DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Landskrona

Hitta företag inom köksrenovering i Landskrona snabbt, tryggt och enkelt

Köksrenovering i Landskrona med Dorunner

Funderar du på att renovera kök i Landskrona? Att renovera kök kan göra underverk för både funktionaliteten och utseendet i ditt hem. Med Dorunner kan du enkelt hitta professionella hantverkare som hjälper dig med din köksrenovering i Landskrona. Oavsett om du vill byta köksluckor, installera nya vitvaror eller göra en totalrenovering av köket så har vi de rätta hantverkarna för jobbet.

 • Hitta hantverkare för köksrenovering i Landskrona

  När du ska renovera kök i Landskrona kan du genom Dorunner skapa en uppdragsförfrågan och be om offert från hantverkare. Fyll i vårt formulär och svara på några enkla frågor om ditt projekt. Vi matchar dig sedan med upp till fem hantverkare i Landskronaområdet som är intresserade av att utföra din köksrenovering.

  Oftast får du svar från hantverkarna inom 24 timmar. Du kan sedan jämföra offerterna, läsa om hantverkarna, se omdömen från tidigare kunder och titta på bilder från deras referensprojekt. Vi kontrollerar kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några skulder. Det ger dig en extra trygghet när du ska renovera kök.

 • Fördelarna med att anlita hantverkare genom Dorunner

  Genom att anlita hantverkare för din köksrenovering i Landskrona via Dorunner sparar du både tid och energi. Istället för att själv behöva leta upp och kontakta olika hantverkare får du offert från flera intresserade hantverkare som matchar dina behov. Du kan sedan jämföra offerterna i lugn och ro och välja den hantverkare som passar bäst för din köksrenovering.

  En annan fördel är att du kan känna dig trygg med att hantverkarna är seriösa och professionella. Förutom våra kontinuerliga kontroller av hantverkarnas företag kan du även läsa omdömen från tidigare kunder och se bilder på hantverkarnas tidigare arbeten. Det gör det enklare för dig att bilda dig en uppfattning om vilken hantverkare som är bäst lämpad för att renovera ditt kök.

 • Varför renovera kök?

  Köket är hemmets hjärta och en plats där vi spenderar mycket tid. Ett funktionellt och trivsamt kök gör stor skillnad i vardagen. Genom att renovera kök kan du få ett kök som är anpassat efter dina behov och önskemål. Det kan handla om allt från att byta köksluckor och vitvaror till att göra en totalrenovering med ny köksinredning och nya ytskikt.

  En köksrenovering kan också höja värdet på din bostad. Köket är ett av de rum som har störst betydelse för bostadspriset. Även om du inte planerar att sälja inom den närmaste tiden kan en renovering av köket vara en god investering för framtiden.

 • Anlita hantverkare istället för att renovera köket själv

  Att renovera kök är ett omfattande projekt som kräver både tid, kunskap och rätt verktyg. Genom att anlita professionella hantverkare för din köksrenovering i Landskrona kan du spara mycket tid och dessutom få ett bättre slutresultat. Hantverkarna har den erfarenhet och kompetens som krävs för att genomföra renoveringen på ett fackmannamässigt sätt.

  Hantverkarna kan också hjälpa dig med planering, val av material och ge råd kring olika lösningar. De vet vad som fungerar bra och kan komma med värdefulla tips och idéer. Om det skulle dyka upp några problem längs vägen vet de hur de ska hantera det på bästa sätt.

  En annan fördel med att anlita hantverkare är att du slipper riskera att göra något fel som kan bli kostsamt att åtgärda i efterhand. Köksrenovering innefattar ofta moment som el- och VVS-arbeten, vilket kräver särskild behörighet. Genom att anlita behöriga hantverkare kan du vara säker på att allt blir rätt utfört.

 • Köksrenoveringens olika delar

  En köksrenovering kan innefatta allt från små förändringar till en totalrenovering. Här är några vanliga delar som kan ingå:

  • Montering av nya köksluckor och lådfronter
  • Byte av bänkskiva
  • Byte av vitvaror som spis, ugn, kyl och frys
  • Byte av diskho och blandare
  • Byte av belysning
  • Målning eller tapetsering av väggar
  • Byte av golv eller golvslipning
  • Byte av kakel och klinkers
  • Installation av köksö eller köksö
  • Flytt av avlopp och el för ändrad planlösning

  Beroende på vad din köksrenovering omfattar kan kostnaderna variera. Genom att be om offert från flera hantverkare kan du jämföra priser och välja det alternativ som passar din budget. Tänk på att du kan göra ROT-avdrag för arbetskostnaden vid köksrenovering, vilket sänker den totala renoveringskostnaden.

  Att renovera kök i Landskrona behöver inte vara krångligt. Med Dorunner kan du enkelt hitta professionella hantverkare som hjälper dig med allt från planering till färdigt kök. Genom att anlita hantverkare får du ett funktionellt och snyggt kök utan att själv behöva lägga ner tid och energi på renoveringen.

  Fyll i formuläret på vår hemsida och beskriv din köksrenovering i Landskrona. Vänta sedan på att få offert från intresserade hantverkare. Jämför offerterna, läs omdömen och titta på hantverkarnas tidigare projekt. Välj sedan den hantverkare som passar bäst för ditt projekt. Med Dorunner kan du förverkliga dina köksdrömmar på ett enkelt och tryggt sätt.

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 1323 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Köksrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Köksrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Köksrenovering Båstad

Gå till Båstad

Köksrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Köksrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Köksrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Köksrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Köksrenovering Hörby

Gå till Hörby

Köksrenovering Höör

Gå till Höör

Köksrenovering Klippan

Gå till Klippan

Köksrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Köksrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Köksrenovering Lomma

Gå till Lomma

Köksrenovering Lund

Gå till Lund

Köksrenovering Malmö

Gå till Malmö

Köksrenovering Osby

Gå till Osby

Köksrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Köksrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Köksrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Köksrenovering Skurup

Gå till Skurup

Köksrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Köksrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Köksrenovering Svedala

Gå till Svedala

Köksrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Köksrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Köksrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Köksrenovering Ystad

Gå till Ystad

Köksrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Köksrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Köksrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Köksrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Melius-Bygg

F-skatt

Omdöme (45)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

SERA BYGG AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Steen Finsnickeri/ Lev & Lek i Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Niklar allservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Maachs Bygg & Entreprenad

F-skatt

Omdöme (43)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

M-SJÖ Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

VIVA Partners Sverige AB (Briljant Service)

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

BYGG & INREDNINGSMONTAGE I SKÅNE AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mb Köksmontage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Cemebo

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

PP Renovering & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Leifs Allservice

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dion Bygg AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nevishögs mur och puts Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Allfixservice

F-skatt

Omdöme (36)

Moms-
berättigad

NeAx Tak & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Virkets Byggservice Malmö AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Nygammaltkök i Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

19890522-1134

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Hjälmshults Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak