DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Ystad

Hitta företag inom köksrenovering i Ystad snabbt, tryggt och enkelt

Köksrenovering i Ystad - Förnya ditt kök med hjälp av Dorunner

Funderar du på att renovera kök i Ystad? Att renovera sitt kök är ett av de mest effektiva sätten att höja värdet på sin bostad och samtidigt få ett mer funktionellt och trivsamt kök. Men att renovera kök kan vara både tidskrävande och komplext. Därför kan det vara en god idé att anlita professionella hantverkare för jobbet. Genom Dorunner kan du enkelt hitta erfarna hantverkare som är redo att hjälpa dig med din köksrenovering i Ystad.

 • Hitta hantverkare för köksrenovering i Ystad genom att be om offert

  Ett sätt att hitta rätt hantverkare för din köksrenovering i Ystad är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Du fyller helt enkelt i ett formulär på vår hemsida och svarar på några frågor om ditt renoveringsprojekt. Vi matchar sedan din förfrågan med lämpliga hantverkare i Ystad-området.

  Inom kort får du svar från upp till fem intresserade hantverkare. Du kan sedan i lugn och ro läsa om varje hantverkare, ta del av tidigare kunders omdömen, se bilder på referensprojekt samt kontrollera certifikat och behörigheter. Vi kontrollerar också kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några anmärkningsvärda skulder.

  Fördelen med att be om offert är att du kan jämföra olika hantverkare och deras priser för att hitta den som passar bäst för just ditt projekt och din budget. Du får en tydlig bild av vad som ingår i offerten och till vilket pris. På så sätt undviker du obehagliga överraskningar i form av oväntade extrakostnader.

 • Varför renovera kök?

  Köket är hemmets hjärta för många. Det är inte bara en plats för matlagning utan också en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Ett slitet och omodernt kök kan därför dra ner trivseln i hela hemmet. Genom att renovera kök kan du skapa ett mer funktionellt, lättarbetat och inbjudande kök som du trivs i.

  En köksrenovering kan innefatta allt från att byta köksluckor och handtag till att totalrenovera med nya vitvaror, ny köksinredning och nytt golv. Även om du inte ska sälja kan en köksrenovering vara en god investering för din egen trivsel och för att modernisera ditt hem.

 • Anlita proffs för din köksrenovering

  Att renovera kök är ofta ett omfattande projekt. Även om du är händig kan det vara värt att anlita professionella hantverkare, åtminstone för delar av renoveringen. Hantverkare har erfarenhet av att renovera kök och vet hur man undviker vanliga misstag. De kan också ge värdefulla råd kring materialval, planering och praktiska lösningar.

  Genom att anlita hantverkare för din köksrenovering sparar du också mycket tid. Tänk på att en köksrenovering ofta påverkar vardagen mycket eftersom köket är en så central del av hemmet. Ju snabbare renoveringen blir klar desto bättre. Hantverkare har rätt verktyg, kunskaper och rutiner för att utföra jobbet effektivt med hög kvalitet.

  Vissa moment i en köksrenovering kan också kräva särskild behörighet, som el- och VVS-arbeten. Då är det ett måste att anlita behöriga hantverkare för att utföra arbetet på ett säkert och korrekt sätt.

 • Kökets och kökshantverkarnas historia

  Köket har alltid varit en central plats i hemmet men dess utformning och funktion har förändrats mycket genom historien. Länge var köket en enkel och undanskymd plats främst för matlagning. Under 1900-talet blev köken gradvis mer öppna och integrerade med hemmets övriga ytor. Vitvaror som kylskåp och diskmaskin blev vanligare och underlättade arbetet i köket avsevärt.

  Hantverkare som snickare och murare har i alla tider arbetat med att bygga och renovera kök. Med industrialiseringen på 1800-talet växte en yrkeskår av specialiserade kökshantverkare fram, ofta med rötter i möbelsnickeriet. Yrket har utvecklats i takt med nya material och tekniker. Idag arbetar kökshantverkare ofta nära arkitekter och designers för att skapa moderna, funktionella och estetiskt tilltalande kök.

 • Viktigt att tänka på vid köksrenovering

  Innan du sätter igång med din köksrenovering i Ystad är det några saker som är bra att tänka på:

  • Planera noga. Tänk igenom dina behov och önskemål. Hur använder du ditt kök idag och hur vill du använda det i framtiden? Mät upp och gör en ritning.

  • Sätt en budget. Bestäm hur mycket du är beredd att investera i din köksrenovering. Tänk på att oförutsedda utgifter kan tillkomma.

  • Välj tidpunkt. En köksrenovering är ofta ett omfattande projekt som påverkar vardagen. Välj en tidpunkt då det passar dig och familjen.

  • Hör med ditt försäkringsbolag. Kontrollera vad som gäller med din hemförsäkring under renoveringen.

  • Kolla ROT-avdraget. Genom ROT-avdraget kan du dra av 30 procent av arbetskostnaden för renoveringen. Tänk på att spara alla kvitton.

  • Välj hantverkare med omsorg. Kontrollera referenser och försäkringar. Genom Dorunner hittar du enkelt erfarna och kvalitetssäkrade hantverkare för din köksrenovering i Ystad.

  Är du redo att förverkliga dina köksdrömmar? Fyll i formuläret på vår hemsida idag och kom igång med din köksrenovering i Ystad. Våra engagerade hantverkare är redo att hjälpa dig hela vägen från planering till färdigt kök!

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 1128 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Köksrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Köksrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Köksrenovering Båstad

Gå till Båstad

Köksrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Köksrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Köksrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Köksrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Köksrenovering Hörby

Gå till Hörby

Köksrenovering Höör

Gå till Höör

Köksrenovering Klippan

Gå till Klippan

Köksrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Köksrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Köksrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Köksrenovering Lomma

Gå till Lomma

Köksrenovering Lund

Gå till Lund

Köksrenovering Malmö

Gå till Malmö

Köksrenovering Osby

Gå till Osby

Köksrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Köksrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Köksrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Köksrenovering Skurup

Gå till Skurup

Köksrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Köksrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Köksrenovering Svedala

Gå till Svedala

Köksrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Köksrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Köksrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Köksrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Köksrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Köksrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Köksrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Melius-Bygg

F-skatt

Omdöme (45)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Steen Finsnickeri/ Lev & Lek i Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

M-SJÖ Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Ferdis Renovering

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Cemebo

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Engeseth byggservice

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

MBR BYGG SKÅNE AB

F-skatt

Moms-
berättigad

PP Renovering & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Allfixservice

F-skatt

Omdöme (36)

Moms-
berättigad

NeAx Tak & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Virkets Byggservice Malmö AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

ALKHATEB EL & KONSTRUKTA

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (20)

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Hjälmshults Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Stanislaw N. Bygg & Städservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

AZ Bygg & Inredning

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

Nevishögs mur och puts Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nygammaltkök i Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

SVBY Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Andersson Fastighet & Bygg Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Deluxo AB i Malmö

F-skatt

Moms-
berättigad

E-Service Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak