DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Burlöv

Hitta företag inom köksrenovering i Burlöv snabbt, tryggt och enkelt

Renovera kök med hjälp av Dorunner i Burlöv

Funderar du på att renovera kök i Burlöv? Då kan vi på Dorunner hjälpa dig att hitta rätt hantverkare för jobbet. Genom oss kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan och få svar från upp till fem intresserade hantverkare i ditt område. Du kan sedan jämföra offerter, läsa omdömen från tidigare kunder och se bilder på referensprojekt för att hitta den hantverkare som passar bäst för din köksrenovering.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offerter från hantverkare

  Att skapa en uppdragsförfrågan hos oss är enkelt. Du fyller bara i ett formulär på vår hemsida och svarar på några frågor om ditt projekt. Vi matchar sedan din förfrågan med hantverkare i Burlöv som är intresserade av att renovera kök. Inom kort får du svar från upp till fem hantverkare som är intresserade av uppdraget.

  I svaren kan du läsa om hantverkarna, se omdömen från tidigare kunder och bilder på referensprojekt. Du kan också se vilka certifikat och behörigheter de har. Vi kontrollerar kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och om de har några skulder. På så sätt kan du känna dig trygg med att anlita en seriös hantverkare för din köksrenovering i Burlöv.

 • Jämför offerter och välj den hantverkare som passar bäst

  När du fått in svar från intresserade hantverkare är det dags att jämföra offerter. Tänk på att det lägsta priset inte alltid är det bästa valet. En offert består av många delar och det är viktigt att du jämför helheten. Titta på vad som ingår i offerten, vilken tidplan hantverkaren föreslår och vilka material som ingår.

  Genom att jämföra olika offerter kan du få en bra uppfattning om vad din köksrenovering kommer att kosta. Du kan också ställa frågor direkt till hantverkarna om det är något du undrar över. På så sätt kan du känna dig trygg med ditt val och undvika obehagliga överraskningar längre fram.

 • Varför renovera kök?

  Köket är hemmets hjärta och en plats där vi spenderar mycket tid. Ett slitet och omodernt kök kan kännas tråkigt att vistas i. Genom att renovera köket kan du skapa ett trivsamt och funktionellt utrymme som du kommer att älska att laga mat och umgås i.

  En köksrenovering kan också höja värdet på din bostad. Ett modernt och fräscht kök är något som många köpare letar efter. Även om du inte planerar att sälja din bostad kan en renovering vara en god investering för framtiden.

 • Anlita en professionell hantverkare för bästa resultat

  Att renovera kök är ett omfattande projekt som kräver både tid och kunskap. Genom att anlita en professionell hantverkare kan du få ett slutresultat som överträffar dina förväntningar. En erfaren hantverkare har den kunskap och erfarenhet som krävs för att genomföra projektet på ett professionellt sätt.

  En hantverkare kan också hjälpa dig med allt från planering till färdigställande. De kan ge råd om materialval, färgsättning och utformning av ditt nya kök. De vet också hur man undviker vanliga misstag och ser till att allt blir rätt från början.

  Att anlita en hantverkare är också ett sätt att spara tid. En köksrenovering tar mycket tid om man gör den själv, särskilt om man inte har tidigare erfarenhet. Med en hantverkare slipper du lägga all denna tid själv och kan istället lägga den på annat.

 • Hantverkarens roll vid en köksrenovering

  En hantverkare som är specialiserad på kök kan hjälpa dig med allt från planering till montering av ditt nya kök. Här är några exempel på vad en hantverkare kan göra:

  • Demontering av befintligt kök
  • Flytt av rör och el
  • Montering av nya skåp och luckor
  • Installation av nya vitvaror
  • Montering av bänkskiva och stänkskydd
  • Plattsättning och golvläggning
  • Målning och spackling

  Genom att anlita en hantverkare för dessa moment kan du vara säker på att allt blir rätt från början. En hantverkare har också de verktyg och den utrustning som krävs för att genomföra en köksrenovering på ett säkert och effektivt sätt.

 • Vad kostar det att renovera kök?

  Kostnaden för att renovera kök kan variera beroende på flera faktorer, såsom kökets storlek, materialval och omfattningen av renoveringen. För att få en uppfattning om vad det kan kosta att renovera just ditt kök kan du skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Då får du svar från flera hantverkare i Burlöv och kan jämföra deras offerter.

  Tänk på att en del av arbetskostnaden för en köksrenovering kan dras av genom rotavdrag. Rotavdraget innebär att du kan dra av 30% av arbetskostnaden på din skatt, upp till ett maxbelopp på 50 000 kronor per person och år. Det kan vara värt att ha i åtanke när du budgeterar för din köksrenovering.

 • Hitta rätt hantverkare för din köksrenovering i Burlöv

  Om du letar efter en hantverkare för din köksrenovering i Burlöv är Dorunner rätt plats att vända sig. Genom oss kan du enkelt skapa en uppdragsförfrågan och få svar från flera hantverkare i ditt område. Du kan sedan jämföra offerter, läsa omdömen och titta på bilder från tidigare projekt för att hitta den hantverkare som passar bäst för just ditt projekt.

  Så tveka inte att kontakta oss om du vill renovera kök i Burlöv. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt hantverkare för jobbet, så att du kan förverkliga dina drömmar om ett nytt kök.

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 1364 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Köksrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Köksrenovering Båstad

Gå till Båstad

Köksrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Köksrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Köksrenovering Hässleholm

Gå till Hässleholm

Köksrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Köksrenovering Hörby

Gå till Hörby

Köksrenovering Höör

Gå till Höör

Köksrenovering Klippan

Gå till Klippan

Köksrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Köksrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Köksrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Köksrenovering Lomma

Gå till Lomma

Köksrenovering Lund

Gå till Lund

Köksrenovering Malmö

Gå till Malmö

Köksrenovering Osby

Gå till Osby

Köksrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Köksrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Köksrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Köksrenovering Skurup

Gå till Skurup

Köksrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Köksrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Köksrenovering Svedala

Gå till Svedala

Köksrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Köksrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Köksrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Köksrenovering Ystad

Gå till Ystad

Köksrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Köksrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Köksrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Köksrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Melius-Bygg

F-skatt

Omdöme (45)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Steen Finsnickeri/ Lev & Lek i Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Niklar allservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

Maachs Bygg & Entreprenad

F-skatt

Omdöme (43)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

LPS design AB snickeri

F-skatt

Omdöme (56)

Moms-
berättigad

M-SJÖ Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

BYGG & INREDNINGSMONTAGE I SKÅNE AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Ferdis Renovering

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Cemebo

F-skatt

Omdöme (15)

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

MBR BYGG SKÅNE AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Moderna Hus i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Leifs Allservice

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dion Bygg AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nevishögs mur och puts Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Allfixservice

F-skatt

Omdöme (36)

Moms-
berättigad

NeAx Tak & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Virkets Byggservice Malmö AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Nygammaltkök i Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

19890522-1134

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Hjälmshults Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak