DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Svalöv

Hitta företag inom köksrenovering i Svalöv snabbt, tryggt och enkelt

Köksrenovering i Svalöv - få hjälp av professionella hantverkare

Funderar du på att renovera kök i Svalöv? Att renovera kök är ett stort projekt som kräver både tid och kunskap. Genom att anlita professionella hantverkare via oss på Dorunner kan du få hjälp med allt från planering till färdigt resultat. Vi matchar dig med erfarna hantverkare i Svalöv som kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om ett nytt kök.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offerter från hantverkare

  Ett smidigt sätt att hitta rätt hantverkare för din köksrenovering i Svalöv är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss. Då fyller du i ett formulär och svarar på några enkla frågor om ditt projekt. Utifrån dina svar matchar vi dig med upp till fem hantverkare i Svalöv som är intresserade av att hjälpa dig med din renovering.

  Inom kort får du svar från hantverkarna med offerter på vad det skulle kosta att renovera kök hos dig. Du kan sedan jämföra offerterna, läsa om hantverkarnas erfarenhet och se omdömen från tidigare kunder. Vi kontrollerar också regelbundet att hantverkarna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några skulder. Det ger dig en extra trygghet när du ska välja vem du vill anlita.

 • Fördelar med att renovera kök

  Att renovera kök har många fördelar. Förutom att du får ett kök som passar din stil och dina behov, kan du också öka värdet på din bostad. Ett modernt och fräscht kök är något som många uppskattar och kan vara avgörande när det är dags att sälja.

  En köksrenovering ger dig också möjlighet att skapa ett mer funktionellt kök. Du kan optimera förvaring och arbetsytor efter dina behov, och välja vitvaror och material som passar din livsstil. Kanske drömmer du om en köksö där familjen kan samlas eller en induktionshäll som gör matlagningen enklare? Med en renovering kan du skapa ett kök som är både snyggt och praktiskt.

 • Anlita en hantverkare för bästa resultat

  Även om det kan vara frestande att försöka renovera köket på egen hand, finns det många fördelar med att anlita en professionell hantverkare. För det första sparar du mycket tid. En erfaren hantverkare vet hur man ska gå tillväga och kan utföra jobbet betydligt snabbare än vad du själv skulle kunna göra.

  Hantverkaren har också kunskap om vilka material som passar bäst och kan komma med värdefulla råd och tips under projektets gång. Om det skulle dyka upp några problem längs vägen, vet hantverkaren hur man ska lösa dem på bästa sätt. Dessutom har många hantverkare tillgång till bra priser på material tack vare branschkontakter, något som kan sänka totalkostnaden för din renovering.

  En annan fördel med att anlita en hantverkare är att du kan känna dig trygg med att renoveringen blir professionellt utförd. Hantverkaren har den kunskap och erfarenhet som krävs för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. Du slipper oroa dig för att något ska bli fel eller att du ska behöva göra om jobbet i efterhand.

 • Vanliga moment vid köksrenovering

  Vad ingår då i en köksrenovering? Det beror förstås på hur omfattande renoveringen är, men här är några vanliga moment:

  • Montering av nya köksskåp och luckor
  • Byte av bänkskiva
  • Installation av nya vitvaror som spis, ugn, kyl och frys
  • Byte av diskho och blandare
  • Uppsättning av nytt kakel eller stänkskydd ovanför arbetsytor
  • Byte av golv och väggar
  • Installation av ny belysning
  • VVS-arbeten som flytt av vattenledningar och avlopp

  Beroende på kökets skick och dina önskemål kan det också bli aktuellt med rivning av befintliga skåp och köksinredning, samt efterarbete som spackling och målning.

 • Köksrenoveringens olika steg

  En köksrenovering brukar följa ungefär samma steg oavsett projektets omfattning. Först gör hantverkaren en noggrann planering tillsammans med dig som kund. Ni går igenom dina önskemål och behov, och diskuterar olika lösningar och materialval. Hantverkaren mäter upp köket och tar fram en ritning och offert.

  När ni är överens om upplägget och har skrivit avtal påbörjas arbetet med att riva ut den gamla köksinredningen. Därefter är det dags för grovarbetet med el, VVS och eventuellt byte av golv och väggar. Sedan monteras den nya köksinredningen på plats och vitvarorna installeras. Avslutningsvis sker finarbete som montering av kakel, målning och beslagning.

  Hur lång tid en köksrenovering tar beror på hur omfattande den är. En mindre renovering kan ta ett par veckor medan ett helt nytt kök kan ta upp till två månader. Hantverkaren gör en tidsplan och informerar om ungefär hur lång tid projektet kommer att ta.

 • Kostnaden för en köksrenovering

  Många undrar säkert vad det kostar att renovera kök. Priset beror på flera faktorer som kökets storlek, materialval och hur omfattande renoveringen är. Arbetskostnaden för hantverkaren är också en betydande del av totalpriset.

  För att få en uppfattning om vad det skulle kosta att renovera just ditt kök, är det bäst att begära in offerter från flera hantverkare. Då får du en bild av prisnivån och kan jämföra vad som ingår. Tänk på att den billigaste offerten inte alltid är den bästa. Se också till helheten och välj en hantverkare som du känner förtroende för.

  Ett sätt att sänka renoveringskostnaden är att utnyttja rotavdraget. Det innebär att du kan dra av 30 procent av arbetskostnaden på din skatt. Tänk bara på att rot-avdraget har ett maxbelopp per person och år, så är det en omfattande renovering kan det vara bra att dela upp arbetet över flera år om ni är två som delar hushåll.

 • Hitta en duktig hantverkare i Svalöv

  Ska du renovera kök i Svalöv och vill ha hjälp av en professionell och erfaren hantverkare? Genom oss på Dorunner kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan och få offerter från duktiga hantverkare nära dig. Vi har ett stort nätverk av hantverkare över hela landet, så oavsett om du bor i Svalöv eller någon annanstans hjälper vi dig att hitta rätt person för jobbet.

  Våra hantverkare är experter på köksrenovering och hjälper dig genom hela processen från planering till färdigt kök. Så ta första steget mot ditt drömkök redan idag - fyll i formuläret på vår hemsida och berätta om ditt projekt. Inom kort har du offerter från hantverkare i Svalöv att jämföra. Med Dorunner blir det både enkelt och tryggt att anlita hantverkare för din köksrenovering!

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 1267 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Köksrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Köksrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Köksrenovering Båstad

Gå till Båstad

Köksrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Köksrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Köksrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Köksrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Köksrenovering Hörby

Gå till Hörby

Köksrenovering Höör

Gå till Höör

Köksrenovering Klippan

Gå till Klippan

Köksrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Köksrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Köksrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Köksrenovering Lomma

Gå till Lomma

Köksrenovering Lund

Gå till Lund

Köksrenovering Malmö

Gå till Malmö

Köksrenovering Osby

Gå till Osby

Köksrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Köksrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Köksrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Köksrenovering Skurup

Gå till Skurup

Köksrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Köksrenovering Svedala

Gå till Svedala

Köksrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Köksrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Köksrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Köksrenovering Ystad

Gå till Ystad

Köksrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Köksrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Köksrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Köksrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Melius-Bygg

F-skatt

Omdöme (45)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

SERA BYGG AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Steen Finsnickeri/ Lev & Lek i Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Niklar allservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

M-SJÖ Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

VIVA Partners Sverige AB (Briljant Service)

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

BYGG & INREDNINGSMONTAGE I SKÅNE AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mb Köksmontage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Cemebo

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Moderna Hus i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Leifs Allservice

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dion Bygg AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nevishögs mur och puts Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Allfixservice

F-skatt

Omdöme (36)

Moms-
berättigad

NeAx Tak & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Virkets Byggservice Malmö AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Nygammaltkök i Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

19890522-1134

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Hjälmshults Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak