. Energiglas & Underhåll Om din dörr har glasfönster är det bra om du kollar upp så att det är energiglas istället för vanligt glas. Energiglas isolerar nämligen värmen inomhus och gör så att det inte drar från dörren. När dörren väl är på plats är det lätt att glömma bort att den behöver underhållning ibland. Trädörrar behöver exempelvis oljas en gång per år medan målade dörrar bara behöver tvättas ca en gång per år. Fråga din leverantör vad du behöver göra för att underhålla din dörr. Checklista Hitta en dörr som matchar stilen på ditt hus Kolla hur säker den här och om den klarar buller och kyla Kolla upp leverantörens garantier Titta vad dörren har för säkerhetsanordning Behöver du hjälp med att montera din nya ytterdörr? Hitta ett proffs här. 

Läs mer

Sök bland våra 14417 anslutna medlemsföretag Läs referenser, beskrivningar och mycket mer