Företagets logotyp

SVBY Ab

Omdömen (1)

Kontaktperson

Sergey Burtsev

  • Herrgårdsvägen 45, 25482 Helsingborg
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

SVBY Ab ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om SVBY Ab

Hos SVBY finner du kvalitetssäkrade snickare. Våra snickare har alltid ögat för detaljer, kunskap, skicklighet samt finess för den arbetet dem utför.
Inga jobb är för stora eller för små för oss, endast din fantasi sätter gränser för vad våra snickare kan hjälpa dig med i ditt hem.
Vi hjälper dig att bygga om befintliga lägenheter, inreda råvindar eller med renovering och reparation i din villa både utvändigt och invändigt.
Vi arbetar snabb och effektiv, vilket gör allt vi på detta vis kan hålla priserna nere för dig. Hos oss får du alltid veta tydligt vad som ingår i fast priset, så du slipper oroa dig för oförutsedda kostnader.
Golvläggning, trappor renovering, köksrenovering, altan bygg, staket bygg eller montering av dörrar och fönster, vi hjälper dig.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Tillstånd Att Riva Asbest

Läs mer

Arbetsmiljöverket har gett detta företag tillstånd att riva asbest.

Referenser

Platsbyggda garderob

- Demontering av gammal platsbyggda garderob - Montering av platsbyggda garderob (IKEA) - Avfallshantering

 

Källarrenovering

Lagar källarväggar med AMK material + takmålning + fönsterbyte + målningsarbeten av källarutrymmen + nytt ytskikt av golv i dessa utrymmen

Golv renovering

Demontering av befintligt golv Läggning av underlagspapp Läggning av laminat Läggning av golvlister Utskärning vid radiatorrör Montering av rörbrickor

 

Köket renovering samt målning

Täckning/inplastning av golv 2 ggr bredspackling Slipning Fogning av hörn och kanter Köket montering

 

Omdömen

avatar

Golvarbete

via Läggning av nytt laminatgolv 75 kvm, Laholm

En mer seriös och duktig firma har jag nog aldrig varit med om. Utförde jobbet snabbt och lösta alla problem smidigt och lätt. Väldigt noggranna även med de små detaljerna. En firma som jag inte skulle tveka på att anlita igen, toppen!!

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga