DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Båstad

Hitta företag inom köksrenovering i Båstad snabbt, tryggt och enkelt

Köksrenovering i Båstad med Dorunner

Funderar du på att renovera kök i Båstad? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med erfarna och pålitliga hantverkare som kan hjälpa dig med allt från planering till färdigt resultat. Oavsett om du vill byta köksluckor, installera nya vitvaror eller göra en totalrenovering av köket så har vi rätt kompetens för uppdraget.

 • Be om offert på köksrenovering i Båstad

  Ett enkelt sätt att komma igång med din köksrenovering i Båstad är att be om offert från flera hantverkare. Genom Dorunner kan du få svar från upp till fem intresserade hantverkare i ditt område. Allt du behöver göra är att fylla i ett formulär på vår hemsida och svara på några frågor om ditt projekt. Därefter matchar vi dig med lämpliga hantverkare som kan hjälpa dig med din köksrenovering.

  Inom 24 timmar brukar man få svar från intresserade hantverkare. Då kan du i lugn och ro läsa om företagen, se tidigare kunders omdömen och titta på bilder från referensprojekt. Du kan också se vilka certifikat och behörigheter hantverkarna har. För din trygghet kontrollerar vi kontinuerligt att företagen är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några anmärkningar hos kronofogden.

  Att be om offert är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Du väljer själv vilken hantverkare du vill anlita för din köksrenovering i Båstad. Genom att jämföra offerter kan du hitta den hantverkare som passar bäst för dina behov och din budget.

 • Fördelar med att renovera kök

  Att renovera kök är ett av de smartaste sätten att höja värdet på din bostad. Ett fräscht och modernt kök är något som de flesta spekulanter prioriterar högt när de letar nytt boende. Men även om du inte planerar att sälja kan en köksrenovering vara en god investering. Du får ett funktionellt och trivsamt kök som du kommer ha glädje av i många år framöver.

  En köksrenovering behöver inte heller innebära att man river ut allt och börjar om från grunden. Ibland kan det räcka med att byta köksluckor, måla om, eller installera ny belysning och nya vitvaror för att få ett helt nytt intryck. En erfaren hantverkare kan ge dig råd kring vad som är möjligt utifrån din budget och dina önskemål.

  Andra fördelar med att renovera kök är att du kan anpassa köket efter dina behov och din livsstil. Kanske vill du ha mer förvaring, bättre arbetsytor eller en köksö? Med en genomtänkt köksrenovering kan du skapa ditt drömkök, oavsett om du bor i lägenhet eller villa i Båstad.

 • Anlita proffs för bästa resultat

  Även om du är händig och gillar gör-det-själv-projekt så rekommenderar vi att du anlitar proffs när du ska renovera kök. Ett kök har många funktioner och det är viktigt att allt blir rätt från början. Elektriker, rörmokare, snickare och plattsättare är några av de yrkesgrupper som kan behövas i en köksrenovering.

  En fördel med att anlita hantverkare är att du sparar tid. En köksrenovering tar mycket längre tid om man gör allt själv och risken är stor att man stöter på problem längs vägen. Hantverkare har erfarenhet och vet hur man undviker vanliga misstag. De kan också ge ovärderliga råd kring materialval, placering och praktiska lösningar.

  En annan fördel är att arbetet blir utfört på ett professionellt sätt. Hantverkare har rätt verktyg, kunskaper och erfarenhet för att se till att allt blir rätt, vare sig det gäller el, vatten eller konstruktion. Det ger dig trygghet och ett slutresultat som håller hög kvalitet.

  Dessutom kan du göra rotavdrag på arbetskostnaden när du anlitar hantverkare för din köksrenovering. Det innebär att du kan dra av 30-50% av kostnaden beroende på vilket år arbetet utförs. Hantverkaren drar av rotavdraget direkt på fakturan så att du slipper ligga ute med pengarna och vänta på skatteåterbäring.

 • Hitta rätt hantverkare för köksrenoveringen

  Innan du anlitar en hantverkare för din köksrenovering i Båstad är det bra att kolla upp företagets referenser och tidigare arbeten. På Dorunner kan du läsa omdömen från andra kunder och se bilder på utförda projekt. Du kan också se vilka certifikat och behörigheter hantverkaren har.

  För elektriska arbeten krävs behörighet från Elsäkerhetsverket. Inom VVS finns auktorisationer som säkerställer företagets kompetens och kvalitet. Även för andra yrken som snickare och plattsättare finns branschorganisationer med krav på utbildning och erfarenhet.

  Genom Dorunner får du tillgång till duktiga och pålitliga hantverkare i Båstad med rätt kompetens för din köksrenovering. Tack vare våra kontinuerliga kontroller kan du känna dig trygg med ditt val av hantverkare. Varmt välkommen att beskriva ditt projekt, så hjälper vi dig hela vägen till ditt nya drömkök!

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 1083 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Köksrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Köksrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Köksrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Köksrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Köksrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Köksrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Köksrenovering Hörby

Gå till Hörby

Köksrenovering Höör

Gå till Höör

Köksrenovering Klippan

Gå till Klippan

Köksrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Köksrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Köksrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Köksrenovering Lomma

Gå till Lomma

Köksrenovering Lund

Gå till Lund

Köksrenovering Malmö

Gå till Malmö

Köksrenovering Osby

Gå till Osby

Köksrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Köksrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Köksrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Köksrenovering Skurup

Gå till Skurup

Köksrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Köksrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Köksrenovering Svedala

Gå till Svedala

Köksrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Köksrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Köksrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Köksrenovering Ystad

Gå till Ystad

Köksrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Köksrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Köksrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Köksrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Melius-Bygg

F-skatt

Omdöme (45)

Moms-
berättigad

Steen Finsnickeri/ Lev & Lek i Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

Mb Köksmontage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

M-SJÖ Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

TZ Byggservice AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

ALKHATEB EL & KONSTRUKTA

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Probygg i Halmstad

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Tevy - Bygg Och Inredning AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Allfixservice

F-skatt

Omdöme (36)

Moms-
berättigad

Hunnetorps Bygg

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Virkets Byggservice Malmö AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Hjälmshults Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

EUROBYGGFIX AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Supreme Golv & Kakel AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Nygammaltkök i Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

SVBY Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Andersson Fastighet & Bygg Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Dm Bygg & Måleri Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Dream Bygg I Sverige Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

E-Service Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak