DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Simrishamn

Hitta företag inom köksrenovering i Simrishamn snabbt, tryggt och enkelt

Köksrenovering i Simrishamn med Dorunner

Funderar du på att renovera kök i Simrishamn? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med erfarna och pålitliga hantverkare som kan hjälpa dig med allt från planering till färdigt resultat när du ska renovera kök. Oavsett om du vill byta köksluckor, installera nya vitvaror eller göra en totalrenovering av köket så har vi hantverkarna för dig.

 • Be om offert på köksrenovering i Simrishamn

  Ett smidigt sätt att hitta rätt hantverkare för din köksrenovering i Simrishamn är att be om offert genom oss på Dorunner. Fyll bara i vårt enkla formulär och berätta lite om ditt projekt, så matchar vi dig med upp till fem hantverkare i Simrishamn som är intresserade av att utföra arbetet. Inom kort får du svar med prisuppgifter och kan jämföra offerter från olika hantverkare. Du kan också läsa omdömen från tidigare kunder, se bilder på liknande projekt de genomfört och ta del av deras certifikat och behörigheter.

  Vi på Dorunner kontrollerar regelbundet att hantverkarna vi samarbetar med är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några anmärkningar hos kronofogden. Det gör att du kan känna dig trygg med att anlita en seriös aktör när du ska renovera kök i Simrishamn. När du hittat en hantverkare du vill anlita kommer ni överens om detaljer kring renoveringen och skriver avtal direkt med varandra. Enkelt och smidigt!

 • Varför renovera köket?

  Köket är hemmets hjärta och en plats där vi spenderar mycket tid. Ett slitet och omodernt kök kan därför dra ner intrycket av hela bostaden. Genom att renovera kök kan du skapa ett trivsamt och funktionellt utrymme som du kommer att uppskatta i många år framöver. En köksrenovering är också en god investering som höjer värdet på din bostad.

  Det finns många sätt att förnya köket på. Ibland kan det räcka med att byta köksluckor, måla om eller installera ny belysning för att få ett helt nytt intryck. Andra gånger kan det krävas mer omfattande åtgärder som att flytta väggar, dra om el och vvs eller byta golv och vitvaror. Oavsett hur stort eller litet projekt du planerar så kan en erfaren hantverkare hjälpa dig att förverkliga dina drömmar när du ska renovera kök.

  En kunnig hantverkare vet hur man på bästa sätt tar tillvara ytorna i köket och skapar ett funktionellt flöde mellan arbetsytorna. De kan också ge råd kring val av material, färger och inredningsdetaljer för att skapa ett kök som både är snyggt och lättskött. Att anlita proffs när du ska renovera kök är en investering som lönar sig i längden, både för slutresultatet och för din egen bekvämlighet.

 • Saker att tänka på vid köksrenovering

  När du ska renovera kök finns det en del saker att tänka på för att projektet ska flyta på smidigt och ge ett bra resultat. Här är några punkter att ha i åtanke:

  • Planera noga och ta fram en tydlig budget för renoveringen. Tänk igenom vad du vill ändra och vilka funktioner som är viktigast för dig.

  • Anlita en erfaren hantverkare som kan hjälpa dig med planering och genomförande. Be gärna om referenser och titta på bilder från tidigare projekt de utfört.

  • Välj material och vitvaror av god kvalitet som håller stilen över tid. Satsa på tidlösa lösningar snarare än kortsiktiga trender.

  • Tänk på ergonomi och placering av förvaringsutrymmen, arbetsytor och maskiner. Ett välplanerat kök underlättar matlagning och gör det roligare att vistas i köket.

  • Glöm inte belysning! Bra arbetsbelysning är A och O i köket, men även stämningsbelysning är viktigt för trivsel och mysfaktor.

  • Planera in tillräckligt med eluttag och placera dem på strategiska ställen. Få saker är så frustrerande som att ha för få uttag i köket.

  • Var beredd på att en köksrenovering kan vara både stökig och tidskrävande, särskilt om du gör en totalrenovering. Räkna med att det kan ta några veckor innan köket är färdigt att användas igen.

 • Köksrenoveringens historia

  Köket har alltid varit en central plats i hemmet, men dess utformning och funktion har förändrats mycket genom tiderna. Fram till mitten av 1900-talet var köken ofta små och mörka, med vedspis och begränsade arbetsytor. Maten lagades från grunden och köket var en plats främst för matlagning, inte för umgänge.

  I takt med att samhället moderniserades och elektriska hushållsapparater blev vanligare förändrades också kökets roll. Köken blev ljusare och mer lättarbetade, med bättre förvaring och arbetsytor. Samtidigt blev köket en allt viktigare plats för familjen att umgås i, och öppna planlösningar där kök och vardagsrum flöt samman blev populärt.

  Idag är köket ofta hemmets nav och en plats där vi lagar mat, äter, umgås och till och med arbetar. Ett modernt kök är både funktionellt och estetiskt tilltalande, med smarta lösningar och snygga material. Att renovera kök har blivit ett populärt sätt att förnya hemmet och anpassa det efter dagens behov och livsstil.

 • Anlita proffs för bästa resultat

  Även om det kan vara frestande att försöka renovera köket på egen hand så är det ofta en god idé att anlita professionella hantverkare, särskilt om du planerar en större renovering. Att renovera kök är ett komplext projekt som kräver kunskap inom flera olika områden, som snickeri, el, vvs och plattsättning.

  En erfaren hantverkare har den kompetens och erfarenhet som krävs för att genomföra renoveringen på ett fackmannamässigt sätt. De kan också hjälpa dig med planering, materialval och att hitta smarta lösningar för just ditt kök. Att anlita proffs är ofta en investering som betalar sig i form av ett snyggare och mer funktionellt kök som du kommer att ha glädje av under lång tid.

  Så om du går i renoveringstankar, tveka inte att kontakta oss på Dorunner. Vi hjälper dig att hitta erfarna och pålitliga hantverkare som kan förverkliga dina drömmar om ett nytt kök. Fyll i vårt formulär idag och kom igång med din köksrenovering i Simrishamn!

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 1067 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Köksrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Köksrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Köksrenovering Båstad

Gå till Båstad

Köksrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Köksrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Köksrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Köksrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Köksrenovering Hörby

Gå till Hörby

Köksrenovering Höör

Gå till Höör

Köksrenovering Klippan

Gå till Klippan

Köksrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Köksrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Köksrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Köksrenovering Lomma

Gå till Lomma

Köksrenovering Lund

Gå till Lund

Köksrenovering Malmö

Gå till Malmö

Köksrenovering Osby

Gå till Osby

Köksrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Köksrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Köksrenovering Skurup

Gå till Skurup

Köksrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Köksrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Köksrenovering Svedala

Gå till Svedala

Köksrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Köksrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Köksrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Köksrenovering Ystad

Gå till Ystad

Köksrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Köksrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Köksrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Köksrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Melius-Bygg

F-skatt

Omdöme (45)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Steen Finsnickeri/ Lev & Lek i Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Niklar allservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

M-SJÖ Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

PP Renovering & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Moderna Hus i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nevishögs mur och puts Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Allfixservice

F-skatt

Omdöme (36)

Moms-
berättigad

NeAx Tak & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Virkets Byggservice Malmö AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

19890522-1134

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

S&S mark.care

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Perssons Byggservice

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

MH Bygg&Renovering

F-skatt

Moms-
berättigad

Dion Bygg AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Söder AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Dénes Sorbán

F-skatt

Moms-
berättigad

Rafix Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

BYGG & INREDNINGSMONTAGE I SKÅNE AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak