Företagets logotyp

ZPBYGG

Omdömen (0)

Kontaktperson

Luis Zambrano Ponte

  • lorensbogsgatan 11C, 21761 Malmö
  • Medlem på Dorunner sedan: 2015
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

ZPBYGG ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om ZPBYGG

Sedan företaget började 2016 erbjuder vi tjänster inom olika byggsektorer: Tjänster av total eller delvis renovering av hus, lägenheter eller familjshus. Specifika tjänster som renovering av badrum, renovering av kök, målning, elektriska installationer etc. Vi erbjuder också underhållstjänster och reparation av kontorsbyggnader, till exempel reparation av fönster, tak etc. Vi erbjuder även städtjänster för kontor, hotell och på byggarbetsplatser, bostäder och flyttningstjänster, Tomt och markabeten och måleritjänster.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Golvbranschen

Läs mer

Golvbranschen, GBR, är den ideella paraplyorganisationen för företag i golvbranschen. Inom GBR finns entreprenörer, golvfackhandlare och leverantörer representerade i två branschföreningar, GFF och GLF. De två föreningarna samverkar i gemensamma frågor. Huvuddelen av Golvbranschens arbete är inriktad på praktiskt servicearbete, d.v.s. att utveckla och förse anslutna företag med konkreta, verksamhetsnära nyttigheter.

certifikatlogo

Hjärt- och lungräddning

Läs mer

En eller flera anställda har genomgått en kurs i hjärt och lungräddning.

Omdömen

ZPBYGG har inte fått något omdöme ännu.