DORUNNER

Dorunner App

Hämta
Upp till 5 offerter. Helt gratis.

Psst! Vill du fortsätta att fylla i ditt uppdrag?

Det är bara några få saker kvar att fylla i, innan du kan få upp till 5 offerter från våra tjänsteföretag. Det är helt gratis att använda vår tjänst!

Fortsätt

Köksrenovering Hässleholm

Hitta företag inom köksrenovering i Hässleholm snabbt, tryggt och enkelt

Renovera köket i Hässleholm med hjälp av professionella hantverkare

Funderar du på att renovera kök i Hässleholm? Att renovera kök är ett stort projekt som kräver både tid, kunskap och rätt verktyg. Genom att anlita professionella hantverkare via oss på Dorunner kan du få hjälp med allt från planering till färdigt resultat. Vi matchar dig med erfarna hantverkare i Hässleholm som kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om ett nytt kök.

 • Skapa en uppdragsförfrågan och få offert på din köksrenovering

  Ett enkelt sätt att komma igång med din köksrenovering i Hässleholm är att skapa en uppdragsförfrågan hos oss på Dorunner. Genom att fylla i ett formulär med information om ditt projekt kan vi matcha dig med upp till fem hantverkare i ditt område som är intresserade av att utföra arbetet. Inom kort får du svar från hantverkarna med en offert på vad renoveringen skulle kosta.

  Att begära offert är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Du kan i lugn och ro jämföra de olika hantverkarnas offerter, läsa omdömen från tidigare kunder och titta på bilder från deras referensprojekt. På så sätt kan du enkelt bilda dig en uppfattning om vilken hantverkare som passar bäst för din köksrenovering i Hässleholm.

 • Hantverkarna är kontrollerade och har rätt kompetens

  När du anlitar en hantverkare genom oss på Dorunner kan du känna dig trygg med att de har rätt kompetens för jobbet. Vi kontrollerar kontinuerligt att hantverkarna är godkända för F-skatt, är momsregistrerade och inte har några skulder. Det innebär att du kan fokusera på din köksrenovering utan att behöva oroa dig för obehagliga överraskningar.

  Många av våra hantverkare har även ytterligare kvalifikationer som till exempel certifieringar och behörigheter inom sitt område. När du jämför offerter kan du enkelt se vilka kvalifikationer respektive hantverkare har och välja den som passar bäst för din köksrenovering i Hässleholm.

 • Varför renovera köket?

  Köket är hemmets hjärta och en plats där vi spenderar mycket tid. Ett välplanerat och funktionellt kök underlättar vardagen och gör matlagningen till ett rent nöje. Genom att renovera kök kan du skapa ett utrymme som är anpassat efter dina behov och önskemål.

  En köksrenovering kan innebära allt från att byta ut slitna luckor och handtag till att göra en totalrenovering med nya vitvaror, ny layout och kanske till och med flytta väggar. Oavsett om du vill ha ett modernt och minimalistiskt kök eller ett klassiskt kök med tidlösa material så kan en renovering hjälpa dig att uppnå dina drömmar.

  Att renovera kök är också ett smart sätt att öka värdet på din bostad. Ett fräscht och välplanerat kök är något som uppskattas av de flesta och kan vara avgörande när det kommer till försäljning. Även om du inte planerar att sälja inom den närmsta tiden så kan en köksrenovering vara en god investering för framtiden.

 • Anlita proffs för bästa resultat

  Även om det kan vara frestande att försöka sig på att renovera köket på egen hand så finns det många fördelar med att anlita professionella hantverkare. Förutom att du slipper lägga ner din egen tid och energi på renoveringen så kan du också vara säker på att arbetet blir utfört på ett fackmannamässigt sätt.

  Hantverkare har stor erfarenhet av att renovera kök och vet hur man undviker vanliga misstag. De kan också hjälpa dig med allt från planering och design till val av material och färger. Genom att anlita proffs får du ovärderlig hjälp och expertis under hela renoveringsprocessen.

  Att renovera kök är också ett projekt som kräver en hel del specialverktyg och kunskaper. Utan rätt verktyg och tekniker riskerar du att göra misstag som kan bli kostsamma att rätta till i efterhand. Genom att överlåta jobbet till erfarna hantverkare kan du känna dig trygg med att renoveringen blir rätt utförd från början.

 • Köksrenoveringens historia

  Köket har alltid varit en central del av hemmet, men dess utseende och funktion har förändrats mycket genom åren. Från att ha varit ett rent funktionellt utrymme för matlagning och förvaring har köket utvecklats till att bli en social mittpunkt där vi umgås, arbetar och tillbringar tid med familj och vänner.

  Historiskt sett var köken ofta små, mörka och trånga utrymmen som var avskilda från resten av bostaden. Under 1900-talet började dock köken att öppnas upp och integreras med vardagsrummet. Nya tekniska innovationer som elektriska spisar och kylskåp revolutionerade också kökets funktionalitet.

  Idag är köket ofta hemmets naturliga samlingspunkt och en plats där vi spenderar mycket tid. Moderna kök är ljusa, luftiga och designade för att vara multifunktionella. Öppna planlösningar där köket övergår i vardagsrum och matplats har blivit allt vanligare och bidrar till en känsla av rymd.

  Trender inom köksdesign kommer och går, men vissa stilar har blivit tidlösa klassiker. Lantköket med sina pärlspontväggar, pasteller och detaljer i naturmaterial var populärt under mitten av 1900-talet och är fortfarande omtyckt idag. Funkisköket med sina raka linjer, släta ytor och starka färger har också blivit en modern klassiker.

  Oavsett vilken stil man föredrar så är köket ett utrymme med stora möjligheter. Genom en välplanerad renovering kan man skapa ett kök som är både vackert, funktionellt och anpassat efter ens personliga behov och önskemål. Med hjälp av professionella hantverkare kan man förverkliga sina drömmar om det perfekta köket.

Våra företag inom köksrenovering har 4.6 i snittomdöme

av 1167 recensioner

Här hittar du hjälpen

Köksrenovering Bjuv

Gå till Bjuv

Köksrenovering Bromölla

Gå till Bromölla

Köksrenovering Burlöv

Gå till Burlöv

Köksrenovering Båstad

Gå till Båstad

Köksrenovering Eslöv

Gå till Eslöv

Köksrenovering Helsingborg

Gå till Helsingborg

Köksrenovering Höganäs

Gå till Höganäs

Köksrenovering Hörby

Gå till Hörby

Köksrenovering Höör

Gå till Höör

Köksrenovering Klippan

Gå till Klippan

Köksrenovering Kristianstad

Gå till Kristianstad

Köksrenovering Kävlinge

Gå till Kävlinge

Köksrenovering Landskrona

Gå till Landskrona

Köksrenovering Lomma

Gå till Lomma

Köksrenovering Lund

Gå till Lund

Köksrenovering Malmö

Gå till Malmö

Köksrenovering Osby

Gå till Osby

Köksrenovering Perstorp

Gå till Perstorp

Köksrenovering Simrishamn

Gå till Simrishamn

Köksrenovering Sjöbo

Gå till Sjöbo

Köksrenovering Skurup

Gå till Skurup

Köksrenovering Staffanstorp

Gå till Staffanstorp

Köksrenovering Svalöv

Gå till Svalöv

Köksrenovering Svedala

Gå till Svedala

Köksrenovering Tomelilla

Gå till Tomelilla

Köksrenovering Trelleborg

Gå till Trelleborg

Köksrenovering Vellinge

Gå till Vellinge

Köksrenovering Ystad

Gå till Ystad

Köksrenovering Ängelholm

Gå till Ängelholm

Köksrenovering Åstorp

Gå till Åstorp

Köksrenovering Örkelljunga

Gå till Örkelljunga

Köksrenovering Östra Göinge

Gå till Östra Göinge

Få en uppskattning om var priset kan landa

Att renovera köket innebär att du kan sätta din personliga prägel vad gäller kökets utseende såväl som funktion. Oavsett om du ska renovera kök med en liten budget eller en större finns det en rad fiffiga och prisvärda alternativ.

Vi går igenom:

 • Kostnad för arbetet
 • Kostnad för material och inredning
 • Övriga kostnader
 • Prisuppskattning
 • Hur du kan använda rot avdraget
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vad kostar det att renovera kök?

Våra tips för en mer prisvärd köksrenovering

Att renovera kök kan vara kostsamt och många drar sig därmed för att skaffa sig sitt drömkök. För den kostnads medvetna finns det en rad knep för att få ner priset för en köksrenovering.

Vi tipsar om billiga alternativ för:

 • Köksgrund
 • Köksluckor
 • Material på bänkskiva
 • Andra ekonomiska tips
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Renovera kök – bästa knepen för att komma ner i pris

Få ut det bästa av din köksrenovering

Hur undviker man de vanliga misstagen vid en köksrenovering för att slippa fel och oväntade kostnader? Det finns flera olika saker du kan tänka när du planerar ditt kök för att undvika de vanliga misstagen.

Vi berättar vad du bör tänka på vad gäller:

 • Övergripande planlösning och rörelsemönster
 • Ergonomi
 • Materialval
 • Eluttag och belysning
Läs hela artikeln

Artikel - Köksrenovering

Vanliga misstag vid en köksrenovering – så undviker du dem

Håll koll på ditt projekt - vart du än är

Lika bra som på webben men nu slipper du hålla koll på mailen och logga in på datorn. Ha ditt projekt och hantverkarna tillgängliga direkt i telefonen.
Bild på dorunners användarapp

Här hittar du även
hjälp inom

Så fungerar Dorunner

DORUNNER

Beskriv ditt projekt

Berätta vad du behöver hjälp med och när du vill att jobbet ska utföras.

Vi matchar ditt uppdrag

När vi granskat ditt uppdrag matchar vi det mot våra kontrollerade företag

Jämför företag

Du kontaktas av upp till fem olika företag och kan sedan jämföra omdömen, referenser och certifikat för att ta in offerter

Välj företag

Välj sedan det företag som du tycker bäst stämmer överens med just ditt uppdrag

Vanliga frågor

Ja, att skicka in uppdrag via Dorunner är gratis.
Du skickar in en beskrivning av ditt uppdrag genom att fylla i vårt formulär. Genom formuläret får vi en förståelse för ditt uppdrag och matchar ihop ditt uppdrag med företag som kan hjälpa dig. Du får upp till fem offerter från våra anslutna medlemsföretag och kan enkelt jämföra pris och omdömen. Du väljer sedan vilket företag du vill gå vidare med.
De flesta av våra kunder blir kontaktade av olika företag inom ett par dagar. Därefter bestämmer du tillsammans med företaget när uppdraget ska genomföras.
Du behöver inte anlita något av de företag som kontaktat dig med en offert. Men meddela gärna företagen att uppdraget inte längre är aktuellt eller att det gått till någon annan.
Fler vanliga frågor

Några av våra efterfrågade leverantörer

Melius-Bygg

F-skatt

Omdöme (45)

Moms-
berättigad

Tony Nyberg Bygg Aktiebolag

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

SERA BYGG AB

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Steen Finsnickeri/ Lev & Lek i Sverige Ab

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

Vogo Städservice AB

F-skatt

Omdöme (17)

Moms-
berättigad

Niklar allservice

F-skatt

Omdöme (9)

Moms-
berättigad

Hs bygg service

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Gesa Company AB

F-skatt

Omdöme (29)

Moms-
berättigad

Comne Work AB

F-skatt

Omdöme (52)

Moms-
berättigad

WI Bygg och Städ i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

SEAL BYGG

F-skatt

Omdöme (7)

Moms-
berättigad

ZP NR. 1 BYGG

F-skatt

Moms-
berättigad

M-SJÖ Byggnads AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Unik malmö Allservice AB

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

RW BYGG & HEMFIX

F-skatt

Omdöme (5)

Moms-
berättigad

19890522-1134

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Vic Badrumsrenoveraren AB

F-skatt

Omdöme (4)

Moms-
berättigad

NRG El Skåne AB

F-skatt

Omdöme (13)

Moms-
berättigad

Decem Bygg Entreprenad AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Doms Entreprenad & Co. Ab

F-skatt

Omdöme (1)

Moms-
berättigad

Ekoby Studio

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

BYGG & INREDNINGSMONTAGE I SKÅNE AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mb Köksmontage Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Åke Eriksson & Son Byggnadsfirma Aktiebolag

F-skatt

Moms-
berättigad

S.A Design House AB

F-skatt

Moms-
berättigad

All bygg & El

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

Em bygg & montage

F-skatt

Omdöme (12)

Moms-
berättigad

Moderna Hus i Skåne AB

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

Alltjänstpoolen i Stockholm AB

F-skatt

Omdöme (73)

Moms-
berättigad

Målarent AB

F-skatt

Omdöme (44)

Moms-
berättigad

RGM-T Bygg & Renovering AB

F-skatt

Omdöme (3)

Moms-
berättigad

Öresunds Byggentreprenad Ab

F-skatt

Moms-
berättigad

Rosén & Frick Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nio Kakel Bygg AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Dion Bygg AB

F-skatt

Omdöme (2)

Moms-
berättigad

E D L bygg och kakel AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Nevishögs mur och puts Handelsbolag

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Byggmyndig AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Allfixservice

F-skatt

Omdöme (36)

Moms-
berättigad

Hunnetorps Bygg

F-skatt

Omdöme (11)

Moms-
berättigad

NeAx Tak & Bygg AB

F-skatt

Omdöme (16)

Moms-
berättigad

Värmegården

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

A.M.V. Renovering

F-skatt

Omdöme (8)

Moms-
berättigad

Virkets Byggservice Malmö AB

F-skatt

Omdöme (6)

Moms-
berättigad

Nygammaltkök i Sverige AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Mattias Homestyling & Consulting AB

F-skatt

Omdöme (19)

Moms-
berättigad

Hjälmshults Bygg

F-skatt

Moms-
berättigad

Glasbutiken i Norden AB

F-skatt

Moms-
berättigad

Vi drömde att det skulle vara enkelt för kunder och företag att hitta varandra. En one stop shop för uppdragsgivare att hitta tillgängliga hantverkare och tjänsteföretag. Därför lanserade vi Dorunner 2009 och sedan dess har över 500 000 privatpersoner, BRF:er och företag fått hjälp med att slutföra sina projekt. Vi hjälper samtidigt företag att växa genom att skapa en plattform till dem att hitta nya kunder.

Bild på tjej med dator

Missa inte matnyttiga artiklar. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

FÖRETAG

Är du hantverkare eller driver tjänsteföretag?

 • Expandera eller fyll luckor genom att hitta fler jobb via oss
 • Synliggör ditt företag online med en SEO-optimerad företagsprofil
 • Ta hjälp av din kontaktperson och våra verktyg för att lyckas
Läs mer om att bli medlem
Bild på man som slipar tak