DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Åstorp

Hitta företag inom köksrenovering i Åstorp snabbt, tryggt och enkelt

Köksrenovering i Åstorp med Dorunner

Är det dags att renovera kök i Åstorp? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med erfarna och kvalificerade hantverkare som kan hjälpa dig med allt från planering till färdigt resultat. Oavsett om du vill byta köksluckor, installera nya vitvaror eller göra en totalrenovering av ditt kök kan våra hantverkare hjälpa dig.

 • Be om offert på köksrenovering i Åstorp

  Ett sätt att hitta rätt hantverkare för din köksrenovering i Åstorp är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Du fyller enkelt i ett formulär på vår hemsida och svarar på några frågor om ditt projekt. Sedan matchar vi dig med upp till fem hantverkare i Åstorp som är intresserade av att utföra jobbet.

  Fördelen med att be om offert är att du kan jämföra olika hantverkare och deras pris innan du bestämmer dig. Du kan också läsa om hantverkarnas tidigare erfarenheter, se bilder på referensprojekt och ta del av andra kunders omdömen. På så sätt kan du känna dig trygg med att du väljer rätt hantverkare för din köksrenovering i Åstorp.

  Vi på Dorunner kontrollerar kontinuerligt att hantverkarna vi samarbetar med är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några skulder. Det gör att du kan känna dig säker på att du anlitar en seriös aktör.

 • Varför renovera kök i Åstorp?

  Köket är hemmets hjärta och en plats där vi spenderar mycket tid. Att renovera kök kan därför göra stor skillnad för både funktionalitet och trivsel. Kanske behöver du mer förvaring, bättre arbetsytor eller nya, energisnåla vitvaror? En köksrenovering kan också höja värdet på din bostad om du planerar att sälja i framtiden.

  Om ditt kök i Åstorp är slitet eller inte längre passar dina behov kan det vara dags att renovera. Våra hantverkare kan hjälpa dig med både små och stora förändringar. Några exempel på vad en köksrenovering kan innefatta är:

  • Byta köksluckor och lådfronter
  • Installera nya vitvaror som spis, ugn, kyl och frys
  • Lägga nytt golv eller byta bänkskiva
  • Sätta upp nytt kakel eller byta väggfärg
  • Förbättra belysningen med nya lampor och spotlights
  • Optimera förvaring med nya skåp och lådor

  Oavsett om du vill göra en totalrenovering eller bara fräscha upp ditt kök i Åstorp kan våra hantverkare hjälpa dig att få det kök du drömmer om.

 • Fördelar med att anlita hantverkare för köksrenovering

  Att renovera kök är ett omfattande projekt som kräver både tid, kunskap och rätt verktyg. Genom att anlita en erfaren hantverkare för din köksrenovering i Åstorp kan du spara både tid och energi. Du slipper lägga din lediga tid på att försöka göra jobbet själv och kan istället lägga din tid på sådant du tycker är roligt.

  En annan fördel med att anlita en hantverkare är att du kan känna dig trygg med att jobbet blir professionellt utfört. Hantverkaren har erfarenhet av liknande projekt och vet hur man undviker vanliga misstag. De kan också ge dig värdefulla råd kring val av material, färger och lösningar som du kanske inte hade tänkt på själv.

  Att renovera kök är också ett projekt som kräver en hel del kunskap och erfarenhet. Det är många moment som ska samordnas och utföras i rätt ordning. En hantverkare har koll på allt från VVS och el till snickeriarbeten och kan se till att allt blir rätt från början. Det minimerar risken för obehagliga överraskningar längs vägen.

  Sist men inte minst kan en hantverkare hjälpa dig att hålla koll på kostnaderna för din köksrenovering. Genom att göra en ordentlig planering och välja rätt material och lösningar kan du få mycket renovering för pengarna. Hantverkaren kan också hjälpa dig att utnyttja ROT-avdraget på bästa sätt.

 • Köksrenoveringens historia

  Köket har alltid varit en central plats i hemmet, men dess utformning och funktion har förändrats mycket över tid. Fram till mitten av 1900-talet var köken ofta små och mörka, med vedspis och utan rinnande vatten. På 1950-talet började man bygga större och ljusare kök med elspis och kylskåp. Köket blev en plats för hela familjen att umgås och äta tillsammans.

  Under 1960- och 70-talen blev köken ännu större och öppnades upp mot vardagsrummet. Man började också experimentera med nya material som laminat och rostfritt stål. På 1980-talet blev köken mer individuellt utformade med mer trädetaljer och pastellfärger.

  Idag är köket ofta hemmets mittpunkt och en plats för både matlagning, umgänge och arbete. Vi lägger stor vikt vid design, funktionalitet och hållbarhet när vi renoverar våra kök. Populära val just nu är släta luckor, bänkskivor i sten eller trä och energisnåla vitvaror.

  Oavsett om du vill ha ett modernt eller klassiskt kök kan en köksrenovering i Åstorp hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Med rätt planering, material och hantverkare kan du få ett kök som passar just dina behov och din stil.

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 1093 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Köksrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Köksrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Köksrenovering Båstad

Gå till Båstad

Köksrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Köksrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Köksrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Köksrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Köksrenovering Hörby

Gå till Hörby

Köksrenovering Höör

Gå till Höör

Köksrenovering Klippan

Gå till Klippan

Köksrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Köksrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Köksrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Köksrenovering Lomma

Gå till Lomma

Köksrenovering Lund

Gå till Lund

Köksrenovering Malmö

Gå till Malmö

Köksrenovering Osby

Gå till Osby

Köksrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Köksrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Köksrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Köksrenovering Skurup

Gå till Skurup

Köksrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Köksrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Köksrenovering Svedala

Gå till Svedala

Köksrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Köksrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Köksrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Köksrenovering Ystad

Gå till Ystad

Köksrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Köksrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Köksrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Melius-Bygg

F-skatt

Omdöme (45)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

SERA BYGG AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Steen Finsnickeri/ Lev & Lek i Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Niklar allservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

M-SJÖ Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

BYGG & INREDNINGSMONTAGE I SKÅNE AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mb Köksmontage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dion Bygg AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nevishögs mur och puts Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Allfixservice

F-skatt

Omdöme (36)

Moms-
berättigad

NeAx Tak & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Virkets Byggservice Malmö AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Nygammaltkök i Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

19890522-1134

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Hjälmshults Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Rekick Bygg & Kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Supreme Golv & Kakel AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak