E

EKI SERVICE 74

Omdömen (0)

E

Ekrem Kodra

  • STALLGATAN 6 D LGH 1301, 26251 Ängelholm
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

EKI SERVICE 74 ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om EKI SERVICE 74

Vi är en familjeföretag med lång erfarenhet inom byggbranschen. Vi har samlat en team av kompetenta och yrkes kunniga personer under en och samma företag. Att göra kunden nöjd är vårt motto, detta gör vi genom att genomföra våra uppdrag proffsigt och noggrann. vi anser att det är viktigt att våra kunder bli delaktiga och informeras under projektet gång.

Referenser

Mura om skorsten

Ny Murad skorsten på en skånelänga från 1800 talet. Vi kan utföra alla murare uppdrag.

 

Putsning

Putsning/fasad omvårdnad av en gamal gård på Österlen från 1800 talet en kultur arv som fick ett nytt liv med bibehållens detaljer och den gamla skärmen.

 

Inredning av kallvind till bostadsytor

Vi har haft i ära att inreda en kallvind/höförvaring vind på en gammal bondgård från tidigt 1800 tal, vi omsorgsfullt genomförde jobbet för att kunna bibehålla den originella i byggnaden samt att inte skada de gamla materialet som än idag har hållit sig vid liv.

 

Bygga trappa inom/utomhus

Våra proffsiga snickare, är duktiga på alla sorters snickeri jobb allt i från bygga en färdig trähus till bygga en trappa eller varför inte en egen designat fåtölj/soffa/möbler.

 

Måla om Tak och fasad

Här har vi målat om en rostigt plåt tak. Vi slipade bort alla rost sedan tvättade vi taket , efter det målade vi med grundfärg och slutfinish med linoljefärg. resultatet ser ni på bild.

 

Måla betong/tegel/trä/puts fasad med detaljer

Vi har målare med en stor kompetens inom måleri arbete båda från Sverige samt EU. Här har vi målat en putsad fasad med bibehållen detaljer runt fönster och dörrar.

 

Golv

Golvläggning av alla sort material val. parkett golv, massiv trägolv, mmm.

 

Badrum Renovering

Totalrenovering av badrum med våra proffsiga hantverkare/Plattsättare, vi river det gamla badrummet och bygger ett nytt efter ert önskemål och material val från golv till tak. vi hjälper med läggning av nya stammar/avlopp rör mmm.

 

Omdömen

EKI SERVICE 74 har inte fått något omdöme ännu.