DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Badrumsrenovering Tomelilla

Hitta företag inom badrumsrenovering i Tomelilla snabbt, tryggt och enkelt

Badrumsrenovering i Tomelilla med Dorunner

Är det dags att renovera badrummet i Tomelilla? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med erfarna och kunniga hantverkare som är specialiserade på badrumsrenovering. Genom oss kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan och få svar från upp till fem intresserade hantverkare.

 • Skapa en uppdragsförfrågan för badrumsrenovering i Tomelilla

  När du skapar en uppdragsförfrågan för badrumsrenovering i Tomelilla fyller du i ett formulär på vår hemsida. Där svarar du på några enkla frågor om ditt projekt, till exempel vad du vill ha gjort och när du vill att arbetet ska påbörjas. Utifrån dina svar matchar vi dig med lämpliga hantverkare i Tomelilla som är intresserade av att utföra din badrumsrenovering.

  Inom kort får du svar från upp till fem hantverkare som är intresserade av ditt projekt. Du kan sedan läsa om varje hantverkare, se omdömen från tidigare kunder, titta på bilder från referensprojekt och se vilka certifikat och behörigheter de har. Vi kontrollerar också kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med att anlita en seriös och pålitlig hantverkare för din badrumsrenovering i Tomelilla.

 • Varför renovera badrummet?

  Badrummet är ett av de rum i hemmet som används mest och utsätts för mycket slitage. Med tiden kan kakel och klinkers bli slitet, fogar bli missfärgade och våtrumstapeten kan börja släppa. En badrumsrenovering kan ge nytt liv åt ett trött badrum och höja standarden på hela bostaden.

  En badrumsrenovering kan också vara ett bra tillfälle att göra badrummet mer funktionellt och anpassa det efter dina behov. Kanske vill du ha mer förvaring, bättre belysning eller en rymligare dusch? Med hjälp av en kunnig hantverkare kan du förverkliga dina drömmar och skapa ett badrum som passar just dig och din familj.

 • Anlita en hantverkare för badrumsrenovering i Tomelilla

  Att renovera badrummet är ett omfattande projekt som kräver både tid och kunskap. Genom att anlita en professionell hantverkare för din badrumsrenovering i Tomelilla kan du spara både tid och energi. En erfaren hantverkare vet hur man planerar och genomför en badrumsrenovering på bästa sätt och kan också ge värdefulla råd kring materialval och utformning.

  En annan fördel med att anlita en hantverkare är att du kan känna dig trygg med att renoveringen blir korrekt utförd. Badrummet är en våtzon och det är viktigt att allt blir tätt och korrekt utfört för att undvika fuktskador. En professionell hantverkare har den kunskap och erfarenhet som krävs för att genomföra en fackmannamässig badrumsrenovering.

 • Vad kan ingå i en badrumsrenovering?

  En badrumsrenovering kan omfatta allt från byte av kakel och klinkers till installation av nya sanitetsvaror som toalett, handfat och dusch. Andra vanliga moment i en badrumsrenovering är byte av våtrumstapet, installation av golvvärme, byte av belysning och montering av badrumsmöbler.

  Innan renoveringen påbörjas är det viktigt att göra en noggrann planering. En hantverkare kan hjälpa dig att ta fram en ritning och en plan för hur arbetet ska genomföras. Det är också viktigt att välja material som är anpassade för våtutrymmen och som passar ihop stilmässigt.

 • Historia och utveckling av badrum

  Badrum har funnits i olika former i tusentals år, men det var först under 1900-talet som badrummet blev en självklar del av bostaden. Innan dess var det vanligt att man tvättade sig i en balja i köket eller i ett separat tvätthus.

  Under 1900-talet utvecklades badrummet till att bli ett allt mer funktionellt och bekvämt rum. På 1950-talet blev det vanligt med badkar i badrummen och på 1960-talet började man kakla väggarna för att göra badrummen lättskötta. Idag är badrummet ofta ett av bostadens mest påkostade rum med vackra materialval och genomtänkta lösningar.

 • Viktigt att tänka på vid badrumsrenovering

  När du planerar för en badrumsrenovering i Tomelilla är det viktigt att välja en hantverkare som har erfarenhet av liknande projekt. Be gärna om att få se referensprojekt och läs omdömen från tidigare kunder. Det är också bra om hantverkaren är medlem i en branschorganisation som Sveriges Byggindustrier eller Byggkeramikrådet.

  Tänk också på att en badrumsrenovering kan vara tidskrävande och innebära en del oväsen och damm. Planera därför renoveringen vid en tidpunkt då det passar dig och din familj. Du bör också räkna med att badrummet inte kan användas under tiden som renoveringen pågår.

  Genom att anlita en kunnig och erfaren hantverkare för din badrumsrenovering i Tomelilla kan du känna dig trygg med att slutresultatet blir bra. En lyckad badrumsrenovering kan höja värdet på din bostad och ge dig ett funktionellt och trivsamt badrum som du kan njuta av i många år framöver.

Våra företag inom badrumsrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 844 recensioner

Här hittar du hjälpen

Badrumsrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Badrumsrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Badrumsrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Badrumsrenovering Båstad

Gå till Båstad

Badrumsrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Badrumsrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Badrumsrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Badrumsrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Badrumsrenovering Hörby

Gå till Hörby

Badrumsrenovering Höör

Gå till Höör

Badrumsrenovering Klippan

Gå till Klippan

Badrumsrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Badrumsrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Badrumsrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Badrumsrenovering Lomma

Gå till Lomma

Badrumsrenovering Lund

Gå till Lund

Badrumsrenovering Malmö

Gå till Malmö

Badrumsrenovering Osby

Gå till Osby

Badrumsrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Badrumsrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Badrumsrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Badrumsrenovering Skurup

Gå till Skurup

Badrumsrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Badrumsrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Badrumsrenovering Svedala

Gå till Svedala

Badrumsrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Badrumsrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Badrumsrenovering Ystad

Gå till Ystad

Badrumsrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Badrumsrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Badrumsrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Badrumsrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Vi ger prisexempel på badrumsrenovering

Att badrumsrenoveringar kostar är ingen hemlighet. Däremot kan priset variera en hel del. Ska du exempelvis renovera ett litet badrum eller ett stort badrum? Vilka funktioner vill du ha och hur ska det se ut? Hantverkare tar dessutom olika mycket betalt.

Vi ger exempel på var priset kan landa genom:

 • Räkneexempel per kvadratmeter
 • Snittpris för arbetskostnad per timme
 • Kostnad för material beroende på vad du väljer
 • Uppskattning av totalkostnad med allt inkluderat
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Budgetrenovera ditt badrum med ett snyggt resultat

Vill du renovera ditt badrum med en tajtare budget och samtidigt få ett snyggt resultat med kvalitet? Med lite planering och val av rätt material kan du spara pengar.

Få smarta tips på:

 • Hur du gör research och jämför olika alternativ
 • Det mesta prisvärda materialet
 • Vad du kan spara in på
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrum till lägre pris – smarta tips för att komma ner i kostnad

Våra bästa tips inför renoveringen av ditt badrum

Inför renoveringen av ditt nya badrum krävs planering, tid och pengar. För att få den bästa möjliga renoveringen och undvika fallgropar är det bra om du har koll på flera saker innan du sätter igång.

Få svar på frågorna:

 • Hur anlitar jag en hantverkare som är bra?
 • Behöver jag bygglov?
 • Vad behöver jag ta reda på innan renoveringen?
 • Vad ska jag välja för material?
 • Vad påverkar priset?
Läs hela artikeln

Artikel - Badrumsrenovering

Renovera badrummet – vad ska jag tänka på?

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Niklar allservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

19890522-1134

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Engeseth byggservice

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Andersson Fastighet & Bygg Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

AZ Bygg & Inredning

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Bygg Tema i Helsingborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

MH Bygg&Renovering

F-skatt

Moms-
berättigad

Perssons Byggservice

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

VSK AB VVS & Rörjour

F-skatt

Moms-
berättigad

Rafix Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Dion Bygg AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Skånes Syd Service & Målericompaniet i Öresund

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Teckenkraft AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

BR entreprenad

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Schön´s Housekeeping AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

InMove AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Ema Byggentreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nikolaj Fergusons Mark Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak