T

Tevy - Bygg Och Inredning AB

Omdömen (3)

Kontaktperson

Simon Radoi

 • Medlem på Dorunner sedan: 2011
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Tevy - Bygg Och Inredning AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Tevy - Bygg Och Inredning AB

Lev en sekund i taget.
Gårdagen kommer aldrig mer igen.
Morgondagen har du inget löfte om.
Den här sekunden är allt du har.
Tiden är din dyrbaraste gåva.
​Låt oss ta hand om din tid när det gäller bygg.

Vi är ett ekonomiskt stabilt byggföretag med snart 12 års erfarenhet.
Vi är behöriga inom heta arbeten, våtrum, säker vatten och ställningsbyggnad upp till 9 m. Tevy byggs anställda är ett glatt team av unga och äldre byggare, noggranna, duktiga och kunniga.

Vi utför både små som stora entreprenader såsom stenläggning, tilläggsisolering källare, garage byggnation, taktbyten, fönsterbyten, fasadrenoveringar, köksrenoveringar, golvläggning, målning, spackling, dörrbyten, tapetsering, badrumsrenoveringar, stambyten, eldragning mm till att bygga nya hus från grunden samt totalrenovera stora fastigheter.
Vårt största fokus är att leverera bra kvalité till våra projekt.

• Vi strävar alltid efter att vara bäst i det vi gör.
• Vi är alltid flexibla och har alltid kundens bästa i åtanke.
• Vi kommer på avtalad tid och anser att god kommunikation är vägen till nöjda och trygga kunder.
• Vårt motto speglar det vi står för:
•”Det bästa vi vet är nöjda kunder”.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

certifikatlogo

Tillstånd Att Riva Asbest

Läs mer

Arbetsmiljöverket har gett detta företag tillstånd att riva asbest.

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Omdömen

avatar
via Badrumsrenovering, Göteborg

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Snabba,pålitliga mycket bra kvalitet

via Målning & tapetsering, (Omgående) Slöinge

Vi hade bråttom med att bil klara med inredningen.Hantverkarna från Tevy-Bygg kom nästan omgående.Utförde arbetet berömvert.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Mycket nöjd!!

via Målning inomhus, Halmstad

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga