Företagets logotyp

Teckenkraft AB

Omdömen (3)

Kontaktperson

Jonas Fransson

 • Fällersta 703, 70594 Örebro
 • Medlem på Dorunner sedan: 2016
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Teckenkraft AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Teckenkraft AB

Vi är byggfirman som utför nybyggnader till - och ombyggnader. Vi utför även tak- och väggbeklädnader anpassade till husets konstruktion tex om det är ett trä hus så ska man använda träets hygroskopiska egenskaper i materialet rakt igenom för att förhindra fukt från diffussionen innefrån huset stannar i väggen.

Vår specialitet är grunder som är riskkonstruktioner som ofta har problem med för hög fukthalt. Vi har lösningar för bla grunder med mullbänk, torpargrund, eller vanlig varm eller kall krypgrund. Lösningen är fuktsäkra varma golv med skumglas eller ekonomilösning med acetech ventilations system med sorptions avfuktning.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

Omdömen

avatar

Bra företag som vi gärna anlitar igen!

Vi är mycket nöjda med Teckenkraft och vill gärna anlita dem igen. De värnar om kunden och vill att resultatet blir enligt överenskommelse. Tack!

Svar från Teckenkraft AB

Tack för de fina orden, Helena!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Besiktning av sommarstuga, Örebro

Mycket seriös firma otroligt kunnig

Svar från Teckenkraft AB

Tack Eva!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Toppkvalitet och pålitliga

En mycket bra utförd arbete! Jonas är väldigt noggrann, duktig och pålitlig i det han jobba med. Han gjorde det vi kom överens om och såg till att allt blev färdig i god tid. Jonas hitta lösningar som ska fungera bra på lång sikt. Jag rekommendera Teckenkraft till ditt projekt!

Svar från Teckenkraft AB

Ett stort tack för de fina orden och ett stort tack sjäva!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga