DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Skurup

Hitta företag inom badrumsrenovering i Skurup snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Skurup med Dorunner

Funderar du på att renovera ditt badrum i Skurup? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med erfarna och kunniga hantverkare som är specialiserade på badrumsrenovering. Genom oss kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan och få svar från upp till fem intresserade hantverkare.

 • Skapa en uppdragsförfrågan för badrumsrenovering i Skurup

  För att hitta rätt hantverkare för din badrumsrenovering i Skurup kan du skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Fyll i vårt formulär och svara på några enkla frågor om ditt projekt. Vi matchar sedan din förfrågan med lämpliga hantverkare i Skurup som är intresserade av att utföra arbetet.

  Inom kort får du svar från upp till fem hantverkare som är intresserade av att ta sig an din badrumsrenovering. Du kan sedan läsa om hantverkarna, se omdömen från tidigare kunder, titta på bilder från deras referensprojekt och se vilka certifikat och behörigheter de har. Vi kontrollerar också kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med att anlita en seriös och pålitlig hantverkare för din badrumsrenovering i Skurup.

 • Varför renovera badrummet?

  Att renovera badrummet kan ha många fördelar. Förutom att det kan ge ett lyft åt hela bostaden och öka dess värde, kan en badrumsrenovering också göra badrummet mer funktionellt och anpassat efter dina behov. Kanske behöver du mer förvaring, bättre belysning eller en mer lättskött yta? En renovering är ett utmärkt tillfälle att se över dessa saker.

  En badrumsrenovering kan också vara nödvändig av praktiska skäl, till exempel om det finns fuktskador eller om ytskikten är slitna. Att renovera i tid kan förhindra att problemen förvärras och blir dyrare att åtgärda i längden.

 • Anlita en professionell hantverkare för din badrumsrenovering

  Att renovera badrummet är ett omfattande projekt som kräver både kunskap och erfarenhet. Därför är det klokt att anlita en professionell hantverkare som är specialiserad på badrumsrenovering. De vet hur man går tillväga för att få ett hållbart och funktionellt resultat, och kan hjälpa dig med allt från planering till slutförande.

  En hantverkare kan också ge värdefulla råd kring val av material, färger och lösningar som passar just ditt badrum och dina behov. De har koll på de senaste trenderna och vet vad som fungerar bra i praktiken. Genom att anlita en hantverkare för din badrumsrenovering i Skurup kan du spara både tid och huvudvärk, och undvika kostsamma misstag.

 • Vad ingår i en badrumsrenovering?

  En badrumsrenovering kan innefatta allt från att byta ytskikt och installera nya sanitetsdetaljer till att göra om planlösningen och dra nya rör. Vanliga åtgärder är till exempel:

  • Byte av kakel och klinker
  • Installation av nytt badkar eller dusch
  • Byte av toalettstol och handfat
  • Installation av ny belysning och eluttag
  • Byte av blandare och kranar
  • Montering av nya badrumsmöbler och speglar
  • Byte av golvvärme eller installation av handdukstork

  Beroende på badrumsrenoveringens omfattning kan det också bli aktuellt med mer omfattande arbeten som rivning av väggar, byte av rör och avlopp eller installation av tätskikt och våtrumsmatta.

 • Badrumsrenoveringens historia

  Badrumsrenoveringens historia går hand i hand med badrumshistorien. Från att ha varit en lyx som endast de rikaste hade tillgång till, har badrummet utvecklats till att bli en självklar del av varje modernt hem. I takt med att synen på hygien och renlighet har förändrats, har också kraven på badrummets utformning och funktionalitet ökat.

  Under 1900-talet blev det allt vanligare med badrum i bostäderna, och på 1950-talet började de färgglada kakelplattorna och de sanitetsporslin vi känner igen från äldre badrum att användas. På 1970-talet blev det populärt med heltäckningsmattor och mörka färger i badrummet, medan vi under 1990-talet såg en trend med naturmaterial som trä och sten.

  Idag är trenden inom badrumsrenovering ett avskalat och minimalistiskt uttryck, ofta med inslag av naturmaterial och dova färger. Fokus ligger på funktionalitet, hållbarhet och lättstädade ytor, samtidigt som badrummet ska vara en plats för avkoppling och återhämtning.

 • Viktigt att tänka på vid badrumsrenovering

  När du planerar för en badrumsrenovering i Skurup finns det några saker som är extra viktiga att tänka på. Till att börja med är det viktigt att välja rätt material som tål fukt och väta, och som är lätta att hålla rena. Kakel och klinker är populära val, liksom våtrumsmatta och tätskiktssystem.

  Det är också viktigt att se till att badrummet är rätt ventilerat för att undvika fuktskador. En bra tumregel är att ha en luftomsättning på minst 10 liter per sekund. Om du installerar en ny dusch eller badkar kan det också vara bra att se över golvbrunnen och avloppet för att undvika stopp och läckage.

  Tänk också på att planera för tillräckligt med förvaring i ditt nya badrum. Smarta lösningar som inbyggda hyllor, skåp och lådor kan hjälpa till att hålla ordning på alla prylar och göra badrummet mer lättskött.

  Slutligen är det viktigt att välja en behörig och erfaren hantverkare för din badrumsrenovering. Genom att anlita en certifierad våtrumsinstallatör kan du vara säker på att arbetet utförs enligt branschregler och att alla nödvändiga tätskikt och membran installeras korrekt för att undvika fuktskador.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 871 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Badrumsrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Badrumsrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Badrumsrenovering Båstad

Gå till Båstad

Badrumsrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Badrumsrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Badrumsrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Badrumsrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Badrumsrenovering Hörby

Gå till Hörby

Badrumsrenovering Höör

Gå till Höör

Badrumsrenovering Klippan

Gå till Klippan

Badrumsrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Badrumsrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Badrumsrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Badrumsrenovering Lomma

Gå till Lomma

Badrumsrenovering Lund

Gå till Lund

Badrumsrenovering Malmö

Gå till Malmö

Badrumsrenovering Osby

Gå till Osby

Badrumsrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Badrumsrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Badrumsrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Badrumsrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Badrumsrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Badrumsrenovering Svedala

Gå till Svedala

Badrumsrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Badrumsrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Badrumsrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Badrumsrenovering Ystad

Gå till Ystad

Badrumsrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Badrumsrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Badrumsrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Badrumsrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Niklar allservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Moderna Hus i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

19890522-1134

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

Andersson Fastighet & Bygg Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Engeseth byggservice

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

MBR BYGG SKÅNE AB

F-skatt

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

AZ Bygg & Inredning

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Bygg Tema i Helsingborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Perssons Byggservice

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

MH Bygg&Renovering

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dion Bygg AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Rafix Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

VSK AB VVS & Rörjour

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Skånes Syd Service & Målericompaniet i Öresund

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Nikolaj Fergusons Mark Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

BR entreprenad

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Bosser AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Schön´s Housekeeping AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Teckenkraft AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak