Låt dig inspireras och få handfasta tips inför din stundande renovering. Läs våra kostnadsguider för att få ett hum om vad din renovering kan tänkas kosta och hitta rätt hantverkare för jobbet.

Vad kostar det att anlita en arkitekt? Och varför ska man anlita en? Vi har samlat svaren på det och en hel del till i den här artikeln.
Fiskbensparkett är ett klassiskt golv med en tidlös och lyxig känsla. Den är en närmast ikonisk detalj i sekelskifteslägenheter. I det här inlägget reder vi ut vilka olika typer av parkett och vad de kostar, samt hur du ska tänka kring slipning och behandling av ditt nya golv.
Hur lång tid tar det att få bygglov, varför behövs bygglov och vem beslutar om man får bygglov eller inte? Här svarar vi på de vanligaste frågorna om bygglov.
Kök- och badrumsrenoveringar är två typer av renoveringar som ofta drar upp värdet på bostaden. Lyckade förändringar av planlösningen kan också vara väldigt positivt rent ekonomiskt vid en försäljning.
Dags att flytta? Då har du troligtvis en massa saker att fundera över. Vi reder ut vad du behöver tänka på inför en flytt och vad det kostar att flytta.
Vid en renovering brukar en av de största funderingarna handla om hur mycket det kan tänkas kosta. I det här inlägget reder vi ut frågetecknen och tar reda på priset för en köksrenovering.
Behöver du hitta hantverkare

Så fungerar Dorunner

1

Skapa en gratis offertförfrågan på dorunner.se

2

Jämför och välj bland flera leverantörer. Du får upp till 5 offerter.

3

Få jobbet utfört av ett kvalitetssäkrat proffs

Hitta hantverkare

Populära kategorier

Genom Dorunner slipper du att leta efter tillgängliga företag, du låter istället dem komma till dig. Skapa en gratis offertförfrågan.

Alla kategorier

Vad innebär ett stambyte? Hur lång tid tar det och hur ofta krävs det? Vi har svaren på de vanligaste frågorna.
Hur platsbygger man en garderob och vad kostar det? Vi samlat information och tips till dig som funderar på att platsbygga en garderob.
Vad kostar det att anlita en arkitekt? Och varför ska man anlita en? Vi har samlat svaren på det och en hel del till i den här artikeln.
Genom regelbunden stamspolning så kan du spara många tusenlappar i långa loppet. Här besvarar vi på de vanligaste frågorna när det kommer till stamspolning.
Går ditt aktiebolag med vinst kan du plocka ut ersättning i form av utdelning eller lön. Här får du information som kan hjälpa dig att hitta ditt svar.
Avdragsgilla kostnader är en viktig del av ett företags bokföring. Men vad betyder avdragsgill egentligen? Här har vi samlat matnyttig information för dig som vill ta reda på mer.

För företag

Det nya sättet att hitta kunder

Bli medlem på 2 min och se tillgängliga jobb

Enkelt, snabbt och effektivt

Som medlemsföretag på Dorunner får du:

En skräddarsydd företagsprofil
Presentation med certifikat, referenser och omdömen från nöjda kunder

Bevakning av rätt jobb
Notiser via app, mail eller sms

En dedikerad kontaktperson
Stöttning som säkerställer att ni blir framgångsrika på vår plattform

Medlemsförmåner
Våra medlemmar får rabatter från bland annat OKQ8, DePalma Workwear och Mercedes-Benz