{[ message.text ]}

Vanliga frågor och svar

Frågor och svar

Vi erbjuder dig relevanta uppdragsförfrågningar inom din bransch och ditt geografiska upptagningsområde. Vi samlar in offertförfrågningar från privatpersoner, företag samt föreningar som är i behov av en tjänst. Vi skickar sedan ut de mottagna offertförfrågningarna till våra medlemsföretag. Du tillsammans med upp till 4 andra företag har sedan möjlighet att skicka en offert till uppdragsgivaren. Uppdragsgivaren jämför därefter era offerter och läser på vår hemsida (omdömen, beskrivning och referensjobb). Förhoppningsvis väljer han/hon ert företag och ni tillåts då utföra tjänsten. Ni får kontakt med kunder utan att behöva lägga pengar på kostsam marknadsföring.
Dorunner.se är ett medlemsnätverk och består av över 12000 tjänsteföretag. Vårt mål är inte att bli störst till antalet, utan vårt mål och ambition är att vara bäst på det vi gör. Vi har en långsiktig och stabil ägarkrets med bland annat grundaren av Tradera Daniel Kaplan, NFT Ventures samt mediaprofilen Peter Settman.
Dorunner sammanlänkar dig med lokala uppdragsgivare i ditt upptagningsområde som du inte får kontakt med idag. Du har säkert många kunder redan idag och är duktig på det du gör, men vi är ett bra komplement för att få in ytterligare uppdrag till ett bra pris.
Dorunner använder sig av en rad olika marknadsinsatser både online och i vanliga media, t.ex. dagstidningar och radio. Vi har en rad olika samarbetspartners och arbetar kontinuerligt med att vara optimerade mot Google. Din medlemsavgift återinvesteras i denna typ av marknadsföring för att säkerställa att Dorunner hela tiden har en kontinuerlig kundtillströmning.
Tjänsten nyttjas genom att du investerar i ett antal kuponger (eller krediter). Dessa nyttjar ni när ni hittar uppdrag som passar er verksamhet till att växla in mot kontaktuppgifter till kunden. Aktuella uppdragsförfrågningar mailas ut 2 gånger om dagen (eller omedelbart via mail och/eller SMS när de inkommer till Dorunner). Upp till 5 företag tillåts svara på respektive förfrågan, det är först-till-kvarn som gäller.
Du förbinder dig enbart att betala det som du kommer överens om med säljaren. Som abonnemangskund på Dorunner har du alltid en bindningstid och en uppsägningstid (som regel är uppsägningstiden 2 kalendermånader men avvikelser kan förekomma och det är alltid din överenskommelse med vår säljrepresentant som gäller).
Hos Dorunner kostar det ingenting att ta emot uppdrag. Det kostar ingenting att läsa uppdragsbeskrivningarna. För att svara en potentiell kund krävs att ni har ett konto med kuponger. Priset varierar och beror främst av vilken bransch som uppdraget avser. Din investering är kopplat till ditt behov och avgörs i dialog med en handläggare på Dorunner.
Hos Dorunner har du en Trygghetsgaranti, som innebär att om du ej får möjlighet att offerera kunden, om kunden inte går att nå eller om kunden redan har valt någon annan så får du tillbaka ditt köp.
Nej. Varje företag på Dorunner har en profilsida där företagen kan motivera sin offert. På denna profilsida kan företaget marknadsföra sig mot uppdragsgivarna, exempelvis kan man lägga upp bilder på referensprojekt, omdömen från andra kunder, kvalitetsbevis såsom certifieringar och försäkringar med mera. Genom att jämföra företagens offerter och profiler kommer priset endast utgöra en liten del vid valet av leverantör.
Ring till oss så hjälper vi dig att komma igång och sätta upp ditt konto. I samband med att du ansluter dig till tjänsten kommer du att få en kontaktperson. Enklast är att ringa oss på 08-580 800 05, mellan kl. 09.00 – 16.00 (måndag-torsdag) och kl. 09.00 – 12.00 (fredag). Redan samma dag kommer du att ha möjlighet att logga in och ta del av uppdragsförfrågningar inom ditt upptagningsområde.
Måndag till torsdag: 09.00 – 16.00, fredag: 09.00 – 12.00
Du får alla offertförfrågningar som matchar din bevakningsprofil skickade via e-post till den e-postadress som du angivit när kontot skapades. Du kan även registrera flera olika mailadresser dit du önskar få förfrågningarna skickade, exempelvis om du vill att vissa förfrågningar ska gå till en viss person på företaget och andra till dig. Det finns även möjlighet att ta emot offertförfrågningar via SMS vilket är bra för dem som inte sitter så mycket framför datorn. SMS-tjänsten är en tilläggstjänst. Hör av dig till kundtjänst på 08-580 800 05, om du vill veta mer om SMS-tjänsten.
Om du vill få offertförfrågningarna skickade till en annan e-postadress eller ett annat mobilnummer kan du ändra inställningarna i din bevakningsprofil. Det går också bra att kontakta kundtjänst på 08-580 800 05.
Du kan själv logga in och ändra vilka uppdragstyper och områden som du vill bevaka. Om du behöver hjälp kan du ringa till kundtjänst på 08-580 800 05.
Kontakta kundtjänst på 08-580 800 05.
Det beror troligtvis på att ert företag har en obetald faktura till oss. Är fakturan betald är ni välkomna att kontakta Dorunner för att häva den tillfälliga blockeringen (annars görs detta per automatik när vi registrerat betalningen).
Att kontot är spärrat kan även bero på att vi ej finner en registrerad F-skattesedel på ert företag. Om F-skattesedeln är införskaffad är ni välkomna att kontakta Dorunner.
Trygghetsgarantin innebär att en medlem kan få sitt köp krediterat (som ett tillgodohavande) om man inte har fått lämna en offert. Trygghetsgarantin gäller i följande fall:
  • Uppdraget är felaktigt eller grovt bristfälligt i sitt innehåll, t.ex. vid ogiltiga kontaktuppgifter
  • Uppdragsgivaren har redan anlitat en annan leverantör när medlemmen hör av sig första gången
  • Uppdragsgivaren söks vid flera tillfällen men återkopplar ej
Följande villkor gäller för att kreditering ska genomföras:
  • Medlem ska höra av sig med invändning inom sju (7) dagar efter köpet
  • Medlem ska registrera uppgifter om vilket uppdrag det gäller och orsak via formuläret (när man är inloggad som företag)
  • Uppdraget får ej vara äldre än fem (5) dagar när köpet görs
Rätten till trygghetsgarantin förfaller för medlemmen om Dorunner bedömer att garantin missbrukas.
Ni och maximalt fyra (4) andra företag kan köpa samma kontaktuppgifter. I händelse av att kunden mot förmodan ändå inte är nöjd med dessa 5 mottagna offerter, t.ex. om företagen inte hör av sig till kunden, finns det möjlighet för uppdragsgivaren att efterfråga fler offerter (detta godkänns i förekommande fall av Dorunners kundtjänst).
Avtals-, uppsägnings- och bindnings-tid bestäms alltid i samråd med säljaren när du blir medlem och ska då tydligt framgå av ert avtal. Som abonnemangskund hos Dorunner har du alltid en bindningstid och en uppsägningstid. Dessa bestäms i samråd med vår säljrepresentant som gäller.
Avtalstider och förlängningar bestäms alltid i samråd med säljaren när du blir medlem och ska då tydligt framgå av ert avtal. Om du är osäker på vad som gäller i ditt fall är du välkommen att ringa vår kundtjänst 08-580 800 05. Som regel löper våra avtal och abonnemang tillsvidare efter avtalad bindningstid med två (2) kalendermånader i taget om inte avtalet sägs upp minst två (2) kalendermånader innan bindningstidens slut.
Genom tjänsten får ni enkelt och smidigt access till nya potentiella kunder och jobb direkt i telefon och dator. Utöver detta får ni genom er företagsprofil ett skyltfönster på internet där ni kan samla goda kundomdömen, referenser och bilder från tidigare jobb. Från tid till annan finns även förmånliga erbjudanden att ta del av.
Bilden måste vara i formatet png eller jpeg och får inte överskrida 2 Mbyte i storlek.
Ja det går bra, klicka bara i flera kategoriboxar när du lägger upp ditt företag. Observera att du kan behöva omförhandla ditt medlemskap om du vill lägga till branscher/uppdrag som tillhör våra finaste kategorier. Om du behöver hjälp kan du ringa till kundtjänst på 08-580 800 05.
Titta noga igen, din bransch ligger kanske som en underkategori till en annan kategori eller på en plats som du inte först tror (du kan även testa att söka på startsidan). Om du behöver hjälp kan du ringa till kundtjänst på 08-580 800 05. Vi lägger löpande till nya kategorier. För företag som är tidiga in i nya kategorier gäller självkostnadspris.
Det kan vara så att kunden just nu är upptagen. Försök vid ett par olika tillfällen, både via telefon och mail. Om ni trots upprepade försök inte får kontakt eller möjlighet att lämna offert kan ni ansöka om kreditering via vår Trygghetsgaranti. Logga in på ditt konto och fyll i formuläret.
Detta är enklare än du tror. Men enklast är om du låter oss skicka dig vår guide. Efterfråga denna genom att maila kundtjänst på info@dorunner.se
Du hittar dina originalfakturor om du loggar in på ditt konto, under menyval ”Mitt Konto” och sedan ”Mina fakturor”.
Observera att om en fakturas förfallodatum har överskridits med 5 dagar eller fler, ska ni istället kontakta kundtjänst.
Ni når oss på tel: 08-580 800 05. Har ni andra fakturafrågor är det också enklast att ringa oss eller maila till info@dorunner.se.
Du kan närsomhelst säga upp ditt abonnemang men ditt abonnemang fortsätter att löpa under överenskommen bindningstid och/eller uppsägningstid och avslutas därefter.
För att vi ska registrera din uppsägning behöver du logga in, och i menyn till vänster gå in under “Mitt konto” följd av “Mina fakturor”. Där scrollar du ner på sidan och under "Hantera abonnemang" säger du upp via vårt uppsägningsformulär.