DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Osby

Hitta företag inom köksrenovering i Osby snabbt, tryggt och enkelt

Köksrenovering i Osby med Dorunner

Funderar du på att renovera kök i Osby? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Genom vår plattform kan du enkelt skapa en förfrågan och få svar från upp till fem intresserade hantverkare i ditt område. På så sätt kan du jämföra offerter och hitta den hantverkare som passar bäst för din köksrenovering i Osby.

 • Skapa en förfrågan och få svar från hantverkare

  Att hitta rätt hantverkare för din köksrenovering i Osby behöver inte vara krångligt. Hos oss på Dorunner fyller du enkelt i ett formulär med information om ditt projekt. Beskriv vad du vill ha hjälp med, till exempel om du vill renovera kök helt eller delvis, byta köksluckor, kakla om, eller något annat. Därefter matchar vi dig med hantverkare i Osby som är intresserade av att utföra jobbet.

  Du kan få svar från upp till fem hantverkare som är intresserade av att hjälpa dig med din köksrenovering. Ofta får du svar inom 24 timmar, men ibland kan det ta lite längre tid. I svaren kan du läsa om hantverkaren, se tidigare kunders omdömen, bilder på referensprojekt, samt se hantverkarens certifikat och behörigheter.

 • Tryggt och säkert med Dorunner

  Att anlita en hantverkare för din köksrenovering i Osby genom Dorunner är tryggt och säkert. Vi kontrollerar kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och om de har några skulder. Du kan känna dig trygg med att hantverkaren du anlitar genom oss är seriös och professionell.

  När du hittat en hantverkare du vill anlita för din köksrenovering kommer ni överens om pris, omfattning av renoveringen och tidplan. Sedan är det bara att sätta igång med att renovera kök! Hantverkaren du anlitar genom Dorunner kommer utföra jobbet professionellt och effektivt.

 • Varför renovera kök?

  Köket är hemmets hjärta och ett rum vi spenderar mycket tid i. Att renovera kök kan göra stor skillnad för både funktion och trivsel. Kanske behöver du mer förvaring, bättre arbetsytor eller en mer praktisk planlösning? Eller så vill du förnya kökets utseende med nya köksluckor, bänkskivor, kakel eller vitvaror.

  En köksrenovering kan omfatta allt från små förändringar till totalrenovering. Exempel på vad en köksrenovering kan innefatta är:

  • Byta köksluckor och lådfronter
  • Byta bänkskiva
  • Kakla om
  • Byta vitvaror som spis, ugn, kyl och frys
  • Byta belysning
  • Flytta om i köket för bättre planlösning
  • Installera ny diskmaskin eller diskho
  • Lägga nytt golv
 • Anlita proffs för bästa resultat

  Att renovera kök är ett omfattande projekt och för att få bästa resultat är det klokt att anlita professionella hantverkare. Hantverkare har den kunskap och erfarenhet som krävs för att genomföra en köksrenovering på ett fackmannamässigt sätt. De vet hur de ska hantera eventuella problem som kan uppstå längs vägen och kan komma med värdefulla råd kring materialval och praktiska lösningar.

  Att anlita hantverkare för din köksrenovering sparar dig också mycket tid. Att renovera kök tar tid och som lekman tar det betydligt längre tid än för en van hantverkare. Hantverkare har också tillgång till rätt verktyg och utrustning för att effektivisera arbetet.

 • Hantverkarens historia

  Hantverksyrken har en lång historia och har varit en viktig del av samhället i århundraden. Förr gick hantverkskunskaper ofta i arv från generation till generation och lärlingar fick gå i lära hos mästare för att lära sig yrket. Idag finns hantverksutbildningar på gymnasienivå och även vuxenutbildningar.

  Hantverkare som snickare, elektriker, murare och målare har genom historien haft en viktig roll i att bygga och underhålla våra bostäder och andra byggnader. Deras yrkesskicklighet och kunskap om material och metoder har varit avgörande för att skapa fungerande och trivsamma miljöer.

 • Viktigt med rätt kompetens

  När du anlitar en hantverkare för din köksrenovering i Osby är det viktigt att kontrollera att de har rätt kompetens för jobbet. För elinstallationer krävs behörighet enligt elsäkerhetslagen och endast behöriga elektriker får utföra sådana arbeten. Kolla därför att elektrikern du anlitar är registrerad hos Elsäkerhetsverket.

  Även för andra delar av köksrenoveringen som VVS-arbeten och byggnadsarbeten är det viktigt med rätt kompetens. Hantverkare kan vara certifierade inom olika områden och ha gått utbildningar för specifika moment. Fråga gärna hantverkaren om deras kompetens och erfarenhet av liknande projekt.

  En köksrenovering ärett projekt som kan göra stor skillnad för både funktion och trivsel i ditt hem. Genom Dorunner kan du enkelt hitta professionella hantverkare för jobbet och känna dig trygg med ditt val. Med rätt hantverkare får du ett kök du kan njuta av i många år framöver, oavsett om du gör en totalrenovering eller fräschar upp köket med nya detaljer. Lycka till med din köksrenovering!

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 1069 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Köksrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Köksrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Köksrenovering Båstad

Gå till Båstad

Köksrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Köksrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Köksrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Köksrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Köksrenovering Hörby

Gå till Hörby

Köksrenovering Höör

Gå till Höör

Köksrenovering Klippan

Gå till Klippan

Köksrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Köksrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Köksrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Köksrenovering Lomma

Gå till Lomma

Köksrenovering Lund

Gå till Lund

Köksrenovering Malmö

Gå till Malmö

Köksrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Köksrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Köksrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Köksrenovering Skurup

Gå till Skurup

Köksrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Köksrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Köksrenovering Svedala

Gå till Svedala

Köksrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Köksrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Köksrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Köksrenovering Ystad

Gå till Ystad

Köksrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Köksrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Köksrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Köksrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Melius-Bygg

F-skatt

Omdöme (45)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Steen Finsnickeri/ Lev & Lek i Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

19890522-1134

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Åke Eriksson & Son Byggnadsfirma Aktiebolag

F-skatt

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Niklar allservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

BYGG & INREDNINGSMONTAGE I SKÅNE AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mb Köksmontage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

M-SJÖ Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Moderna Hus i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggkraft Snickare

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Hjälmshults Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Supreme Golv & Kakel AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SVBY Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Andersson Fastighet & Bygg Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Dream Bygg I Sverige Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Tågaborgs Plåtslageri Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Bygg Tema i Helsingborg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Allfixservice

F-skatt

Omdöme (36)

Moms-
berättigad

Perssons Byggservice

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

NeAx Tak & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak