DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Simrishamn

Hitta företag inom badrumsrenovering i Simrishamn snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Simrishamn - skapa ditt drömbadrum med hjälp av Dorunner

Funderar du på att renovera badrum i Simrishamn? Att bygga om badrum kan kännas överväldigande med allt från planering och budgetering till att hitta rätt hantverkare. Men oroa dig inte, vi på Dorunner är här för att hjälpa dig genom hela processen. Vi matchar dig med erfarna badrumsrenoverare i Simrishamn som kan förverkliga dina drömmar om ett nytt badrum.

 • Hitta badrumsrenoverare i Simrishamn genom en uppdragsförfrågan

  Ett enkelt sätt att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Simrishamn är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Genom att fylla i ett formulär med information om ditt projekt kan vi matcha dig med upp till fem intresserade badrumsrenoverare i ditt område. Du får ofta svar inom 24 timmar och kan sedan jämföra offerter, läsa omdömen från tidigare kunder och se bilder på referensprojekt.

  Att begära offerter genom Dorunner är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Det ger dig möjlighet att i lugn och ro jämföra olika alternativ och välja den badrumsrenoverare som passar bäst för dina behov och din budget. Vi kontrollerar kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några skulder, så du kan känna dig trygg med ditt val.

 • Varför renovera badrummet?

  Badrummet är en av de viktigaste rummen i hemmet och en plats där vi spenderar mycket tid. En badrumsrenovering kan inte bara öka funktionaliteten och trivseln, utan också värdet på din bostad. Genom att bygga om badrummet kan du skapa en oas för avkoppling och välbefinnande, anpassad efter dina specifika behov och önskemål.

  Kanske drömmer du om ett rymligt spa-badrum med badkar, dubbla handfat och golvvärme? Eller föredrar du ett modernt och lättskött badrum med stilrena materialval och smarta förvaringslösningar? Oavsett din vision kan en erfaren badrumsrenoverare i Simrishamn hjälpa dig att förverkliga den.

 • Fördelar med att anlita en professionell badrumsrenoverare

  Att renovera badrum är ett omfattande projekt som kräver både tid, kunskap och rätt verktyg. Genom att anlita en professionell badrumsrenoverare i Simrishamn kan du spara både tid och energi, samtidigt som du försäkrar dig om ett högkvalitativt slutresultat. En erfaren hantverkare har den expertis som krävs för att genomföra renoveringen på ett fackmannamässigt sätt, med hänsyn till viktiga aspekter som vattentäthet, ventilation och elsäkerhet.

  En badrumsrenoverare kan också hjälpa dig med allt från planering och design till val av material och färgsättning. De kan komma med värdefulla råd och tips baserat på sin erfarenhet och hjälpa dig att undvika vanliga misstag. Om oförutsedda problem skulle uppstå under renoveringens gång har de kunskapen att lösa dessa på ett effektivt sätt.

  Att renovera badrum är också ett stort projekt som kräver flera olika kompetenser, som VVS, el, plattsättning och snickeri. Genom att anlita en badrumsrenoverare får du tillgång till ett team av hantverkare med specialistkunskap inom sina respektive områden, vilket säkerställer att alla delar av renoveringen utförs med högsta kvalitet.

 • Badrumsrenoveringens historia och utveckling

  Badrumsrenoveringens historia sträcker sig långt tillbaka i tiden, ända till de gamla grekerna och romarna som hade avancerade system för bad och hygien. I takt med att samhället utvecklats har dock synen på badrummet förändrats, från att vara en ren nödvändighet till att bli en plats för avkoppling, välbefinnande och personlig stil.

  Under 1900-talet genomgick badrummet en stor utveckling, från enkla utedass och tvättställ till moderna badrum med rinnande vatten, toalett och badkar. På 1950-talet blev det vanligt med färgglada kakelplattor och rosa sanitetsporslin, medan 1970-talet präglades av bruna och orangea toner. Idag är trenden ett mer minimalistiskt och tidlöst uttryck, med naturmaterial som trä och sten i kombination med moderna bekvämligheter.

  Oavsett om du bor i ett äldre hus med ett badrum som behöver uppdateras eller i en nyare bostad där du vill sätta din personliga prägel, kan en badrumsrenovering i Simrishamn hjälpa dig att skapa ett funktionellt och trivsamt badrum anpassat efter dagens standarder och dina individuella behov.

 • Viktiga aspekter att tänka på vid en badrumsrenovering

  För att försäkra dig om en lyckad badrumsrenovering i Simrishamn finns det vissa saker som är extra viktiga att tänka på. En av de viktigaste aspekterna är fuktsäkerheten, då ett badrum utsätts för mycket fukt som kan orsaka skador om det inte hanteras på rätt sätt. Din badrumsrenoverare bör ha god kunskap om branschregler för våtrum och använda rätt material och metoder för att säkerställa ett vattentätt resultat.

  En annan viktig aspekt är ventilationen, som förhindrar fuktskador och mögel genom att transportera bort överflödig fukt. Här kan din hantverkare hjälpa dig att välja rätt typ av ventilation och se till att den installeras på ett korrekt sätt.

  Val av material är också avgörande för ett hållbart och lättskött badrum. Din badrumsrenoverare kan guida dig i djungeln av kakel, klinker, våtrumsmatta och andra material, och hjälpa dig att hitta alternativ som passar din budget och stil. Att välja högkvalitativa material kan löna sig i längden, då de ofta har längre livslängd och är enklare att underhålla.

  Slutligen är det viktigt att tänka på tillgänglighet och säkerhet när du renoverar ditt badrum. Din badrumsrenoverare kan hjälpa dig att anpassa badrummet efter dina behov, till exempel genom att installera stödhandtag, halkfria golv och en duschhörna med låg instegshöjd. Små detaljer kan göra stor skillnad för användbarheten och säkerheten i ditt nya badrum.

 • Hitta rätt badrumsrenoverare för ditt projekt

  När det är dags att börja planera för din badrumsrenovering i Simrishamn är första steget att hitta rätt hantverkare för jobbet. Genom Dorunner kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan och få offerter från flera badrumsrenoverare i ditt område, utan att det kostar dig något.

  Ta dig tid att jämföra offerterna noggrant och titta inte bara på priset, utan också på hantverkarens erfarenhet, tidigare referensprojekt och omdömen från andra kunder. En mer erfaren badrumsrenoverare kan ofta ha ett högre pris, men också en större kunskap och skicklighet som kan spara dig både tid och pengar i slutändan.

  Tveka inte heller att ställa frågor till potentiella hantverkare och be om mer information om deras tillvägagångssätt och vilka material de använder. En seriös badrumsrenoverare ska kunna ge dig tydliga svar och förklaringar, och vara öppen med eventuella tillkommande kostnader eller förutsättningar för projektet.

  Genom att anlita en badrumsrenoverare genom Dorunner kan du också känna dig trygg med att hantverkaren är ordentligt granskad och kontrollerad. Vi säkerställer att alla våra samarbetspartners är registrerade för F-skatt och moms, har en sund ekonomi utan skulder, samt relevanta försäkringar och certifieringar för sitt yrke.

  Så om du går i renoveringstankar, tveka inte att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Vi hjälper dig att hitta rätt badrumsrenoverare i Simrishamn för att förverkliga dina drömmar om ett nytt, fräscht och funktionellt badrum. Låt oss göra din badrumsrenovering till en enkel och positiv upplevelse, från start till mål!

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 835 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Badrumsrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Badrumsrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Badrumsrenovering Båstad

Gå till Båstad

Badrumsrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Badrumsrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Badrumsrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Badrumsrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Badrumsrenovering Hörby

Gå till Hörby

Badrumsrenovering Höör

Gå till Höör

Badrumsrenovering Klippan

Gå till Klippan

Badrumsrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Badrumsrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Badrumsrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Badrumsrenovering Lomma

Gå till Lomma

Badrumsrenovering Lund

Gå till Lund

Badrumsrenovering Malmö

Gå till Malmö

Badrumsrenovering Osby

Gå till Osby

Badrumsrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Badrumsrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Badrumsrenovering Skurup

Gå till Skurup

Badrumsrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Badrumsrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Badrumsrenovering Svedala

Gå till Svedala

Badrumsrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Badrumsrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Badrumsrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Badrumsrenovering Ystad

Gå till Ystad

Badrumsrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Badrumsrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Badrumsrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Badrumsrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Niklar allservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Moderna Hus i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

19890522-1134

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Perssons Byggservice

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

MH Bygg&Renovering

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rafix Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Nikolaj Fergusons Mark Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Teckenkraft AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Schön´s Housekeeping AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Bosser AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Andersson Fastighet & Bygg Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Supreme Golv & Kakel AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

FramtidsFönster

F-skatt

Moms-
berättigad

Dream Bygg I Sverige Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

WK Ställningar Och Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Hodja Städ & Byggservice

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak