DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Ängelholm

Hitta företag inom köksrenovering i Ängelholm snabbt, tryggt och enkelt

Köksrenovering i Ängelholm med Dorunner

Är det dags att renovera kök i Ängelholm? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Vi samarbetar med erfarna och kunniga hantverkare som kan hjälpa dig med allt från planering till färdigt resultat när du ska renovera kök.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offert på köksrenovering i Ängelholm

  Ett enkelt sätt att komma igång med din köksrenovering i Ängelholm är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Fyll i vårt formulär och svara på några frågor om ditt projekt, så matchar vi dig med upp till fem hantverkare i Ängelholm som är intresserade av att hjälpa dig renovera kök.

  Du kan förvänta dig svar från hantverkarna inom kort, och då får du möjlighet att läsa om deras erfarenhet, se kundomdömen och bilder på tidigare projekt de genomfört. Vi kontrollerar också kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, momsregistrerade och inte har några anmärkningar.

  Genom att skapa en uppdragsförfrågan kan du enkelt jämföra offerter från olika hantverkare och hitta den som passar bäst för din köksrenovering i Ängelholm, både vad gäller pris, tidplan och personlig känsla.

 • Varför renovera kök?

  Köket är hemmets hjärta och en plats där vi spenderar mycket tid. Att renovera kök kan göra stor skillnad för både funktion och trivsel i hemmet. Kanske behöver du modernisera ett slitet kök, få mer förvaring eller skapa en bättre planlösning som passar familjen? Med en köksrenovering kan du få ett kök som är anpassat efter dina behov och önskemål.

  En köksrenovering kan omfatta allt från att byta luckor och handtag till att totalrenovera med nya vitvaror, flyttade väggar och ändrad planlösning. Vanliga arbeten vid en köksrenovering är till exempel:

  • Montering av nya köksskåp och luckor
  • Byte av bänkskiva
  • Byte av vitvaror som spis, ugn, kyl och frys
  • Installation av ny diskho och blandare
  • Byte av golv och väggmaterial som kakel eller målning
  • Flytt av väggar för att ändra planlösning
  • Installation av ny belysning
  • Byte av eluttag och strömbrytare
 • Anlita hantverkare för din köksrenovering i Ängelholm

  Att renovera kök är ett omfattande projekt och för många arbeten krävs det att man anlitar professionella hantverkare. Även om du är händig och vill göra en del arbeten själv, så är det en god idé att ta hjälp av hantverkare för till exempel VVS- och elarbeten.

  Genom att anlita hantverkare för din köksrenovering får du jobbet utfört på ett professionellt sätt och med hög kvalitet. Du slipper lägga massor av din egen tid och kan känna dig trygg med att hantverkaren har rätt kompetens för uppgiften. De kan också ge dig ovärderliga råd kring val av material, kökslösningar och praktiska detaljer som du kanske inte tänkt på.

  Hantverkare har också erfarenhet av vanliga problem som kan uppstå vid en köksrenovering och vet hur de ska hantera dem på bästa sätt. Det kan spara både tid, pengar och onödig huvudvärk för dig som uppdragsgivare.

 • Köksrenoveringens historia

  Köket har genomgått en stor utveckling genom historien. Från att ha varit ett separat rum för matlagning och disk, ofta i källaren eller i en sidobyggnad, flyttade köket in i huvudbyggnaden och blev en central del av bostaden under 1900-talet.

  Standarden höjdes successivt med rinnande vatten, el och moderna vitvaror som kylskåp och elspis. Köket blev en plats inte bara för matlagning utan också för umgänge och familjens vardagsliv.

  Idag är köket ofta hemmets naturliga mittpunkt och en plats vi gärna lägger extra omsorg på när vi inreder och renoverar. Moderna kök är funktionella och estetiskt tilltalande, med material och lösningar som ska hålla i många år.

 • Viktigt att tänka på vid köksrenovering

  När du ska renovera kök finns det några saker som är extra viktiga att tänka på:

  • Planera noga och ta god tid på dig. En köksrenovering är ett stort projekt och det lönar sig att göra research och fundera över vilka lösningar som passar bäst för just dina behov.

  • Sätt en budget och håll koll på kostnaderna. Materialkostnader och arbetskostnad kan lätt dra iväg och bli dyrare än man tänkt sig. Begär offert från hantverkare och jämför priser innan du bestämmer dig.

  • Tänk på funktionen och flödet i köket. Placering av vitvaror, bänkytor och förvaring är avgörande för att köket ska bli praktiskt och lättarbetat.

  • Välj slittåliga material av god kvalitet som håller stilen över tid. Ett kök ska hålla i många år och då är det klokt att satsa på material som är tåliga och åldras med behag.

  • Glöm inte belysningen. Bra arbetsbelysning är A och O i köket, men även stämningsbelysning är viktigt för trivsel och funktion.

  • Utnyttja möjligheten till rotavdrag. För en del arbeten vid köksrenovering, till exempel målning och tapetsering, kan du dra av 30 procent av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per person och år.

  Att renovera kök är en investering som höjer värdet på din bostad och ger dig ett funktionellt och trivsamt kök att njuta av i många år framöver. Med noggrann planering, rätt hantverkare och genomtänkta val kan du förverkliga drömmen om ditt nya kök.

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 1117 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Köksrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Köksrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Köksrenovering Båstad

Gå till Båstad

Köksrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Köksrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Köksrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Köksrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Köksrenovering Hörby

Gå till Hörby

Köksrenovering Höör

Gå till Höör

Köksrenovering Klippan

Gå till Klippan

Köksrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Köksrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Köksrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Köksrenovering Lomma

Gå till Lomma

Köksrenovering Lund

Gå till Lund

Köksrenovering Malmö

Gå till Malmö

Köksrenovering Osby

Gå till Osby

Köksrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Köksrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Köksrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Köksrenovering Skurup

Gå till Skurup

Köksrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Köksrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Köksrenovering Svedala

Gå till Svedala

Köksrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Köksrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Köksrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Köksrenovering Ystad

Gå till Ystad

Köksrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Köksrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Köksrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Melius-Bygg

F-skatt

Omdöme (45)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

SERA BYGG AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Steen Finsnickeri/ Lev & Lek i Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Niklar allservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

M-SJÖ Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

BYGG & INREDNINGSMONTAGE I SKÅNE AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mb Köksmontage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

TZ Byggservice AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dion Bygg AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nevishögs mur och puts Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Allfixservice

F-skatt

Omdöme (36)

Moms-
berättigad

Hunnetorps Bygg

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Virkets Byggservice Malmö AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Nygammaltkök i Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

19890522-1134

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Hjälmshults Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Rekick Bygg & Kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Byggentreprenad Resurs Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Supreme Golv & Kakel AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SVBY Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak