DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Malmö Byggentreprenad Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Be om offert

Senast kontrollerad: 2024-05-17

Om Malmö Byggentreprenad Ab

 • Furkan

 • C/O Lejla Fetai Demiri, Fosievägen 29B,214 31 Malmö

 • Medlem sedan 2023-11-03

Välkommen till Malmö Byggentreprenad AB din partner för professionell renovering och omvandling av utrymmen. Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa tjänster inom golvläggning, köksmontering, dörrinstallation, innerväggar, platsbyggda garderober, sänkning av tak och mycket mer. Med vår expertis och erfarenhet förvandlar vi ditt hem eller företagslokaler till praktfulla och funktionella utrymmen som passar dina behov och stil.
Vårt team av skickliga hantverkare och entreprenörer strävar alltid efter perfektion i varje projekt vi tar oss an. Vi kombinerar noggrannhet, kreativitet och precision för att säkerställa att varje detalj utförs med omsorg och professionalism. Oavsett om det handlar om att förnya ett kök, skapa anpassade garderober eller förbättra utrymmets estetik och funktionalitet, är vi här för att göra din vision till verklighet.
Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda enastående service och överlägsen kvalitet. Vår passion för renovering och vår strävan efter excellens driver oss att ständigt överträffa förväntningarna och leverera resultat av högsta standard.
Kontakta oss idag för att diskutera dina renoveringsbehov och låt oss hjälpa dig att skapa det perfekta utrymmet för dig att njuta av under många år framöver.

Vad andra säger 4.4/5

Snickare, Malmö

 • Service

 • Kvalitet

 • Pris

Furkan från Malmö Byggentreprenad gjorde ett suveränt jobb med att lägga komposittrall på vår balkong. Han var väldigt lyhörd och kunnig och samtidigt kom med egen input vilket vi uppskattade. Resultatet blev superfint! Kommer gärna anlita detta företag igen :)

M

Melinda

2024-04-16

Bilder/Videor

Verifierad användare

Renovering, ombyggnad & tillbyggnad, Malmö

 • Service

 • Kvalitet

 • Pris

E

Elisabet

2024-03-30

Verifierad användare

Håltagning i vägg 3,8 kvm, Malmö

 • Service

 • Kvalitet

 • Pris

A

Adrian

2023-12-22

Verifierad användare

0

Finns inga reviews

Certifikat & intyg

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Områden

Kävlinge
Lomma
Lund
Malmö
Staffanstorp
Svedala
Trelleborg
Vellinge

Se fler områden

Dölj områden

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.