DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Perstorp

Hitta företag inom köksrenovering i Perstorp snabbt, tryggt och enkelt

Renovera kök med hjälp av Dorunner i Perstorp

Funderar du på att renovera kök i Perstorp? Att renovera kök är ett stort projekt som kräver noggrann planering och rätt hantverkare för jobbet. Med Dorunner kan du enkelt hitta professionella hantverkare som kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om ett nytt kök. Oavsett om du behöver hjälp med att byta köksluckor, installera nya vitvaror eller genomföra en totalrenovering av köket, så kan vi hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet.

 • Be om offert på köksrenovering i Perstorp

  Ett enkelt sätt att hitta hantverkare för din köksrenovering i Perstorp är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Genom att fylla i ett formulär och svara på några frågor om ditt projekt, kan vi matcha dig med upp till fem intresserade hantverkare i ditt område. Du får ofta svar inom 24 timmar och kan sedan jämföra offerter, läsa omdömen från tidigare kunder och se bilder på referensprojekt. På så sätt kan du enkelt hitta en hantverkare som passar dina behov och din budget för att renovera kök.

  Vi på Dorunner kontrollerar kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några skulder. Det ger dig en extra trygghet när du ska anlita någon för din köksrenovering i Perstorp.

 • Fördelar med att renovera kök

  Att renovera kök är en investering som kan höja värdet på din bostad och göra ditt kök mer funktionellt och trivsamt. Ett välplanerat kök underlättar matlagning och bakning, och blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Med nya, energisnåla vitvaror kan du också sänka dina elkostnader och bidra till en mer hållbar livsstil.

  En köksrenovering kan omfatta allt från att byta bänkskivor, kakel och köksluckor till att ändra planlösningen och installera nya vitvaror. Vanliga önskemål är att få mer förvaring, bättre arbetsytor och en mer öppen planlösning som släpper in mer ljus. Oavsett om du drömmer om ett modernt, minimalistiskt kök eller ett klassiskt kök med tidlösa material, så finns det många möjligheter att skapa ett kök som passar just din stil och dina behov.

 • Anlita proffs för din köksrenovering

  Även om det kan vara frestande att försöka renovera köket på egen hand för att spara pengar, så finns det många fördelar med att anlita professionella hantverkare. En erfaren snickare, rörmokare och elektriker har den kunskap och erfarenhet som krävs för att genomföra jobbet på ett säkert och effektivt sätt. De kan också hjälpa dig att undvika vanliga misstag och ge råd om val av material och lösningar som passar ditt kök och din budget.

  Att renovera kök är ett omfattande projekt som ofta innefattar både rivning, snickeriarbeten, rördragning och elinstallationer. Genom att anlita professionella hantverkare kan du vara säker på att allt blir rätt från början och slipper oroa dig för att något ska gå fel. Du kan också spara mycket tid och huvudvärk genom att låta proffs ta hand om jobbet, så att du kan fokusera på andra saker.

  En annan fördel med att anlita hantverkare genom Dorunner är att du kan få hjälp med hela processen, från planering och design till slutförande. Vi kan hjälpa dig att ta fram en detaljerad projektplan och tidslinje, så att du vet vad som ska göras och när. Vi kan också hjälpa dig att handla material och samordna olika hantverkare, så att renoveringen flyter på smidigt.

 • Viktigt att tänka på vid köksrenovering

  Innan du sätter igång med din köksrenovering i Perstorp är det viktigt att ta reda på vilka tillstånd som krävs. Beroende på vad du ska göra kan du behöva bygglov eller göra en anmälan till kommunen. Det är också viktigt att kontrollera om det finns några begränsningar eller regler att ta hänsyn till, särskilt om du bor i en bostadsrätt eller i ett kulturmärkt hus.

  En annan viktig sak att tänka på är din budget för köksrenoveringen. Att renovera kök kan bli kostsamt, särskilt om du väljer dyrare material eller behöver göra omfattande förändringar av planlösningen. Genom att göra en noggrann budget och prioritera vad som är viktigast för dig, kan du lättare hålla kostnaderna under kontroll. Tänk också på att en del av kostnaderna för renoveringen kan täckas av ROT-avdraget, vilket innebär att du kan få tillbaka en del av arbetskostnaden på skatten.

  För att få en bättre uppfattning om vad din köksrenovering kan kosta, kan du begära in offerter från flera olika hantverkare. Genom Dorunner kan du enkelt jämföra offerter och välja det alternativ som passar bäst för dig. Tänk på att den lägsta offerten inte alltid är det bästa valet - det är också viktigt att välja en hantverkare som du känner förtroende för och som har goda referenser.

 • Hitta rätt hantverkare för din köksrenovering i Perstorp

  Om du letar efter hantverkare för din köksrenovering i Perstorp, så är Dorunner rätt val för dig. Vi har ett stort nätverk av erfarna och pålitliga hantverkare som kan hjälpa dig med allt från planering och design till snickeriarbeten, rördragning och elinstallationer. Genom att skapa en uppdragsförfrågan hos oss kan du enkelt hitta hantverkare som passar dina behov och din budget.

  Så tveka inte att kontakta oss om du vill komma igång med din köksrenovering i Perstorp. Vi hjälper dig gärna att förverkliga dina drömmar om ett nytt, fräscht kök som du kan njuta av i många år framöver. Med Dorunner kan du känna dig trygg med att ditt projekt är i goda händer och att du får bästa möjliga resultat till en rimlig kostnad. Låt oss hjälpa dig att skapa ditt drömkök!

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 1090 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Köksrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Köksrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Köksrenovering Båstad

Gå till Båstad

Köksrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Köksrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Köksrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Köksrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Köksrenovering Hörby

Gå till Hörby

Köksrenovering Höör

Gå till Höör

Köksrenovering Klippan

Gå till Klippan

Köksrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Köksrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Köksrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Köksrenovering Lomma

Gå till Lomma

Köksrenovering Lund

Gå till Lund

Köksrenovering Malmö

Gå till Malmö

Köksrenovering Osby

Gå till Osby

Köksrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Köksrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Köksrenovering Skurup

Gå till Skurup

Köksrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Köksrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Köksrenovering Svedala

Gå till Svedala

Köksrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Köksrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Köksrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Köksrenovering Ystad

Gå till Ystad

Köksrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Köksrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Köksrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Köksrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Melius-Bygg

F-skatt

Omdöme (45)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Steen Finsnickeri/ Lev & Lek i Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

Mb Köksmontage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

M-SJÖ Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Åke Eriksson & Son Byggnadsfirma Aktiebolag

F-skatt

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ALKHATEB EL & KONSTRUKTA

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Allfixservice

F-skatt

Omdöme (36)

Moms-
berättigad

Hunnetorps Bygg

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

NeAx Tak & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Virkets Byggservice Malmö AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

Hjälmshults Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Nevishögs mur och puts Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Supreme Golv & Kakel AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Nygammaltkök i Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

SVBY Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Andersson Fastighet & Bygg Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Dream Bygg I Sverige Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

E-Service Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Perssons Byggservice

F-skatt

Omdöme (10)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak