DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Hörby

Hitta företag inom köksrenovering i Hörby snabbt, tryggt och enkelt

Renovera köket i Hörby med hjälp av Dorunner

Funderar du på att renovera kök i Hörby? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Oavsett om du vill byta köksluckor, installera nya vitvaror eller göra en totalrenovering av köket så har vi kunniga och erfarna hantverkare som kan hjälpa dig. Några exempel på saker vi kan hjälpa dig med när du ska renovera kök är:

 • Be om offert på köksrenovering i Hörby

  När du ska renovera kök i Hörby kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Fyll i vårt formulär och svara på några frågor om ditt projekt. Vi matchar dig sedan med upp till fem hantverkare i Hörby som är intresserade av att ta sig an ditt projekt.

  Hantverkarna kommer sedan höra av sig till dig med en offert där de beskriver hur de skulle genomföra din köksrenovering och till vilken kostnad. Du kan i lugn och ro läsa om hantverkarna, titta på bilder från tidigare projekt de genomfört och läsa omdömen från andra kunder. Vi kontrollerar också regelbundet att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder.

  Genom att be om offert kan du jämföra pris från olika hantverkare och välja den som verkar bäst lämpad för att renovera ditt kök, både vad gäller pris och andra faktorer som när de kan börja jobbet och hur lång tid de uppskattar att det kommer ta. Att få en offert är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Först när du är nöjd med offerten och gett hantverkaren klartecken påbörjas arbetet med din köksrenovering.

 • Därför ska du renovera köket

  Köket är hemmets hjärta och navet där mycket av vardagen kretsar kring. Det är här vi lagar mat, äter och umgås med familj och vänner. Är man missnöjd med sitt kök är det lätt att det sprider sig som en känsla av missnöje med boendet i stort. Att renovera kök kan ge nytt liv åt hela hemmet.

  Med ett nyrenoverat kök blir det roligare att laga mat och bjuda hem vänner på middag. Nya ytskikt, moderna vitvaror och genomtänkta förvaringslösningar gör dessutom att köket känns fräscht i många år framöver. En köksrenovering är en investering som höjer värdet på bostaden och gör den mer attraktiv den dag du ska sälja.

  Utöver de exempel på saker man kan göra vid en köksrenovering som nämndes tidigare, kan man även passa på att göra saker som:

  • Installera ett nytt fläktsystem med bättre ventilation
  • Byta till mer ergonomiska lösningar som lådor istället för skåp
  • Installera ett modernt elsystem med fler eluttag
  • Förbättra belysningen med infällda spotlights och dimbar belysning
  • Sätta in ett helt nytt kök från en kökstillverkare

  Att renovera kök är ett stort projekt och inget man gör i en handvändning. Även om du är händig och brukar göra mycket själv finns det många fördelar med att anlita en professionell hantverkare. De vet hur man ska gå tillväga och har de verktyg och kunskaper som krävs. Tack vare sin erfarenhet kan de också genomföra renoveringen betydligt snabbare än vad du skulle kunna göra själv.

  En hantverkare kan också komma med värdefulla råd och förslag på smarta lösningar du kanske inte tänkt på. Skulle det dyka upp några problem längs vägen vet de hur dessa ska hanteras. Dessutom slipper du lägga din lediga tid på att renovera köket. Istället kan du fortsätta med dina vanliga aktiviteter och rutiner medan hantverkaren knackar på.

 • Hantverkarens historia

  Hantverksyrken har en lång historia och har funnits i tusentals år. Förr var hantverkarna organiserade i skrån, yrkessammanslutningar som övervakade tillverkning och utbildning inom respektive hantverk. För att få utöva ett hantverk var man tvungen att gå som lärling hos en mästare. Efter avklarad lärlingsperiod och godkänt gesällprov blev man gesäll. Ville man sedan bli mästare fick man avlägga ett mästarprov.

  Idag är utbildningsvägarna annorlunda, men det är fortfarande viktigt att den hantverkare man anlitar har rätt kunskaper för att kunna utföra arbetet på ett fackmannamässigt sätt. En hantverkare bör ha gått en yrkesutbildning med inriktning på det aktuella hantverket, alternativt ha skaffat sig motsvarande kunskaper genom mångårig erfarenhet av yrket.

  När du anlitar en hantverkare för din köksrenovering i Hörby bör du kontrollera att de har F-skattsedel. Det innebär att de sköter inbetalning av skatter och avgifter. Är de dessutom momsregistrerade betalar du moms på arbetet de utför. Tack vare ROT-avdraget behöver du dock bara betala halva arbetskostnaden och resterande del dras av direkt på fakturan.

  En köksrenovering är ett utmärkt sätt att få ett kök anpassat efter dina behov och önskemål. Genom Dorunner kan du enkelt hitta hantverkare för köksrenovering i Hörby. Skapa en uppdragsförfrågan idag, så är du snart igång med att förverkliga dina köksdrömmar!

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 1193 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Köksrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Köksrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Köksrenovering Båstad

Gå till Båstad

Köksrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Köksrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Köksrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Köksrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Köksrenovering Höör

Gå till Höör

Köksrenovering Klippan

Gå till Klippan

Köksrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Köksrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Köksrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Köksrenovering Lomma

Gå till Lomma

Köksrenovering Lund

Gå till Lund

Köksrenovering Malmö

Gå till Malmö

Köksrenovering Osby

Gå till Osby

Köksrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Köksrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Köksrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Köksrenovering Skurup

Gå till Skurup

Köksrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Köksrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Köksrenovering Svedala

Gå till Svedala

Köksrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Köksrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Köksrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Köksrenovering Ystad

Gå till Ystad

Köksrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Köksrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Köksrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Köksrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Melius-Bygg

F-skatt

Omdöme (45)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Steen Finsnickeri/ Lev & Lek i Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Mb Köksmontage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

M-SJÖ Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Cemebo

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

PP Renovering & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Moderna Hus i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Allfixservice

F-skatt

Omdöme (36)

Moms-
berättigad

NeAx Tak & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

Målarent AB

F-skatt

Omdöme (44)

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Virkets Byggservice Malmö AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

ALKHATEB EL & KONSTRUKTA

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

Hjälmshults Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Nevishögs mur och puts Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nygammaltkök i Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

SVBY Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Andersson Fastighet & Bygg Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Deluxo AB i Malmö

F-skatt

Moms-
berättigad

E-Service Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak