DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Örkelljunga

Hitta företag inom badrumsrenovering i Örkelljunga snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Örkelljunga - skapa ditt drömbadrum med hjälp av Dorunner

Funderar du på att renovera badrum i Örkelljunga? Att renovera badrum är ett av de mest populära renoveringsprojekten och kan verkligen förvandla ditt hem. Med hjälp av Dorunner kan du enkelt hitta professionella hantverkare som kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om ett nytt badrum.

 • Hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering

  När du ska renovera badrum är det viktigt att anlita en kunnig och erfaren hantverkare. Genom Dorunner kan du skapa en uppdragsförfrågan och be om offert från flera intresserade hantverkare i Örkelljungaområdet. Fyll bara i ett enkelt formulär på vår hemsida och svara på några frågor om ditt projekt. Sedan matchar vi dig med upp till fem hantverkare som är intresserade av att ta sig an ditt projekt.

  Du kan förvänta dig svar från intresserade hantverkare inom kort. Därefter kan du i lugn och ro läsa om varje hantverkare, se omdömen från tidigare kunder, titta på bilder från referensprojekt och se vilka certifikat och behörigheter de har. Vi kontrollerar regelbundet att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och om de har några anmärkningar på sig.

 • Fördelen med att anlita hantverkare genom Dorunner

  Genom att anlita en hantverkare via Dorunner för din badrumsrenovering i Örkelljunga kan du spara mycket tid och energi. Du slipper lägga massor av tid på att söka efter hantverkare på egen hand och kan istället få hjälp med det genom oss. Du kan känna dig trygg med att hantverkarna vi samarbetar med är seriösa och professionella.

  En annan stor fördel är att du kan jämföra offerter från flera olika hantverkare. På så sätt kan du hitta den hantverkare som passar bäst för just ditt projekt, både vad gäller pris och kompetens. Du får en bra överblick över vad din badrumsrenovering kan tänkas kosta.

 • Varför renovera ditt badrum?

  Badrummet är ett av de viktigaste rummen i hemmet och används dagligen av alla i familjen. Att renovera badrum kan höja standarden och trivseln i hela huset. Dessutom kan det öka värdet på din bostad om du väljer att sälja i framtiden.

  Det finns många anledningar till att renovera badrum. Kanske har ditt badrum blivit slitet och behöver fräschas upp? Eller så kanske du vill göra om ditt badrum helt och hållet för att få ett mer funktionellt och modernt badrum som passar dina behov bättre? Oavsett anledning kan en badrumsrenovering göra underverk för ditt hem.

  Här är några exempel på vad du kan göra när du ska renovera badrum:

  • Byta ut badkar mot dusch eller tvärtom
  • Kakla om väggarna
  • Lägga nytt golv
  • Installera golvvärme
  • Byta ut möbler och inredning som handfat, toalett och förvaring
  • Förbättra belysningen
  • Sätta in ett fönster för att få in mer naturligt ljus
 • Anlita en hantverkare för bästa resultat

  För att din badrumsrenovering ska bli riktigt bra är det klokt att anlita en professionell hantverkare. En hantverkare har den kunskap och erfarenhet som krävs för att genomföra renoveringen på ett fackmannamässigt sätt. De vet vilka material som fungerar bäst i våtutrymmen och kan se till att allt blir rätt från början.

  Att renovera badrum är ett omfattande projekt som kräver en hel del kunskap. Gör du något fel kan det leda till fuktskador som kan bli mycket kostsamma att åtgärda i efterhand. Därför lönar det sig att anlita en hantverkare som gör jobbet rätt direkt, även om det innebär en högre kostnad initialt.

  En hantverkare utför arbetet mycket snabbare än vad du skulle göra själv. Det kan spara dig många timmars arbete och mycket huvudvärk. En hantverkare har också verktygen och utrustningen som behövs, något som kan bli en stor utgift om du ska köpa allt själv.

  Dessutom kan en hantverkare komma med värdefulla råd och tips kring olika lösningar och materialval. De kan se möjligheter med ytan som du kanske inte tänkt på och föreslå smarta lösningar för just dina behov och önskemål.

 • Rotavdrag gör renoveringen billigare

  När du anlitar en hantverkare för att renovera badrum har du möjlighet att utnyttja rotavdraget. Rotavdrag innebär att du kan dra av 30% av arbetskostnaden på din skatt. På så sätt kan du spara en rejäl slant på din badrumsrenovering. Hantverkaren drar av rotavdraget direkt på fakturan och du betalar bara mellanskillnaden. Det enda kravet är att hantverkaren är godkänd för F-skatt.

 • Badrumsrenoveringens historia

  Badrumsrenoveringar har blivit allt vanligare de senaste decennierna. Förr var standarden på badrum mycket enklare och renoveringar inte lika vanligt förekommande. De flesta hade badkar, om de ens hade ett badrum. Dusch var ovanligt.

  På 1950-talet blev det vanligare med badrum i bostäder, men standarden var fortfarande ganska enkel. På 1960-talet höjdes standarden och fler bostäder utrustades med badrum. Under 1970- och 80-talen blev det allt vanligare med duschar, bubbelbadkar, bidéer och separata toaletter.

  Idag är kraven och förväntningarna på badrum betydligt högre än för bara några decennier sedan. Idag ses badrummet som en plats för avkoppling och återhämtning, och inte bara som ett rum för personlig hygien. Många lägger stor omsorg vid att inreda badrummet och gör det till en oas med spa-känsla. Populärt är till exempel dubbla handfat, regndusch, bastu, vackra materialval och belysning.

 • Viktigt att välja rätt hantverkare

  När du ska anlita en hantverkare för din badrumsrenovering i Örkelljunga är det viktigt att välja rätt. Se till att välja en hantverkare som är medlem i branschorganisationen Sveriges Byggindustrier och som har rätt certifikat och behörigheter för våtrumsarbete enligt Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV).

  Medlemskap i Sveriges Byggindustrier är ett kvitto på att hantverkaren är seriös och följer branschens riktlinjer och regler. Det innebär också att de har en ansvarsförsäkring som skyddar dig som kund om något skulle gå fel.

  BBV-certifiering innebär att hantverkaren har dokumenterad kunskap och praktisk erfarenhet av att utföra arbeten i våtrum på ett fackmässigt sätt. De vet vilka material som är godkända att använda i våtrum och kan säkerställa att renoveringen utförs enligt konstens alla regler. På så sätt minskar du risken för fuktskador.

  Genom Dorunner kan du vara säker på att du hittar certifierade och behöriga hantverkare för ditt badrumsrenoveringsprojekt i Örkelljunga. Vi har samlat duktiga hantverkare på ett och samma ställe, så att du enkelt kan jämföra och välja den som passar bäst för dina behov. Ladda ner vår app eller besök vår hemsida för att komma igång med ditt projekt redan idag!

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 909 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Badrumsrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Badrumsrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Badrumsrenovering Båstad

Gå till Båstad

Badrumsrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Badrumsrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Badrumsrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Badrumsrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Badrumsrenovering Hörby

Gå till Hörby

Badrumsrenovering Höör

Gå till Höör

Badrumsrenovering Klippan

Gå till Klippan

Badrumsrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Badrumsrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Badrumsrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Badrumsrenovering Lomma

Gå till Lomma

Badrumsrenovering Lund

Gå till Lund

Badrumsrenovering Malmö

Gå till Malmö

Badrumsrenovering Osby

Gå till Osby

Badrumsrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Badrumsrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Badrumsrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Badrumsrenovering Skurup

Gå till Skurup

Badrumsrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Badrumsrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Badrumsrenovering Svedala

Gå till Svedala

Badrumsrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Badrumsrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Badrumsrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Badrumsrenovering Ystad

Gå till Ystad

Badrumsrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Badrumsrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Badrumsrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Niklar allservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

SERA BYGG AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Moderna Hus i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

19890522-1134

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

EUROBYGGFIX AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Andersson Fastighet & Bygg Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Supreme Golv & Kakel AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dream Bygg I Sverige Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Rekick Bygg & Kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

MH Bygg&Renovering

F-skatt

Moms-
berättigad

Bygg Tema i Helsingborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Perssons Byggservice

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

EKI SERVICE 74

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dion Bygg AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

ByggKraft i Helsingborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rafix Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Skånes Syd Service & Målericompaniet i Öresund

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak