DORUNNER

Dorunner App

Hämta

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Byggkraft Snickare

Om Byggkraft Snickare

  • Torbjörn Skogh

  • OLSTORPSGATAN 15 A,341 36 Ljungby

  • Medlem sedan 2019-05-31

LÅNG ERFARENHET
Vi på Byggkraft har lång erfarenhet av renoveringsarbeten; våra duktiga snickare är mästare på att hitta lösningar som du kanske inte trodde var möjliga och utför alltid arbetet med hög kvalitet. Självklart används dessutom högklassigt material som är tillverkat för att hålla under en lång tid framöver. Kundnöjdhet är vår starkaste drivkraft och vi är inte nöjda förrän du som kund är helt nöjd med det jobb vi utfört. Med andra ord är resultatet viktigt för båda parter.

VAD BEHÖVER DU HJÄLP MED?
Du kan alltid kontakta oss med de uppdrag och idéer du har, så bollar vi gärna dessa med dig för att hitta bästa möjliga lösning. Inget jobb är för litet; vi antar oss alla former av renoveringsuppdrag och ser fram emot din kontakt. Ett genuint intresse för det vi arbetar med gör att du hela tiden kommer uppleva ett stort engagemang från vår sida. Ha därför alltid Byggkraft i åtanke när det börjar bli dags för renovering.

MÅNGSIDIGHET
Vi är en byggfirma som kan det mesta inom bygg och snickerier och har genom en mängd olika kunduppdrag utfört mycket varierande arbeten som samtliga fått beröm från våra kunder. Vår specialitet är just renovering, där en av våra starka sidor är att se helheten för att kunna leverera en lyckad totallösning. Vi vet att en renovering kan vara mycket omfattande och vårt erbjudande innefattar jobb både på insidan och utsidan av huset. Arbete på insidan handlar om allt som har med snickerier att göra: trappor, golv, väggar med mera.

Vad gäller utsidan så kan vi utföra arbeten på både fasad och tak. Det kan exempelvis handla om att byta ut panelen om det är ett trähus; något som regelbundet utsätts för de påfrestningar som hör till vårt klimat. Ibland räcker det med att byta ut det virke som är murket eller skadat, men ofta kan hela panelen behöva bytas beroende på skick. Vi utför också kompletta takbyten och reparationer av tak.

Varmt välkommen att kontakta oss på Byggkraft!

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.