DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Båstad

Hitta företag inom badrumsrenovering i Båstad snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Båstad med Dorunner

Funderar du på att renovera ditt badrum i Båstad? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med erfarna och kvalificerade hantverkare som är specialiserade på badrumsrenovering. Genom oss kan du enkelt få kontakt med kunniga hantverkare i Båstad som kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om ett nytt badrum.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offert på din badrumsrenovering

  Ett smidigt sätt att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Båstad är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Genom att fylla i ett formulär på vår hemsida och svara på några enkla frågor om ditt projekt kan vi matcha dig med lämpliga hantverkare i ditt område. Du kan få svar från upp till fem intresserade hantverkare, ofta inom 24 timmar.

  När du fått svar från intresserade hantverkare kan du läsa om deras erfarenhet och kompetens, se bilder på tidigare projekt de genomfört och ta del av omdömen från andra kunder. Du kan också se vilka certifikat och behörigheter de har. Vi på Dorunner kontrollerar kontinuerligt att hantverkarna vi samarbetar med är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några betalningsanmärkningar.

  Genom att skapa en uppdragsförfrågan för din badrumsrenovering i Båstad kan du enkelt jämföra offerter från olika hantverkare och välja den som passar bäst för dina behov och din budget. Du kan känna dig trygg med att hantverkarna är seriösa och kvalificerade.

 • Badrumsrenovering - ett viktigt projekt

  Badrummet är ett av de viktigaste rummen i hemmet. Det är en plats för avkoppling och återhämtning, men också en plats som utsätts för mycket fukt och slitage. En välplanerad badrumsrenovering kan göra stor skillnad för både funktionalitet och trivsel i badrummet.

  En badrumsrenovering kan innefatta allt från att byta ut enstaka detaljer som kranar och handfat till att totalrenovera hela badrummet med nya våtrumsväggar, golv, badkar eller dusch och ny inredning. Oavsett om du vill göra en mindre uppfräschning eller en total omvandling av ditt badrum kan en erfaren hantverkare hjälpa dig att genomföra projektet på ett professionellt sätt.

  Några exempel på vad som kan ingå i en badrumsrenovering är:

  • Montering av nya våtrumsväggar och tätskikt
  • Byte av golvbrunn och fall mot golvbrunn
  • Läggning av nytt golv, till exempel klinker eller våtrumsmatta
  • Montering av nytt badkar eller duschvägg
  • Installation av ny wc, handfat och blandare
  • Uppsättning av ny belysning och elinstallationer
  • Montering av badrumsskåp och annan förvaring

  Att renovera badrummet är ett stort projekt som kräver noggrann planering och kunskap om gällande branschregler för våtrum. Därför är det klokt att anlita professionella hantverkare med erfarenhet av badrumsrenovering för att säkerställa att arbetet blir korrekt utfört.

  Genom att anlita en hantverkare för din badrumsrenovering kan du spara mycket tid och undvika kostsamma misstag. Hantverkaren har den kunskap och erfarenhet som krävs för att genomföra renoveringen på ett fackmannamässigt sätt och kan också ge råd kring val av material och lösningar. De vet hur de ska hantera oväntade problem som kan uppstå längs vägen och kan se till att alla delar i badrummet monteras på rätt sätt för att undvika fuktskador och andra problem.

 • Krav på behörighet för badrumsrenovering

  För att få utföra en badrumsrenovering krävs särskild behörighet och kunskap om de branschregler som gäller för våtrum. Enligt Byggkeramikrådets branschregler BBV ska den som utför arbetet ha genomgått en våtrumskurs och ha ett giltigt våtrumscertifikat.

  Våtrumscertifikatet är ett bevis på att hantverkaren har den kunskap som krävs för att utföra arbetet på ett korrekt sätt enligt gällande branschregler och tillverkarnas anvisningar. För att bli certifierad krävs både teoretisk och praktisk utbildning i våtrumsinstallation.

  När du anlitar en hantverkare för badrumsrenovering är det viktigt att kontrollera att de har rätt behörighet och certifikat för att utföra arbetet. Du kan be att få se ett giltigt våtrumscertifikat och även kontrollera att företaget är registrerat hos Byggkeramikrådet GVK AB.

 • Hantverkaryrkets historia

  Hantverkaryrket har en lång historia som sträcker sig tillbaka till medeltiden. Då var hantverkarna organiserade i skrån, som var en sorts yrkessammanslutningar med egna regler och lagar. För att få arbeta som hantverkare var man tvungen att gå i lära hos en mästare och avlägga gesällprov.

  Även om skråväsendet avskaffades i Sverige redan 1846 lever många av hantverkarnas yrkestitlar kvar än idag, som till exempel snickare, murare och målare. Och precis som förr är hantverksyrket ett praktiskt yrke där man arbetar med händerna och skapar något konkret.

  Idag finns det många olika typer av hantverkare med specialistkompetens inom olika områden, som till exempel badrumsrenovering. Gemensamt för alla hantverkare är att de har en gedigen kunskap och erfarenhet inom sitt område och tar stolthet i att utföra ett gott hantverk.

  Att anlita professionella hantverkare för renoveringsprojekt som badrumsrenovering är ett smart val. Med rätt kompetens och erfarenhet kan hantverkarna se till att arbetet blir utfört på bästa sätt och enligt konstens alla regler. Så om du funderar på att renovera ditt badrum i Båstad, tveka inte att kontakta oss på Dorunner. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt hantverkare för ditt projekt!

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 883 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Badrumsrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Badrumsrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Badrumsrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Badrumsrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Badrumsrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Badrumsrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Badrumsrenovering Hörby

Gå till Hörby

Badrumsrenovering Höör

Gå till Höör

Badrumsrenovering Klippan

Gå till Klippan

Badrumsrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Badrumsrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Badrumsrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Badrumsrenovering Lomma

Gå till Lomma

Badrumsrenovering Lund

Gå till Lund

Badrumsrenovering Malmö

Gå till Malmö

Badrumsrenovering Osby

Gå till Osby

Badrumsrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Badrumsrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Badrumsrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Badrumsrenovering Skurup

Gå till Skurup

Badrumsrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Badrumsrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Badrumsrenovering Svedala

Gå till Svedala

Badrumsrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Badrumsrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Badrumsrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Badrumsrenovering Ystad

Gå till Ystad

Badrumsrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Badrumsrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Badrumsrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Badrumsrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Niklar allservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

TZ Byggservice AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

19890522-1134

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Tunå Bygg-Renoveringar

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

EUROBYGGFIX AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Supreme Golv & Kakel AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Andersson Fastighet & Bygg Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

FramtidsFönster

F-skatt

Moms-
berättigad

Dream Bygg I Sverige Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Rekick Bygg & Kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Perssons Byggservice

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

MH Bygg&Renovering

F-skatt

Moms-
berättigad

Probygg i Halmstad

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Tevy - Bygg Och Inredning AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Bygg Tema i Helsingborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

EKI SERVICE 74

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Skånes Syd Service & Målericompaniet i Öresund

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

ByggKraft i Helsingborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak