DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Svedala

Hitta företag inom köksrenovering i Svedala snabbt, tryggt och enkelt

Köksrenovering i Svedala med Dorunner

Funderar du på att renovera kök i Svedala? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med erfarna och kvalificerade hantverkare som kan hjälpa dig med allt från planering till färdigt resultat när det gäller köksrenovering i Svedala.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offerter från hantverkare

  Ett enkelt sätt att komma igång med din köksrenovering i Svedala är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Genom att fylla i ett formulär med några enkla frågor om ditt projekt kan vi matcha dig med upp till fem hantverkare i Svedalaområdet som är intresserade av att utföra arbetet.

  Du kan förvänta dig svar från hantverkarna inom kort efter att du skickat in din förfrågan. Därefter kan du i lugn och ro läsa om företagen, se tidigare kunders omdömen och titta på bilder från referensprojekt. Vi kontrollerar också regelbundet att företagen är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några anmärkningar gällande skulder.

  Genom att begära offerter via Dorunner kan du enkelt jämföra olika hantverkare och välja den som passar bäst för din köksrenovering i Svedala, utan att det kostar dig något extra. Du kan själv avgöra vem du vill anlita baserat på pris, tidplan och magkänsla.

 • Varför renovera köket?

  Köket är hemmets hjärta och en plats där vi spenderar mycket tid. Att renovera kök kan ge nytt liv åt hela bostaden och göra att du trivs bättre hemma. Kanske behöver du modernisera ett slitet kök, få mer förvaring eller skapa en bättre planlösning som passar familjen? Med en köksrenovering kan du få ett funktionellt och trivsamt kök som lever upp till dina drömmar.

  En köksrenovering kan innefatta allt från att byta köksluckor och handtag till att totalrenovera med nya vitvaror, ny inredning och ändrad planlösning. Även om du bara gör en mindre ansiktslyftning som att måla om, byta bänkskiva eller kakla om, kan det göra stor skillnad för helhetsintrycket.

 • Anlita proffs för bästa resultat

  För att få ett riktigt bra resultat när du ska renovera kök i Svedala rekommenderar vi att du anlitar professionella hantverkare. De har erfarenhet av köksrenoveringar och vet hur man undviker fallgropar längs vägen. Att renovera kök är ett omfattande projekt som kräver noggrann planering och ett gott hantverk för att bli riktigt bra.

  Med hjälp av kunniga hantverkare kan du få ovärderliga råd kring val av material, köksmaskiner och utformning av ditt nya kök. De kan också se till att allt monteras och installeras på ett fackmannamässigt sätt så att köket håller i många år framöver.

  Att anlita hantverkare för köksrenoveringen är också en investering i din bostad som kan höja värdet vid en eventuell försäljning. Ett modernt och välskött kök är något många spekulanter uppskattar och kan vara avgörande för budgivningen.

 • Saker att tänka på vid köksrenovering

  Innan du sätter igång med din köksrenovering i Svedala är det bra att fundera över vad du vill uppnå med renoveringen. Ska du bara fräscha upp ytskikten eller vill du göra en mer genomgripande förändring? Tänk också på hur köket ska användas – är det många som ska samlas där samtidigt och behöver du plats för större middagsbjudningar?

  Fundera också över vilken stil du vill ha på ditt nya kök. Ska det vara modernt och avskalat eller mer klassiskt och ombonat? Välj material och färger som du trivs med och som håller stilen över tid.

  Glöm inte heller att planera för förvaring. Smarta lösningar som fullutdragslådor, hörnhyllor och skafferiskåp gör att du får plats med allt du behöver i köket. Bra belysning är också viktigt för trivsel och funktion, både allmänbelysning och mer riktad belysning över arbetsytor.

  Tänk också på de praktiska detaljerna som el och rördragningar. Vid en större renovering kan det vara nödvändigt att dra om eller komplettera installationerna, vilket kräver behöriga elektriker och VVS-montörer.

 • Kostnad för köksrenovering

  Vad kostar det då att renovera kök i Svedala? Priset för en köksrenovering kan variera mycket beroende på omfattning och val av material. Det är därför en bra idé att begära in offerter från flera olika hantverkare för att få en uppfattning om vad det kan kosta i just ditt fall.

  Tänk på att en stor del av totalkostnaden för köksrenoveringen ofta ligger i arbetskostnaden för hantverkarna. Därför kan det ibland vara värt att lägga lite mer pengar på bra material och lösningar som håller länge, eftersom arbetskostnaden ändå blir densamma.

  Kom också ihåg att du kan få göra rotavdrag för arbetskostnaden vid köksrenovering. Det innebär att du kan dra av 30 procent av arbetskostnaden på skatten, upp till ett maxbelopp på 50 000 kronor per person och år. Anlitar du hantverkare genom Dorunner sköter de all administration kring rotavdraget.

 • Hantverkarens roll vid köksrenovering

  Hantverkare som snickare, elektriker och rörmokare har en viktig roll vid köksrenovering. De ser till att allt blir rätt monterat och installerat enligt konstens alla regler. Med sin erfarenhet och kunskap kan de också komma med förslag på smarta lösningar och hållbara materialval för just ditt kök.

  Att anlita professionella hantverkare är också en trygghet eftersom de har de försäkringar och garantier som krävs om något skulle gå fel. De använder också rätt verktyg och skyddsutrustning för ett säkert arbete.

  Många moment i en köksrenovering kräver dessutom behöriga hantverkare enligt lag, till exempel el- och VVS-arbeten. Genom Dorunner kan du vara säker på att få kontakt med hantverkare som har rätt kompetens och behörighet för att utföra dessa arbeten på ett säkert och korrekt sätt.

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 1312 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Köksrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Köksrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Köksrenovering Båstad

Gå till Båstad

Köksrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Köksrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Köksrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Köksrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Köksrenovering Hörby

Gå till Hörby

Köksrenovering Höör

Gå till Höör

Köksrenovering Klippan

Gå till Klippan

Köksrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Köksrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Köksrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Köksrenovering Lomma

Gå till Lomma

Köksrenovering Lund

Gå till Lund

Köksrenovering Malmö

Gå till Malmö

Köksrenovering Osby

Gå till Osby

Köksrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Köksrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Köksrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Köksrenovering Skurup

Gå till Skurup

Köksrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Köksrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Köksrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Köksrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Köksrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Köksrenovering Ystad

Gå till Ystad

Köksrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Köksrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Köksrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Köksrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Melius-Bygg

F-skatt

Omdöme (45)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Malmö Bygg & Snickeri AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Steen Finsnickeri/ Lev & Lek i Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Maachs Bygg & Entreprenad

F-skatt

Omdöme (43)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Malmö Byggentreprenad Ab

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

M-SJÖ Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

LPS design AB snickeri

F-skatt

Omdöme (56)

Moms-
berättigad

IDEHA Inredningar AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

VIVA Partners Sverige AB (Briljant Service)

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Ferdis Renovering

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Cemebo

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Engeseth byggservice

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

MBR BYGG SKÅNE AB

F-skatt

Moms-
berättigad

PP Renovering & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Moderna Hus i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Allfixservice

F-skatt

Omdöme (36)

Moms-
berättigad

NeAx Tak & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Virkets Byggservice Malmö AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

ALKHATEB EL & KONSTRUKTA

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

Hjälmshults Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Nevishögs mur och puts Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Dala Gård Entreprenad AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak