DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Skurup

Hitta företag inom köksrenovering i Skurup snabbt, tryggt och enkelt

Renovera kök i Skurup med Dorunner

Funderar du på att renovera kök i Skurup? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Genom oss kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan och få svar från upp till fem intresserade hantverkare i Skurup med omnejd. Du kan sedan jämföra offerter, läsa omdömen från tidigare kunder och se bilder på deras referensprojekt för att hitta den hantverkare som passar bäst för din köksrenovering.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offerter från hantverkare

  Att skapa en uppdragsförfrågan hos oss är enkelt. Du fyller bara i ett formulär på vår hemsida och svarar på några frågor om ditt projekt, till exempel vad du vill renovera i köket, ungefär hur stort köket är och när du vill att renoveringen ska vara klar. Utifrån dina svar matchar vi dig sedan med hantverkare i Skurup som är intresserade av att ta sig an ditt projekt.

  Ofta får du svar från intresserade hantverkare inom ett dygn, men ibland kan det ta lite längre tid. När du fått in några svar kan du i lugn och ro jämföra hantverkarnas offerter och välja den som passar bäst för dig och din budget. Du kan också läsa andra kunders omdömen om hantverkarna och titta på bilder från deras tidigare köksrenoveringar för att bilda dig en uppfattning om deras arbete.

 • Vi kontrollerar hantverkarna åt dig

  För att du ska kunna känna dig trygg med ditt val av hantverkare gör vi på Dorunner kontinuerliga kontroller av de hantverkare vi samarbetar med. Vi säkerställer att de är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och kollar om de har några skulder. På så sätt slipper du oroa dig för att anlita en oseriös aktör när du ska renovera kök i Skurup.

 • Varför renovera kök?

  Köket är hemmets hjärta och en plats där vi spenderar mycket tid. Det är där vi lagar mat, äter och umgås med familj och vänner. Därför är det inte konstigt att många väljer att renovera kök när de vill förnya och förbättra sitt hem.

  En köksrenovering kan göra underverk för både funktionaliteten och trivseln i köket. Genom att byta ut slitna luckor, lådor och bänkskivor, installera nya vitvaror och förbättra förvaring och arbetsytor kan man skapa ett kök som är både snyggt och praktiskt. En renovering kan också göra att köket känns ljusare och mer välkomnande.

 • Anlita proffs för bästa resultat

  Även om det kan vara frestande att försöka sig på att renovera köket på egen hand är det ofta bäst att anlita professionella hantverkare för jobbet. De har den kunskap och erfarenhet som krävs för att genomföra renoveringen på ett fackmannamässigt sätt och kan se till att allt blir rätt från början.

  Att renovera kök är ett omfattande projekt som kräver kunskap inom flera olika områden, som snickeri, rördragning och elektriska installationer. Genom att anlita hantverkare som är specialiserade inom dessa områden kan du vara säker på att arbetet blir utfört på ett professionellt sätt och enligt alla regler och föreskrifter.

  En annan fördel med att anlita proffs är att det ofta går mycket snabbare än om man försöker göra allt själv. Hantverkarna vet precis hur de ska gå tillväga och har tillgång till rätt verktyg och material. De kan också komma med värdefulla råd och tips kring val av material, färger och lösningar som kan förbättra både funktionaliteten och utseendet i ditt nya kök.

 • Köksrenovering genom historien

  Köket har genomgått många förändringar genom historien. Från att ha varit ett separat rum enbart för matlagning har köket utvecklats till att bli en central plats för umgänge och aktiviteter i hemmet.

  Redan under antiken fanns det kök, men de var oftast enkla och funktionella med en öppen eldstad i mitten av rummet. Under medeltiden började man bygga skorstenar vilket gjorde att köken kunde flyttas till husets övervåning. Köken var fortfarande ganska enkla med få möbler och förvaringsmöjligheter.

  Det var först under 1900-talet som köket började likna det vi har idag. Då började man massproducera köksmöbler och vitvaror vilket gjorde att fler hade råd att inreda sina kök. Köken blev också mer integrerade med resten av bostaden och en plats för familjen att samlas.

  Idag är köksrenoveringar vanligare än någonsin och det finns oändliga möjligheter att skapa ett kök som passar ens behov och stil. Nya material och tekniska lösningar gör att man kan skapa kök som är både snygga och funktionella.

 • Hitta rätt hantverkare för din köksrenovering

  Om du funderar på att renovera kök i Skurup hoppas vi att du ska använda Dorunner för att hitta rätt hantverkare för jobbet. Genom oss får du hjälp hela vägen från offert till slutfört projekt. Vår målsättning är att göra det enkelt och smidigt för dig att hitta pålitliga och professionella hantverkare till din köksrenovering, oavsett om du bara vill byta köksluckor eller göra en totalrenovering. Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om ett nytt kök!

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 1174 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Köksrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Köksrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Köksrenovering Båstad

Gå till Båstad

Köksrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Köksrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Köksrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Köksrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Köksrenovering Hörby

Gå till Hörby

Köksrenovering Höör

Gå till Höör

Köksrenovering Klippan

Gå till Klippan

Köksrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Köksrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Köksrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Köksrenovering Lomma

Gå till Lomma

Köksrenovering Lund

Gå till Lund

Köksrenovering Malmö

Gå till Malmö

Köksrenovering Osby

Gå till Osby

Köksrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Köksrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Köksrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Köksrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Köksrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Köksrenovering Svedala

Gå till Svedala

Köksrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Köksrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Köksrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Köksrenovering Ystad

Gå till Ystad

Köksrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Köksrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Köksrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Köksrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Melius-Bygg

F-skatt

Omdöme (45)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Steen Finsnickeri/ Lev & Lek i Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Niklar allservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Maachs Bygg & Entreprenad

F-skatt

Omdöme (43)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

M-SJÖ Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

VIVA Partners Sverige AB (Briljant Service)

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

BYGG & INREDNINGSMONTAGE I SKÅNE AB

F-skatt

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Engeseth byggservice

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

MBR BYGG SKÅNE AB

F-skatt

Moms-
berättigad

PP Renovering & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Moderna Hus i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dion Bygg AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nevishögs mur och puts Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Allfixservice

F-skatt

Omdöme (36)

Moms-
berättigad

NeAx Tak & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

M.N.Landskrona Bygg&Renovering

F-skatt

Omdöme (23)

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Virkets Byggservice Malmö AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Nygammaltkök i Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

19890522-1134

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Hjälmshults Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

ProCraftBygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak