Företagets logotyp

PR's Måleri AB

Omdömen (1)

P

Robbin Karlsson

  • Tennvägen 10, 371 50 Karlskrona
  • Medlem på Dorunner sedan: 2013
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

PR's Måleri AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om PR's Måleri AB

PR´s Måleri - Ditt självklara val av målare!

Våra tjänster utförs av målare som har erfarenhet av alla typer av måleriarbeten. Vi använder endast material av högsta kvalitet för att få bästa möjliga resultat. Vi är verksamma främst i Karlskrona med omnejd, men åtar oss uppdrag i hela Blekinge upp mot Kalmar. Vi vänder oss både till privata och företag.

Vi gör allt inom måleri:
- Utomhusmålning
- Inomhusmålning
- Nymålning
- Ommålning
- Tapetsering

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Auktoriserad Rostskyddsmålare

Läs mer

För att säkerställa att god kunskap finns inom rostskyddsområdet finns Auktorisation för Rostskyddsmålning. Auktorisationen är en branschförening som verkar genom att bibehålla höga kompetenskrav på utförare.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

Omdömen

avatar

Stort målningsjobb

via Måla insida hus 300kvm, Karlskrona

Vi är jättenöjda. Bra kvalitet. Bra kommunikation såväl under offert som arbetsperìod. Uffe gjorde ett fantastiskt bra jobb. Inte minst med golven. /Johan

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga